|
Paplepėkim prie kavos puodelio - 55 tema
|
|
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-20, 10:56 PM | Žinutė # 1156 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) kaip tu laikaisi ,kaip sekas tavo draugei kuri isvyko Anglija ar nesiruosia atgal ,ar gavai ta darbeli kur pretendavai as vis galvoju kazi ar gausiu darba Lietuvoj ,jei ne tai reiks pintine vaidabas kad man nupintu ir eisiu grybaut ar sraigiu ieskot ir pardavinet na laikausi praeita savaitė buvo sunki, reikėjo atsisveikinti su brangiu žmogumi o šeip viskas gerai, o dėl darbelio ryt bus aišku o draugytei kaip ir gerai dirba grybų fabrike, sakė normaliai sekasi kolkas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Pumpurelis | Data: Sekmadienis, 2011-03-20, 10:56 PM | Žinutė # 1157 |
[ ( US) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1078
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as sumasciau pabandyt pasidaryt savo vestuviu foto albuma su ps nu zesim ar gausis kas ar ne nu is tikro tai parsisiunciau sablonus dabar tik fotkes sukelt
|
Atsijungęs |
| |
| Pumpurelis | Data: Sekmadienis, 2011-03-20, 10:57 PM | Žinutė # 1158 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na laikausi praeita savaitė buvo sunki, reikėjo atsisveikinti su brangiu žmogumi Snieguoliuke o kas buvo palaidojai ka nors
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-20, 10:57 PM | Žinutė # 1159 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) snieguoliuke jie begi tai geru pasakeliu tik zekit kokio anikdoto nesusukit aga reikės pasakėlės šiandien reikės o va anekdoto nenorėčiau Quote (Pumpurelis) pasidaryt savo vestuviu foto albuma su ps nu zesim ar gausis kas ar ne nu is tikro tai parsisiunciau sablonus dabar tik fotkes sukelt gausis gausis viskas pamatysi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-20, 10:58 PM | Žinutė # 1160 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) Snieguoliuke o kas buvo palaidojai ka nors aga
|
Atsijungęs |
| |
| Pumpurelis | Data: Sekmadienis, 2011-03-20, 10:59 PM | Žinutė # 1161 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) va anekdoto nenorėčiau aha atsragiai ,as jau ir galvojau kad bet aciu dievui ne
|
Atsijungęs |
| |
| Pumpurelis | Data: Sekmadienis, 2011-03-20, 11:00 PM | Žinutė # 1162 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke,o kas tau mire ,labai uzjauciu ,as mociute palaidojau jau antri metai vasara bus ale sirdi man ji gyva nors tu kur lisk ,ors tu kor mintis kisk vistiek sugrizta tai sapnuose ,tai mintyse ,prisiminimuose ,laikas aisku gydo ,bet
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-20, 11:05 PM | Žinutė # 1163 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) snieguoliuke,o kas tau mire ,labai uzjauciu ,as mociute palaidojau jau antri metai vasara bus ale sirdi man ji gyva nors tu kur lisk ,ors tu kor mintis kisk vistiek sugrizta tai sapnuose ,tai mintyse ,prisiminimuose ,laikas aisku gydo ,bet šeip laikas gydo viską bet vistiek labai skaudu buvo bet nieko jau aprimau ir manau viskas susitvarkys svarbiausia kad yra mano brangiausieji vyrukai šalia ir kalnas draugų kurių palaikymas labai buvo svarbus
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Sekmadienis, 2011-03-20, 11:10 PM |
Atsijungęs |
| |
| Pumpurelis | Data: Sekmadienis, 2011-03-20, 11:06 PM | Žinutė # 1164 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, sirdele eik pailsek ryt susikalbesim tikiuosi prigriebsiu tave uzbegus ,geros tau ryt dieneles
|
Atsijungęs |
| |
| Pumpurelis | Data: Sekmadienis, 2011-03-20, 11:07 PM | Žinutė # 1165 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, as ir tave noriu stipriai ,stipriai apkabinti
|
Atsijungęs |
| |
| Pumpurelis | Data: Sekmadienis, 2011-03-20, 11:08 PM | Žinutė # 1166 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Merginos as jau begsiu geros jums dieneles ryt ryte tikiuosi rasti laiko ir uzbegti kavytis pas jus nors keliolikai minuciu .Saldziu sapneliu
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-03-20, 11:09 PM | Žinutė # 1167 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) snieguoliuke, sirdele eik pailsek ryt susikalbesim tikiuosi prigriebsiu tave uzbegus ,geros tau ryt dieneles Quote (Pumpurelis) snieguoliuke, as ir tave noriu stipriai ,stipriai apkabinti ačiukas pupa lekiu į lovą nes ryt į darbelį susibėgsim gal ryt darbe prisijungsiu jei darbelio nedaug labanaktukas
|
Atsijungęs |
| |
| noele | Data: Sekmadienis, 2011-03-20, 11:13 PM | Žinutė # 1168 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labanaktukas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-03-20, 11:19 PM | Žinutė # 1169 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) labuka mua , nu dar tik puoda užstatėm juokas aaa.... Quote (Pumpurelis) Laurituke labutis mua labuka Quote (Pumpurelis) kad man nupintu ir eisiu grybaut ar sraigiu ieskot ir pardavinet nu ta bajeriste,žadi su sraigėm daug uždirbti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-03-20, 11:23 PM | Žinutė # 1170 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, stiprybės tau mergyt Labois naktelės merginos nieko nepasipasakojau kaip man šnd baliukas,atidedu rytojuj nes ir jėgų nelabai šnd yra o ir anksti keltis ryt mažių į daržiuką vesti tai jau atsisveikinu ir aš labos merginos
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |