|
Paplepėkim prie kavos puodelio - 55 tema
|
|
| idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-17, 8:19 PM | Žinutė # 826 |
[ ( AU) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na gerai, varau ir aš pas dauges, abstinentes, negalvokit nieko blogo, nugi abstinentes
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-17, 8:29 PM | Žinutė # 827 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) nors ir šieme, liepą, gali palaikyt kompaniją anwei oj paoštume mes ten Quote (vaidabas) na gerai, varau ir aš pas dauges, abstinentes, negalvokit nieko blogo, bet maniškis kažko raukos, nepatiko kad tiesą į akis pasakiau, tai tegu raukos, aš turiu su kuo pabendraut juokas ko raukosi kad išeini?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-17, 8:29 PM | Žinutė # 828 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) vaidabas, svogierka islaike vokieciuose kazkoki ezga.padedu alistyti sveikata tu jau vos ne kazdien
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-17, 8:47 PM | Žinutė # 829 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) urmo bazėj,kepyklėlėj,esu pardavėja-kasininkė-kontrolierė sveikinu dar kartelį brangioji Quote (Romeniukas) per dvi pareigas,o vyras už galvos buvo užsiemes koks bardakas jo darbo vietoje,tai paskyrė vyrą darbų vygdytoju,nes nemažai yra naujokų,tai dabar jam teks visas nesamones sutvarkyti,kurias pridirbo naujokai,juos apmokinti ir taip toliau tai tu dar ir siūvėja ten dirbi ane na matai vyras ieškojo ieškojo bet pasirodo reikalingas tik RGC, pasirodo ne tokia bloga tą įmonė o taip į šuns dienas dėjai Laurituke laikysim kumsčius kad tau pasisektų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-17, 8:50 PM | Žinutė # 830 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tai va ir man taip nu negaliu vaiko palikti niekaip aš irgi negalėčiau laurituke super atlyginimas, dabar ir vyrams 1500Lt yra daug va manasis vėl susinervavo pervėdė algą o mokesčių 850Lt atskaičiavo siaubas kažkoks, va ir užsidirbk kad nori kuo daugiau moka tuo daugiau atskaičiuoja
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-17, 8:51 PM | Žinutė # 831 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) ner ir uk dabar lengav su darbukais...as uzsireginau bet kas is to va mensis ramu.... tai va mano draugytė švažiavo nes surado darbą, bet praėjo mėn kol pradėjo dirbti
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-17, 8:53 PM | Žinutė # 832 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką veikinėjat, mes tai va grįžom iš mokyklos o kiek mokinių nori pas tą mokytoją tai su direktore pakalbėjom, sako geriausiai jums būtų jei priregistruotumėte vaiką mūsų rajone, tai bandysim taip ir padaryti
|
Atsijungęs |
| |
| noele | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-17, 8:57 PM | Žinutė # 833 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tu jau vos ne kazdien
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-17, 9:03 PM | Žinutė # 834 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Laurituke laikysim kumsčius kad tau pasisektų _liuks_ na jo reikia tikėtis ačiū
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-17, 9:07 PM | Žinutė # 835 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na jo reikia tikėtis ačiū aišku reikia tikėtis , aš tai va vasarą kai atostogausiu tai jau irgi turiu darbelį o ir alga normali kam čia sedėt be darbo
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-17, 9:08 PM | Žinutė # 836 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kažkaip man šiandien labai gera dienelė buvo, nors dar sunku atsigauti po pastarųjų dienų bet viskas manau greitai susitvarkys
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Ketvirtadienis, 2011-03-17, 9:09 PM |
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-17, 9:25 PM | Žinutė # 837 |
[ ( AU) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va vel visos issilakste o ryt rasiu kad pripiurpet koki 20psl. as tai bijau eit suni sert,nes kaimyne rado pas savo dvejus kaimynus nameliu langus isdauzytus ,sake kazkokie bomzai slampinejo diena.nu bus sakes jei ir pas mus prasides nesamones o taip ramei gyvenom galejom miegot prie atrakintu duru,masinoj raktelius palikinet....
|
Atsijungęs |
| |
| noele | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-17, 9:28 PM | Žinutė # 838 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| idit, nieko sau.aha kuo toLliau tuo baisiau,,sunys paleiskit.tegu kaiusus nukanda.jie jusu kiemas uzdaras...nu gel nepavarysim 20p.esiu tuoj mazaj praust.kokia siandien kaip trenkta esu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-17, 9:33 PM | Žinutė # 839 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na va vel visos issilakste o ryt rasiu kad pripiurpet koki 20psl. as tai bijau eit suni sert,nes kaimyne rado pas savo dvejus kaimynus nameliu langus isdauzytus ,sake kazkokie bomzai slampinejo diena.nu bus sakes jei ir pas mus prasides nesamones o taip ramei gyvenom galejom miegot prie atrakintu duru,masinoj raktelius palikinet.... gal nieko nenutiks, bet jaučiu aš užsirakinčiau po 9 spynom
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-17, 9:35 PM | Žinutė # 840 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) tuoj mazaj praust.kokia siandien kaip trenkta esu o kodėl taip man tai tokia snudė diena buvo suėmus kad siaubas aš tai rytoj pailsėsiu sakau atsipalaiduosiu
|
Atsijungęs |
| |