Paplepėkime prie kavos puodelio 54 tema
|
|
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 8:04 PM | Žinutė # 1291 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Romeniukas, labuka anwei Laurituke labuka Kas pas tave geresnio?
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 8:28 PM | Žinutė # 1292 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) aplamai man tie barniai neskanūs o mūsiškiui tai antras skanumynas po kinderių Quote (Romeniukas) Mano vyras per žiemą buvo ber darbo kaip ir aš, dabar aš jau pradėjau dirbti,o vyras arba į tą pačią firmą ateis dirbti,arba prie trinkelių dėjimo. Kur geresnes sąligas ir uždarbį pasiūlys ten ir dirbs Kaip sakant jei nėra darbo,tai nėra,o jei yra tai gali net pasirinkti. tai aišku kad kur geriau ten ir tegu eina svarbu darbas bet iš kitos pusės tada mokesčiai padidėtų va mano draugytė sedėjo be darbo su vaiku gavo socialinę už darželį nemokėjo, o dabar pasiūlė darbą atlyginas šiek tiek didesnis nei minimumas tai nebegauna socialinės sako va darželis pilna kaina jokių kompensacijų sako pusę algos mokesčiams atiduosiu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 8:29 PM | Žinutė # 1293 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va aš jau čia ar yra dar plepsių
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 8:34 PM | Žinutė # 1294 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ku ku, aš ir atėjau tik... gulinėju, puskės dar tos kamuoja
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 8:35 PM | Žinutė # 1295 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Laurituke labuka mua Kas pas tave geresnio? miela a nežinau viskas po biški,judam krutam nieko naujo Quote (snieguoliuke) a va aš jau čia ar yra dar plepsių 4 užsukau truputį ir aš arbačikę geriu turiu užsakymą tai prie photoshopo sėdžiu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 8:35 PM | Žinutė # 1296 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na va aš jau čia ar yra dar plepsių yra yra.kokius zadi kept ryt blynus?
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 8:35 PM | Žinutė # 1297 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| šnd turėjau darbintis statistikoj, bet man iki penktadienio biuletenis, o esant biuletenyje negali darbintis, tai kaži ar neliksiu ant ledo...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 8:38 PM | Žinutė # 1298 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) šnd turėjau darbintis statistikoj, bet man iki penktadienio biuletenis, o esant biuletenyje negali darbintis, tai kaži ar neliksiu ant ledo... na gal ne o čia panevežį
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 8:40 PM | Žinutė # 1299 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) užsukau truputį ir aš arbačikę geriu turiu užsakymą tai prie photoshopo sėdžiu Quote (idit) yra yra.kokius zadi kept ryt blynus? aš irgi su arbatyte sėdžiu pavargau šiandien , ryt vėl iki Anykščių lėk reikės o aš kepsi tuos blynus kur keptuvė turiu specialią, paskui čirvinius kelių rūšių ( čia į darželį) o namie su varške gal arba vaisiais
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 8:42 PM | Žinutė # 1300 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na gal ne o čia panevežį jo, prieš buvusią moterų konsultaciją, statistika yra... šiaip apmokymai, egzaminas bus, pažystamas rajonui vadovaus, tai pasiūlė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 8:44 PM | Žinutė # 1301 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) jo, prieš buvusią moterų konsultaciją, statistika yra... šiaip apmokymai, egzaminas bus, pažystamas rajonui vadovaus, tai pasiūlė aga žinau ten
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 8:44 PM | Žinutė # 1302 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| bliamba, apie blynus prakalbot, o aš suku galvą, kažkada pas babulę turėjom grybukų ir voveryčių keptuves, kur gali jos būt tikiuos nebus kam atidavus ar išmetus...
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 8:48 PM | Žinutė # 1303 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) kažkada pas babulę turėjom grybukų ir voveryčių keptuves, kur gali jos būt tikiuos nebus kam atidavus ar išmetus... as vyrui irgi vakar turguo zyziau kad noriu grybuku keptuves o ji turbinke nusipirko
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 8:49 PM | Žinutė # 1304 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) kažkada pas babulę turėjom grybukų ir voveryčių keptuves, kur gali jos būt tikiuos nebus kam atidavus ar išmetus... aš žiūrėjau kur galima nusipirkt, radau bet ne tokie grybukai kažkokie netikroviški tokie ieškosiu toliau
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 8:51 PM | Žinutė # 1305 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pas mus tokia buvo, o jau bangios http://seija-keptuves.blogspot.com/2010....lt.html
|
Atsijungęs |
| |