Paplepėkime prie kavos puodelio 54 tema
|
|
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-03-01, 10:12 AM | Žinutė # 121 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) Laurituke, mua sveikute mua labutis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-03-01, 10:12 AM | Žinutė # 122 |
[ ( GB) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1078
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kinderis pianinu groja du gaidelius tai jau taip atsibodo jus lankot muzikos mokyklele ,zinai Snieguoliuke as rezerve dvi panas turiu ,vakar tave facebook prisijungiau suprtai kad ten mano morze buvo tai pazek gal kuria i marcias paimtum vistiek per pazystamus reiks man savo mergas iskyst
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-03-01, 10:13 AM | Žinutė # 123 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) as i mokykla ruosiuosi sakau uzbegsiu trumpam pas jus pasilabinsu ,nes jau tokios miegales esat jo ilgai miega mergikės čia pas mus vaidabas tai matai apsirgusi gal jėgų neturi o idit tikrai auuuu...l.kur tu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-03-01, 10:13 AM | Žinutė # 124 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tik man nefainaval pas dantistę siaubekas bus o pas ka lankaisi , nu dabar dantistes vienas malonumas nebeskauda ,svarbu kad nesumaiso kuri danti taisyt ar trauktir viskas ci ki bus
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-03-01, 10:14 AM | Žinutė # 125 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) vistiek per pazystamus reiks man savo mergas iskyst per pažystamus geriausia saviški irgi pasiūlyčiau ale tavo facebooko nežinau
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-03-01, 10:14 AM | Žinutė # 126 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o idit tikrai auuuu...l.kur tu nu rimtai dingo tas zmogeliukas pasiilgom taves
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-03-01, 10:14 AM | Žinutė # 127 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) jus lankot muzikos mokyklele ,zinai Snieguoliuke as rezerve dvi panas turiu ,vakar tave facebook prisijungiau suprtai kad ten mano morze buvo tai pazek gal kuria i marcias paimtum vistiek per pazystamus reiks man savo mergas iskyst nelankom, tik turim pianiną tokį ale tikrą tai groja nesustoja sakau visas į mamą dar būgnai yra elektriniai gerai kad tik 2 rankas turi tai nėra kaip groti aga supratau kad ten tu oj reikės pasižiūrėti į marčias
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-03-01, 10:15 AM | Žinutė # 128 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) saviški irgi pasiūlyčiau ale tavo facebooko nežinau o Jezus duosiu visas kordinates tik kad kas paimtu nu kitas paskaites gali pagalvot ot motina kokia bet as labai myliu savo princesytes
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-03-01, 10:16 AM | Žinutė # 129 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| viskas lekiu ,snieguoliuke tai sutarta dydziaja tau atiduosiu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-03-01, 10:16 AM | Žinutė # 130 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) o pas ka lankaisi , 10 nu dabar dantistes vienas malonumas nebeskauda ,svarbu kad nesumaiso kuri danti taisyt ar trauktir viskas ci ki bus lankausi savo poliklinikoje čia sakė faina dantistė nesu dar buvusi traukti vieną tai tikrai reikės bet bijau siaubingai nu jo sakė dabar ir grežimas visai kitoks nėra skaudus bet žinai kol pati neišbandai nežinai kaip bus tai baimė yra Quote (Pumpurelis) nu rimtai dingo tas zmogeliukas galvoju pasiilgom taves 12 aga prapuolė nu nieko turi gryšti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-03-01, 10:17 AM | Žinutė # 131 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tik man nefainaval pas dantistę siaubekas bus o ko pas dantistę dantuką skaudaa
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-03-01, 10:17 AM | Žinutė # 132 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) o Jezus duosiu visas kordinates tik kad kas paimtu gerai lauksiu Quote (Pumpurelis) nu kitas paskaites gali pagalvot ot motina kokia galvoju bet as labai myliu savo princesytes nieko,nieko viskas čia gerai Quote (Pumpurelis) viskas lekiu jau nu labai gaila iki
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-03-01, 10:18 AM | Žinutė # 133 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o ko pas dantistę dantuką skaudaa galvoju vieną reiks traukti,kitą skauda tai taisymas nusimato kažin kiek aš ten turėsiu lankytis dabar
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-03-01, 10:18 AM | Žinutė # 134 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) viskas lekiu ,snieguoliuke tai sutarta dydziaja tau atiduosiu na sutarta Quote (Pumpurelis) bet as labai myliu savo princesytes neįsivaizduoju, kaip tokių gražuolių galima nemylėti
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Antradienis, 2011-03-01, 10:20 AM | Žinutė # 135 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) svarbu kad nesumaiso kuri danti taisyt ar traukt arba neįgrežia į liežuvį,kaip man yra buvę
|
Atsijungęs |
| |