|
Paplepėkim prie kavos puodelio - 56 tema
|
|
| Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-03-26, 11:25 PM | Žinutė # 346 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) aš tą jau žinau,bet dabar nebenueinu kai mažoji prilipusi.Blembučki ot turiu maminuką.Kaip į daržą eisim nežnau Sunku bus,žinau kaip būna su meggaitėmis mamynukėmis,pas mano sese taip buvo,bet nieko po truputi praeis,gerai yra darželis
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Pumpurelis | Data: Šeštadienis, 2011-03-26, 11:27 PM | Žinutė # 347 |
[ ( US) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1078
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) Romeniukas, as ir tokia.visi viska zino apie mane.megstu pasipasokti.esu nusvilus n kartu.nepasimokau.gal todel kad dvyvys.man tik paplepti duokit.... Noele tu man tikrai atlapasirde pasirodei is karto o foto kada pamaciau facebook visai kitokia kazkodel pasirodei pasiputusi gal del to kad grazi esi labai ,nes zinai automatiskai gal taip galvojasi jei grazus zmogus tai tuoj pasiputes,o Vaidabas tai trykstanti gvenimo dziagsmu man pasirode fotose ir kazkodel net ziauriai primine mane
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2011-03-26, 11:27 PM | Žinutė # 348 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) Vaidabas noriu taves paklaust ,o tu nesi karstakose oij....., būna ir lėkštė kokia pakyla, su maistu, nors ir žinau kad pati kuopt turėsiu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Leila | Data: Šeštadienis, 2011-03-26, 11:28 PM | Žinutė # 349 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) A Idit kankinasi su vyru kombainą kuria Quote (Romeniukas) nors esu Vėžiukė nano mažoji vėžys Quote (Romeniukas) Jaučiu šį vakarą liksiu nerūkiusi jamk ir užteks Quote (Pumpurelis) vis del to 30 kita met siaubas kad man tiek
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-03-26, 11:28 PM | Žinutė # 350 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) vaikai labai greit auga..., va man jau baisu, dar meteliai kiti, ir mano panos prie bernų sėsės prilipusios 10 O tau dabar norisi,kad prue tavęs sedėtų prilipusios ania Aik jau,pas mane dar maži,o aš jau noriu kūdikio,mažučio,kaip turi mano sesė,aš pamatau kūdiki,man net silpna darosi kaip aš tokio noriu,savo vaikams sakau,greit atgal ir viskas iš naujo tegul ivyksta Oj kiek klaidų padariau kol buvo mažuliukai,kaip norėčiau atsukti laiką atgal ir auginti iš naujo.
|
Atsijungęs |
| |
| noele | Data: Šeštadienis, 2011-03-26, 11:29 PM | Žinutė # 351 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Vėžiukė mano brolis veziukas.jau koks atbulainis atsiklabineja bet vistiek padaro...geras tas mano brolis.... kiek jis man padejas..o pats jauniausias sakau mano gyvenimo istorija ohoho...maotina alkoholike su tevu..mes uzaugom vaiku namuose.man suejus 18 metu buvau isvaryta lauk.gavau bendrabuti.ten gyvenau ir mokiausi.po to is tojau i aukstesniaja.ten baigiau...nusipoirkau buteli.susiradau toki dieda turiu nuostabia dukryte ir labai gerus 4 brolius
|
Atsijungęs |
| |
| vijole1972 | Data: Šeštadienis, 2011-03-26, 11:29 PM | Žinutė # 352 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2066
Apdovanojimai: 31
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) oij....., būna ir lėkštė kokia pakyla, su maistu, nors ir žinau kad pati kuopt turėsiu na ir kur aš pakliuvau visur tik karštakošės
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
| Pumpurelis | Data: Šeštadienis, 2011-03-26, 11:29 PM | Žinutė # 353 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) oij....., būna ir lėkštė kokia pakyla, su maistu, nors ir žinau kad pati kuopt turėsiu Quote (Leila) siaubas kad man tiek oi gerai skamba siaubas ,kad maan tiek siaubas
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2011-03-26, 11:29 PM | Žinutė # 354 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) ,o Vaidabas tai trykstanti gvenimo dziagsmu man pasirode fotose ir kazkodel net ziauriai primine mane ane na paguodei mane, kartais pagaunu save, man jau tiek metų, o kvailioju... bet vėl apsisuku, gyvenimas per trumpas kad liūdėt dabar nors nemanysiu, kad aš viena tokia pričiuožus
|
Atsijungęs |
| |
| Pumpurelis | Data: Šeštadienis, 2011-03-26, 11:31 PM | Žinutė # 355 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) mano brolis veziukas.jau koks atbulainis atsiklabineja bet vistiek padaro...geras tas mano brolis.... kiek jis man padejas..o pats jauniausias sakau mano gyvenimo istorija ohoho...maotina alkoholike su tevu..mes uzaugom vaiku namuose.man suejus 18 metu buvau isvaryta lauk.gavau bendrabuti.ten gyvenau ir mokiausi.po to is tojau i aukstesniaja.ten baigiau...nusipoirkau buteli.susiradau toki dieda turiu nuostabia dukryte ir labai gerus 4 brolius o tu jautiesi laiminga Vijole bet tau patinka su karstakosem ar ne ?
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-03-26, 11:31 PM | Žinutė # 356 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) oij....., būna ir lėkštė kokia pakyla, su maistu, nors ir žinau kad pati kuopt turėsiu 10 Nu geras pas mane tai pat iš nervo sudaužau,bet paskui pati tvarkau Quote (Leila) nano mažoji vėžys miela Gera mergaitė užaugs Vėžiukės turi tam tikrų neeilinių gabumų tikrai tikrai
|
Atsijungęs |
| |
| noele | Data: Šeštadienis, 2011-03-26, 11:31 PM | Žinutė # 357 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) o foto kada pamaciau facebook visai kitokia kazkodel pasirodei pasiputusi gal nu kad nesu as pasiputus dabar galvoju nesu ir baisi grazi eikit jus sau...
|
Atsijungęs |
| |
| Leila | Data: Šeštadienis, 2011-03-26, 11:32 PM | Žinutė # 358 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) aš pamatau kūdiki,man net silpna darosi kaip aš tokio noriu kūdikiai be galo greit pasidaro ne kūdikiais.Ir dėl tokio biškutį norėjimo pasidžiaugt,geriau nenorėk
|
Atsijungęs |
| |
| vijole1972 | Data: Šeštadienis, 2011-03-26, 11:32 PM | Žinutė # 359 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2066
Apdovanojimai: 31
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) Vijole bet tau patinka su karstakosem ar ne ? tai gi velnias man jas tenka raminti
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2011-03-26, 11:32 PM | Žinutė # 360 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) nano mažoji vėžys aš vėžys, mano mažius ir gimtadienio dovanėlė Quote (Leila) siaubas kad man tiek na čia šneka, turbūt ta, kuriai 31
|
Atsijungęs |
| |