Paplepėkime prie kavos puodelio 54 tema
|
|
vijole1972 | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 5:13 PM | Žinutė # 1171 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2066
Apdovanojimai: 31
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) tikiuosi karkalų neras, nu reik tikėtis kad viskas bus gerai
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 5:14 PM | Žinutė # 1172 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) vagse tavo mergyte ir dar per gimtadieni nu as jai ir sakau radai kad asusirgti.per savo tikra gimtadieni.o ji nusiminus, nuliudus.visa kelia sake kad galva skauda.labai sunku ziureti.ir taip ji pas mane nelygoniuke.nesirga visa ziema...kai uz lango saulute sviecia.miela.susirgo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 5:17 PM | Žinutė # 1173 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na bet jei sakei geriau jautie tai gal neras geriau, bet nėr gerai, dusulio priepoliai kai užeina, tai raitausi net bekosėdama Quote (noele) nu as jai ir sakau radai kad asusirgti.per savo tikra gimtadieni.o ji nusiminus, nuliudus.visa kelia sake kad galva skauda.labai sunku ziureti.ir taip ji pas mane nelygoniuke.nesirga visa ziema...kai uz lango saulute sviecia.miela.susirgo vaikams dažniausiai gerklytė būna, tai ferveksiuko, suraus vandenėlio gerklei paskalaut, vakare ojytes pakaitint, ir gal praeis
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 5:18 PM | Žinutė # 1174 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) nu as jai ir sakau radai kad asusirgti.per savo tikra gimtadieni.o ji nusiminus, nuliudus.visa kelia sake kad galva skauda.labai sunku ziureti.ir taip ji pas mane nelygoniuke.nesirga visa ziema...kai uz lango saulute sviecia.miela.susirgo va taip i buna.... atrodo karsta.....na gal kita syki bus atsargesne
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 5:19 PM | Žinutė # 1175 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) va taip i buna.... atrodo karsta.....na gal kita syki bus atsargesne na nebe tie laikai, atsargi ir aš būdavau, kai į dieną po keturis akolus durdavo....
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 5:20 PM | Žinutė # 1176 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na nebe tie laikai, atsargi ir aš būdavau, kai į dieną po keturis akolus durdavo.... tai dabar vėl teks ukuolus prisiminti, kad kitą kartą būtum atsargesnė
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 5:23 PM | Žinutė # 1177 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu ji pas mane visada uzsidedavo.o cia saulyte pasciete ji sako ji silta as jai net kepure salika dedu.ir mokykloje sakaiu kai eis i lauk akad striuke uzsidetu.neinu pusplike.tai sakau zimea nesrigo.visada ejo i mokykla.o cia sia kad nori...
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 5:23 PM | Žinutė # 1178 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) kad kitą kartą būtum atsargesnė sako greit padeda
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 5:24 PM | Žinutė # 1179 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) sako greit padeda oi žinok tikrai greit padeda ir prisimint nebenori
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 5:27 PM | Žinutė # 1180 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) aha.perpute mano mergina,.nes vakar grazus oras buvo.saulute sviete.ji lakste nes gavo dovanu sautuva kur muilo burbulus pucia.tai lakste sukaito.net nemaciau kad aji ta striuke nusieme,ziuriu be uzrekiau kad greit uzsidetu.o ji man karsta...tai va dabar guli 38.5.ir sake kad galva skauda 12 vargšiuke Klaudytė sveikatytė jei ,ir tu laikykis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 5:27 PM | Žinutė # 1181 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) tai dabar vėl teks ukuolus prisiminti, kad kitą kartą būtum atsargesnė ka jie man dabar nebebaisūs, o susirgau kaip maniškis sako, iš žadnumo...na noris ko daugiau tų inigėlių uždirbt, sutikau rinkiminėj papildomai padirbėt, po namus balsavime vaikštant man čia zarazos užpuolė, nes kambariuose pas babutes sušylam, lauke sušalam, o kai visą dieną taip..., paskui dar šaltoj salėj visą parą
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 5:30 PM | Žinutė # 1182 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) velniai žino, ryt man pas gyd, tikiuosi karkalų neras, o tai ir mane nugrūs ligoninėn liudna mes šnd buvome tai sakė vėl kažkokia banga ateina sake momkyklose jau daug nėra,pas daktare eilės nežmoniškos daug sergančių mus ačiū dievui viskas gerai dar slogikė maža yra ir fsio kitą sav jau į daržiuką žingsniuosim Quote (noele) ne tai teks i ligonine varyti 12 o kodėl į ligoninę? Quote (vaidabas) geriau, bet nėr gerai, dusulio priepoliai kai užeina, tai raitausi net bekosėdama liudna vajazau kaip tau čia irgi girdi kad nebūtų ko blogai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 5:31 PM | Žinutė # 1183 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) ka jie man dabar nebebaisūs, o susirgau kaip maniškis sako, iš žadnumo...na noris ko daugiau tų inigėlių uždirbt, sutikau rinkiminėj papildomai padirbėt, po namus balsavime vaikštant man čia zarazos užpuolė, nes kambariuose pas babutes sušylam, lauke sušalam, o kai visą dieną taip..., paskui dar šaltoj salėj visą parą už tai stipriai tave čia taip ir surietė
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 5:33 PM | Žinutė # 1184 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na tikiuos dar taip išsikapstysiu... Išvažiavo maniškis su draugais židinuko žiūrėt, nereizikavau aš dar nosies kišt lauk.., dabar įdomu, kokį ten išsirinks.., nes per vasara ir babai sakiau pastatysiu židinuką
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 5:34 PM | Žinutė # 1185 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) mes šnd buvome tai sakė vėl kažkokia banga ateina sake momkyklose jau daug nėra,pas daktare eilės nežmoniškos daug sergančių nu pas mus lyg dar ir nėra tokių susirgimu,maniškė jau būtų čiauškėjus kad mokykloje vaikų nėra, o ir darželyje iš 20 lanko 18 tai visai normalu
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |