Paplepėkime prie kavos puodelio 54 tema
|
|
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 10:09 PM | Žinutė # 1411 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kai jis kokią savo mašiną fotkiną iš visų pusių tai tada gerai juokas juokas juokas arba dar ką savo kas jam įdomu juokas juokas , maniškis tai nieko nesako sako fotkink paskui atsispauzdinsi bus ą senavėj prisimint , sakau galėsi pasidėjęs prie lovos seilę varvint juokas juokas juokas juokas tai tu jo geriau triusikėlius rodyk juokas juokas juokas Jis ir mašiną fotkina tik iš reikalo sakytų kur mašiną kokia fotkinama,o kur kotletai Kotletus atsispauzdinsi prisiminimui nu supratau,kad ne kotletus
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 10:10 PM | Žinutė # 1412 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) o kai jis kokią savo mašiną fotkiną iš visų pusių tai tada gerai arba dar ką savo kas jam įdomu , maniškis tai nieko nesako sako fotkink paskui atsispauzdinsi bus ą senavėj prisimint , sakau galėsi pasidėjęs prie lovos seilę varvint tai tu jo geriau triusikėlius rodyk maniškis nebent žuvį fotkina o aš jam turūt į undinę neužnešu, tai manes ne
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota vaidabas - Pirmadienis, 2011-03-07, 10:12 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 10:11 PM | Žinutė # 1413 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) man tada su saviškiu pasisekė, nes jis nesikiša į tokius dalykus o kartai man ir pafotkint padeda anwei anwei Na va kaip gerai,maniškis tai ir padėtų,bet paskui juokiasi,kai padarau valgyti sako,jau galima valgyti ar dar reikės tau nufotkinti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 10:11 PM | Žinutė # 1414 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) man tada su saviškiu pasisekė, nes jis nesikiša į tokius dalykus o kartai man ir pafotkint padeda va ir man tada pasisekė irgi sako visai faina kartai pamatyti ką kitos gamina, tai kai prisėdu prie vieno forumo sako na rodyk ką skanaus darė šiandien draugės tai va kai tą kefyro desertą pamatė sako pabandyk ir tu tai dabr užsivedė su juo man tai jau atsibodo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 10:12 PM | Žinutė # 1415 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) maniškis nebent žuvį fotkina juokas Tai čia jau kas be ko
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 10:13 PM | Žinutė # 1416 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) o aš jam turūt į undinę neužnešu, tai manes ne juokas
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 10:13 PM | Žinutė # 1417 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2066
Apdovanojimai: 31
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai kai prisėdu prie vieno forumo sako na rodyk ką skanaus darė šiandien draugės tai va kai tą kefyro desertą pamatė sako pabandyk ir tu tai dabr užsivedė su juo man tai jau atsibodo gerai kad maniškis dar to nematė, kas ką daro, o tai tikrai neturėčiau laiko ir pas jus atbėgti nes turėčiau virtuvėje sėdėti ir jam skanėstus ruošti
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 10:13 PM | Žinutė # 1418 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Jis ir mašiną fotkina tik iš reikalo sakytų kur mašiną kokia fotkinama,o kur kotletai Kotletus atsispauzdinsi prisiminimui nu supratau,kad ne kotletus na jis fotkina kas jam įdomu kiti fotkina kas jiems įdomu, man pavyzdžiui patinka turėti gražaus patiekalo nuotrauką, na aišku kotletas kotletui nelygus jeigu gražiai paservyruota tai o jei kotletai ir bulvių kosė tai tada aišku kad nereikia
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 10:15 PM | Žinutė # 1419 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) gerai kad maniškis dar to nematė, kas ką daro, o tai tikrai neturėčiau laiko ir pas jus atbėgti nes turėčiau virtuvėje sėdėti ir jam skanėstus ruošti tai maniškis užmeta akį
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 10:15 PM | Žinutė # 1420 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) gerai kad maniškis dar to nematė, kas ką daro, o tai tikrai neturėčiau laiko ir pas jus atbėgti nes turėčiau virtuvėje sėdėti ir jam skanėstus ruošti š ir nerodau, o tai tuoj užsimanytu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 10:15 PM | Žinutė # 1421 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na jis fotkina kas jam įdomu kiti fotkina kas jiems įdomu, man pavyzdžiui patinka turėti gražaus patiekalo nuotrauką, na aišku kotletas kotletui nelygus jeigu gražiai paservyruota tai _liuks_ o jei kotletai ir bulvių kosė tai tada aišku kad nereikia juokas juokas juokas Tai viskas aišku,renki foto savo receptų knygai Tik žėk nekopijuok
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 10:16 PM | Žinutė # 1422 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai viskas aišku,renki foto savo receptų knygai Tik žėk nekopijuok aišku, o kodėl gi ne o tai tu kopijuoti gali
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 10:17 PM | Žinutė # 1423 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai viskas aišku,renki foto savo receptų knygai Tik žėk nekopijuok ei, dar tokios knygos nebuvo, kad receptai būt derinami su pasakom...
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 10:18 PM | Žinutė # 1424 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pvz, jei vyras paseke tokią pasaką, jam gaminam tokį desertą, arba atvirkščiai....
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-03-07, 10:19 PM | Žinutė # 1425 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš tai nebefotkinu prie savojo,nes užknisa tas šaipymasis o tu pasišaipyk kad jis tok atrodo suaugęs vyras kompiuteriniuose žaidimuose mirgsta kaip koks berniukas va čia tai geras
|
Atsijungęs |
| |