|
Paplepėkim prie kavos puodelio - 55 tema
|
|
| snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-03-19, 12:39 PM | Žinutė # 1066 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai kad niekuom aš negaliu ten padėti,tvirtina ten gipso plokštes,paskui atvažiuos elektrą išvedžioti,nereikalinga aš ten Laukiu draugės pasisedėsime na tada taip tik maišytumeisi jam tai jei gipsą dedat tai galit tą kambarį atskirti su tom plokštėm ir pasidaryti 2 kambariukus, kažkaip panašei darėsi draugai bute, labai didelis kambarys buvo tai pasidarė 2 mažesnius na elektrą tai rekia iš naujo persivežioti jei senai tvarkyta o santechnikos nesikeisit
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-03-19, 12:42 PM | Žinutė # 1067 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na tada taip tik maišytumeisi jam tai jei gipsą dedat tai galit tą kambarį atskirti su tom plokštėm ir pasidaryti 2 kambariukus, kažkaip panašei darėsi draugai bute, labai didelis kambarys buvo tai pasidarė 2 mažesnius _liuks_ _liuks_ na elektrą tai rekia iš naujo persivežioti jei senai tvarkyta _liuks_ o santechnikos nesikeisit galvoju Nea netversime,noriu didelio kambario,ateityje pasistatysime priestatą jo elektros instaliacija sena,tai atvarys is darbo elektrikas ir viską suvedžios iš naujo. santechnikos keisti nereikia,nes nauja,ir dušo kabina pastatyta nauja tualetas kriauklė viskas nauja
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| LAVA | Data: Šeštadienis, 2011-03-19, 12:44 PM | Žinutė # 1068 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
|
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-03-19, 12:44 PM | Žinutė # 1069 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nea netversime,noriu didelio kambario,ateityje pasistatysime priestatą jo elektros instaliacija sena,tai atvarys is darbo elektrikas ir viską suvedžios iš naujo. santechnikos keisti nereikia,nes nauja,ir dušo kabina pastatyta nauja tualetas kriauklė viskas nauja
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-03-19, 12:44 PM | Žinutė # 1070 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| zaliaake25, ką veikinėji
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-03-19, 12:45 PM | Žinutė # 1071 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką veikinėjat
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-03-19, 12:47 PM | Žinutė # 1072 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laukiu drauges,kaip sakanr dovės krikšto mamos Pasisedėsime,vaikai miega,tai ramuma
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-03-19, 12:49 PM | Žinutė # 1073 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Pasisedėsime,vaikai miega,tai ramuma dar miega tavo bernužėliai maniškis nuo 8 gyvas
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-03-19, 12:50 PM | Žinutė # 1074 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) dar miega tavo bernužėliai maniškis nuo 8 gyvas Pietų miega,pas mus jie nuo 7 ryto jau gyvi,tete kėlėsi tai jie iš paskos,nedavė man ilgiau pamiegoti
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-03-19, 12:53 PM | Žinutė # 1075 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Pietų miega,pas mus jie nuo 7 ryto jau gyvi,tete kėlėsi tai jie iš paskos,nedavė man ilgiau pamiegoti oj maniškis jau senokai pietų nebemiega
|
Atsijungęs |
| |
| LAVA | Data: Šeštadienis, 2011-03-19, 12:55 PM | Žinutė # 1076 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) zaliaake25, ką veikinėji miela nieko, dabar eisiu arbatos, bandutes iskepiau, pavalgeme, laukiu brolio su drauge
|
Atsijungęs |
| |
| LAVA | Data: Šeštadienis, 2011-03-19, 1:00 PM | Žinutė # 1077 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| bet kaip man galva skauda, gal toks oras, niu mane tai slegia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-03-19, 1:03 PM | Žinutė # 1078 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zaliaake25) bet kaip man galva skauda, gal toks oras, niu mane tai slegia na oras tai tikrai ne koks, bet eisim mes su kinderiu prasiblaškyti truputį gal ką gero užmatysiu
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-03-19, 4:02 PM | Žinutė # 1079 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va pasipramogavom su kinderiuku buvom draugytės aplankyti, neseniai persikraustė pas močiutę Utenos gatvėj tai smagu kad netoli reikia eiti o jei nebūt taip šlapia tai oras visai neprastas na ką reikia eiti daryti balandėlius, grįš brangiausias dar bendradarbė žadėjo užsukti tai pasisedėsim
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-03-19, 4:48 PM | Žinutė # 1080 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės dar kartelį Pasisedėjome su drauge,pagurkšnojome po taurę šampano padarėme čičinskų,nuvežėme vyrukams pavalgyti,darbuojasi iš peties,jau rytoj dės gipsą apžiūrėjome viską,pasivaikščiojome su vaikais ir gryžome namučio
|
Atsijungęs |
| |