Paplepėkim prie kavos puodelio - 56 tema
|
|
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-03-26, 2:47 PM | Žinutė # 166 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) aga, o vaikai jau nori taukt riedučius, dviračius, vos galima namie nulaikyt... Maniškiai ir jau nori su dviračiais į kiemą,bet dar neleidžiu,per anksti,oras šiaip sau,vėjelis papus ir bus blogai,liulis pradės bėgti.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Šeštadienis, 2011-03-26, 2:48 PM |
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2011-03-26, 2:51 PM | Žinutė # 167 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Maniškiai ir jau nori su dviračiais į kiemą,bet dar neleidžiu,per anksti,oras šiaip sau,vėjelis papus ir bus blogai,liulis pradės bėgti. na taip, apgaulingas oras dabar
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-03-26, 3:03 PM | Žinutė # 168 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na taip, apgaulingas oras dabar Tai jau tikrai. sveika ir pietų miegelis,didesni užaugs
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Šeštadienis, 2011-03-26, 3:06 PM | Žinutė # 169 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) aga, o vaikai jau nori taukt riedučius, dviračius, vos galima namie nulaikyt... kiekvieną pavasarį tas pats...ir ligos tos pačios kas per anksti tas negerai Romeniukas, aš galvoju,kad B grupės vitaminų tau reiktų pasileist.Pavasaris trūkumas vitaminų už tai ir nuotaikos dingsta
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-03-26, 3:09 PM | Žinutė # 170 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) Romeniukas, aš galvoju,kad B grupės vitaminų tau reiktų pasileist.Pavasaris trūkumas vitaminų už tai ir nuotaikos dingsta Gal ir reikia... Šiaip apatiška viskam pasidariau. Labai paskutiniu metu norisi būti vienai,užsidaryti ir nieko nematyti.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-03-26, 3:10 PM | Žinutė # 171 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nėra nuotaikos nei kur eiti nei ką daryti,gerai,kad vaikai nors miega,tai ramiai galiu sau liūdėti,pasibūti pati su savimi Vakar visą vakarą viena prabūvau užsidariusi vaikų kambaryje,klausiausi savo mėgstamos dainos per telefoną,kokius 100 kartų leidau tą pačią dainą Depresiukas apimė truputi,tai labai gerai man vienai pabūti,palengvėja truputi. Net ir miegojau viena manau daugeliui pavasarį depresija apima :galvoju: nereikia tik to liūdesio per daug įsiliesti ir viskas bus gerai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Šeštadienis, 2011-03-26, 3:11 PM |
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Šeštadienis, 2011-03-26, 3:11 PM | Žinutė # 172 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Tai va Melgame arba Neurorubine tikrai padės.Dabar savo vyrioką badau nes nuovargis ir vitaminų stygius daro savo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-03-26, 3:13 PM | Žinutė # 173 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) nes nuovargis ir vitaminų stygius daro savo aš nupirkau geriamų brangiausiajam irgi pavasaris , darbai nuovargis ir visas kita tai geria dabar
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Šeštadienis, 2011-03-26, 3:13 PM | Žinutė # 174 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nereikia tik to liūdesio per daug įsiliesti ir viskas bus gerai kartais širdžiai neįsakysi ateina liūdesys nekviestas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-03-26, 3:14 PM | Žinutė # 175 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) kartais širdžiai neįsakysi ateina liūdesys nekviestas aišku neįsakysi aš po laidotuvių negalėjau net išsimiegoti normaliai, bet jau po truputį įsivažiuoju į savo vėžias
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Šeštadienis, 2011-03-26, 3:14 PM | Žinutė # 176 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš nupirkau geriamų brangiausiajam irgi pavasaris leidžiamų greitesnis poveikis jis geriamus irgi geria,bet B grupės nervinei sistemai stiprinti lb gerai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-03-26, 3:16 PM | Žinutė # 177 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) Tai va Melgame arba Neurorubine tikrai padės.Dabar savo vyrioką badau nes nuovargis ir vitaminų stygius daro savo Reikės gal pabandyti,nors šiaip man kažką gerti iš vaistų tikra tragedija,aš pati kažkaip dažnaisuai isavo liūdesį išsilaižau Quote (Leila) kartais širdžiai neįsakysi 12 ateina liūdesys nekviestas Tikrai,kad nekviestas,liūdna nors tu ką,kažkaip nelabai kas ir džiugina paskutiniu metu mane.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-03-26, 3:16 PM | Žinutė # 178 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Šiaip apatiška viskam pasidariau. Labai paskutiniu metu norisi būti vienai,užsidaryti ir nieko nematyti. Romeniukai o tu pagalvok kas tau gero nutiko paskutiniu metu manau pasidarys geriau jug pradėjai dirbti , turėsit savo namus viskas grįžta į savo vėžias ir svarbiausia turi savo sūnelius
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Šeštadienis, 2011-03-26, 3:16 PM | Žinutė # 179 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš po laidotuvių negalėjau net išsimiegoti normaliai vargšiukė užuojauta ilgokai neskaitinėjau tikriausiai tėvelis mirė.Nes pamenu kai sunkiai susirgo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-03-26, 3:16 PM | Žinutė # 180 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) leidžiamų greitesnis poveikis jis geriamus irgi geria,bet B grupės nervinei sistemai stiprinti lb gerai maniškis nesileidžia badomas bet tikiu kad poveikis geresnis ir greitesnis
|
Atsijungęs |
| |