|
Paplepėkim prie kavos puodelio - 55 tema
|
|
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-17, 7:22 PM | Žinutė # 781 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas vakarėlis Nusikalėme šiandien su vyru juodai,aš dirbdama per dvi pareigas,o vyras už galvos buvo užsiemes koks bardakas jo darbo vietoje,tai paskyrė vyrą darbų vygdytoju,nes nemažai yra naujokų,tai dabar jam teks visas nesamones sutvarkyti,kurias pridirbo naujokai,juos apmokinti ir taip toliau Žodzžiu darbo turim per akis tik spėk suktis
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Pumpurelis | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-17, 7:23 PM | Žinutė # 782 |
[ ( GB) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1078
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Labas vakarėlis Nusikalėme šiandien su vyru juodai,aš dirbdama per dvi pareigas,o vyras už galvos buvo užsiemes koks bardakas jo darbo vietoje,tai paskyrė vyrą darbų vygdytoju,nes nemažai yra naujokų,tai dabar jam teks visas nesamones sutvarkyti,kurias pridirbo naujokai,juos apmokinti ir taip toliau Žodzžiu darbo turim per akis tik spėk suktis nu smagu girdeti kad zmones darbu nespeja nudribti ,Noele as ir mausiu lietuvon ikiuso isigyvensim
|
Atsijungęs |
| |
| Pumpurelis | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-17, 7:24 PM | Žinutė # 783 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| beje as antra kavos puoda jau geriu ar kas prisijungiat prie manes
|
Atsijungęs |
| |
| noele | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-17, 7:24 PM | Žinutė # 784 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, sveika.bet kaip fainia kad darbuka turit..saunu Pumpurelis, oj nzn as ...as pirma bandysiu pabuti biski lt.pripratinti klaudija prie babos ir grisciau i uk viena uzsidirbciau tad amauciau i lt..nereiketu sukti galvos
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| noele | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-17, 7:25 PM | Žinutė # 785 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) Noele as ir mausiu lietuvon ikiuso kada tu mausi..jo ziuresim o gal gausiu kur koki darbuka toj lt ir liskiu....pirma pagyventi reikes...
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-17, 7:26 PM | Žinutė # 786 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) o kokio tu ieskai jei ne paslaptis kazi prie drabužių yra net keli čia pas mus šiauliuose ir man patiko kad alga 1500lt kas labai reta yra šiuo metu Quote (Romeniukas) Labas vakarėlis welcome Nusikalėme šiandien su vyru juodai,aš dirbdama per dvi pareigas,o vyras už galvos buvo užsiemes koks bardakas jo darbo vietoje,tai paskyrė vyrą darbų vygdytoju,nes nemažai yra naujokų,tai dabar jam teks visas nesamones sutvarkyti,kurias pridirbo naujokai,juos apmokinti ir taip toliau Žodzžiu darbo turim per akis tik spėk suktis nu va sukatės kaip šaunuoliaia Quote (Pumpurelis) beje as antra kavos puoda jau geriu ar kas prisijungiat prie manes norėčiau jaučiu einu pasidaryti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-17, 7:26 PM | Žinutė # 787 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) Romeniukas, sveika.bet kaip fainia kad darbuka turit..saunu _liuks_ Aišku smagu,kas abu vėl dirbame,tik kad labai pavargstu,gryštame padarau valgyti,apsitvarkau,suruošiu vaikus į darželį,nusimaudau ir krentu įlovą kaip lapas
|
Atsijungęs |
| |
| noele | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-17, 7:26 PM | Žinutė # 788 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| dar ka prima padarysiu grizus i lt.eisiu teisiu laikytis..labai noriu nesvarbu kad neturiu maisnos.bet vat noriu
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-17, 7:27 PM | Žinutė # 789 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, o kokio tu darbelio ieškai
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-17, 7:27 PM | Žinutė # 790 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) uzsidirbciau tad norėčiau ir aš taip išlėkti su vyru kur padirbti bet vaikas man yra viskas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| noele | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-17, 7:27 PM | Žinutė # 791 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) 1500lt kas labai reta oho gera alga.man jei tiek moketu likciau toj lt gyventi
|
Atsijungęs |
| |
| Pumpurelis | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-17, 7:27 PM | Žinutė # 792 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) Romeniukas, sveika.bet kaip fainia kad darbuka turit..saunu Pumpurelis, oj nzn as ...as pirma bandysiu pabuti biski lt.pripratinti klaudija prie babos ir grisciau i uk viena uzsidirbciau tad amauciau i lt..nereiketu sukti galvos oi nezinau,nezinau noele vakar maciau tavo mazaja princese kokia grazuole ,kaip tu ja paliksi sirdukas perplys o tu velniavu litu ,svaru mums niekad nebus gana ,o va pipirai uzaugs ir taip jus tuscia bus kad neauga kartu su mumis ,as is pradziu trim men buvau palikus pas uosvius ten ja mylejo ,lepino labai prizejo bet kada po triju men grizau pasiimt pazadejau kad gyvenime kol gyva esu nebepaleisiu savo vaiko tos mazos pedutes oi kaip man o mano mazoji dabar isvis tokia juokinga paliko ismoko sakyt ka tai ka bedaro ziuri i akis ir saukia ka
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-17, 7:28 PM | Žinutė # 793 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aišku smagu,kas abu vėl dirbame,tik kad labai pavargstu,gryštame padarau valgyti,apsitvarkau,suruošiu vaikus į darželį,nusimaudau ir krentu įlovą kaip lapas na o ką padarysi taip geriau jei nieko Quote (noele) dar ka prima padarysiu grizus i lt.eisiu teisiu laikytis..labai noriu juokas nesvarbu kad neturiu maisnos.bet vat noriu juokas juokas bus teisės bus ir mašina Quote (Romeniukas) Laurituke, o kokio tu darbelio ieškai galvoju žiūrinėju kas gero yra vienas skelbimas užkibo už akių tai pamėginsiu siųsti
|
Atsijungęs |
| |
| noele | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-17, 7:28 PM | Žinutė # 794 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) bet vaikas man yra viskas ir man vaikas yra viskas..bet ji jau ebemazyte.jai jau 5m.o tavo dar maziukas.mano jau daug supranta.mes pasinekam..ji sako kad bus lietuvoj.kad ten eis i mokykla.o su mama per skype pasnekes
|
Atsijungęs |
| |
| linuciuxxxx | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-17, 7:29 PM | Žinutė # 795 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) sveikos gyvos linuciuxx o tu jau darbeli turi pasakok kur dirbi sveikute aha jau dirbu,urmo bazėj,kepyklėlėj ,pardavėja-kasininkė-kontrolierė
|
Atsijungęs |
| |