|
Paplepėkim prie kavos puodelio - 55 tema
|
|
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 8:47 PM | Žinutė # 1006 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai lėk su draugytėm mes prieš kokį mėneiuką buvom tai šauniai pasišokom Praitą savaitgalį gerai pasitūsinome Penktadienį po darbo važiavau ne namo,o pas drauges,gerai pasilinksimnome
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| LAVA | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 8:47 PM | Žinutė # 1007 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) esu iš ten nemažai ką dariusi bet man labiau patinka kai yra ir paveiksliukas 10 tai turi jau ko ko bet receptų knygų ir žurnalų, va ir šiandien vieną nusipirkau juokas manasis tai sako, gal jau gana, o po to tai tu pirk pirk, gal ka skanaus padarysi, ryt agurkines sriubos uzsiprase reikes virti
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 8:48 PM | Žinutė # 1008 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zaliaake25) musu vaikai nevallgo avieciu kai idedi maniškiui kinderiui patinka aviečiaut labai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| LAVA | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 8:49 PM | Žinutė # 1009 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) braškėm gal trintom arba kelis lašiukus burokėlių sulčių galvoju žinok nebandžiau aš niekad galvoju As turiu recepta tos minkomos teslos, to glaisto noriu gimsei mazes padaryti ne uz kalnu, taciau nesugalvoju kaip nudazyti, niu rozine tai gal kaip nors, bet kaip melyna pilieciui savo mazajam isgauti spalva, va cia tai dilema
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 8:49 PM | Žinutė # 1010 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zaliaake25) manasis tai sako, gal jau gana, o po to tai tu pirk pirk, gal ka skanaus padarysi, ryt agurkines sriubos uzsiprase reikes virti manasis irgi panašei, sako reikia kavinę atidaryti va galėsi pasireikšti o šeip kartais atsibosta ką daryti tai jau sako na va nieko skanaus nėra, reikia šokoladą valgyt
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 8:51 PM | Žinutė # 1011 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zaliaake25) agurkines sriubos uzsiprase reikes virti o maniškis balandėlių nori ryt o ekmadienį kepsim sparnelius sode Quote (zaliaake25) bet kaip melyna pilieciui savo mazajam isgauti spalva, va cia tai dilema su mėlynėm arba nusipirk kai yra papuošimams ivairių spalvų burbuliukų tai va melsvų nusipirk, bet kažin nesijaus sintetika labi
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 8:51 PM | Žinutė # 1012 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Jennifer Lopes Pradžia ne kokia bet toliau tai mane velka ir klipas koks užvežantis taip ir norisi į kokį klubą pasitūsinti aga, visai nieko, su Lambados priemaišom Quote (zaliaake25) kad nudazyti naturaliai torto glaista na aš vyšniom ir juodais serbentais daugiausia..mėlynė baisiai nudažo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| LAVA | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 8:53 PM | Žinutė # 1013 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) maniškiui kinderiui patinka aviečiaut labai juokas juokas ir musiskems patinka, ir valgo, bet jeigu kur idedi tai jau viskas Quote (snieguoliuke) manasis irgi panašei, sako reikia kavinę atidaryti va galėsi pasireikšti juokas juokas o šeip kartais atsibosta ką daryti tai jau sako na va nieko skanaus nėra, reikia šokoladą valgyt oi ir pas mus taip pat, cia kazkada nepadariau nieko, tai vyras sako niu va pyragiuko butu neblogai cia toks namiokas buvo
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 8:53 PM | Žinutė # 1014 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Penktadienį po darbo važiavau ne namo,o pas drauges,gerai pasilinksimnome tai kad pentadienis nedarbo diena buvo o su draugytėm smagu pasilinksminti mes ryt gal arbatytės nueisim atsigerti arba suši pavalgyti
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 8:53 PM | Žinutė # 1015 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zaliaake25) bet kaip melyna pilieciui savo mazajam isgauti spalva, va cia tai dilema na manau naturaliai nelabai kas išeis...spec teks ieškotis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| LAVA | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 8:54 PM | Žinutė # 1016 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) su mėlynėm miela arba nusipirk kai yra papuošimams ivairių spalvų burbuliukų tai va melsvų nusipirk, bet kažin nesijaus sintetika labi galvoju ale cia gera mintis, tikrai visai nepagalvojau su tais burbuliukais aciu ryt bandysiu ir pasakysiu kaip gavosi
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 8:55 PM | Žinutė # 1017 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zaliaake25) oi ir pas mus taip pat, cia kazkada nepadariau nieko, tai vyras sako niu va pyragiuko butu neblogai cia toks namiokas buvo pas mane irgi tai ir draugai kai į balių kokį atvažiuoja sako na va reikia visą dieną nevalgyti nes jau pas Ingą kai nuvažiuoji tai tiek skanumynų pridaryta
|
Atsijungęs |
| |
| LAVA | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 8:55 PM | Žinutė # 1018 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ryt gal arbatytės nueisim atsigerti arba suši pavalgyti _liuks_ reikia man pas tave ruostis ir as susi megstu ale i draugija prasausi
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 8:55 PM | Žinutė # 1019 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zaliaake25) ale cia gera mintis, tikrai visai nepagalvojau su tais burbuliukais aciu ryt bandysiu ir pasakysiu kaip gavosi aš bandžiau varškę dažyti tai gavosi
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-03-18, 8:56 PM | Žinutė # 1020 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) aga, visai nieko, su Lambados priemaišom juokas Gera gera dainuška Quote (snieguoliuke) tai kad pentadienis nedarbo diena buvo o su draugytėm smagu pasilinksminti mes ryt gal arbatytės nueisim atsigerti arba suši pavalgyti _liuks_ Ai nu rimtai tai ketvirtadienį susimaišė dienos Fe suši nemėgstu neskanu man
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |