Paplepėkim prie kavos puodelio - 56 tema
|
|
Pumpurelis | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-31, 1:51 PM | Žinutė # 916 |
[ ( US) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1078
Apdovanojimai: 4
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vaidabas pasiplove mane atsitepme ir pabego pati
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-31, 1:56 PM | Žinutė # 917 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pumpurelis, is liverpulio
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-31, 2:01 PM | Žinutė # 918 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) inau mua todel kad autimatiskai pritaikydama html suteiksi kitas skriptas istrint koreguot zinutes mua tai nieko tokio kita kart jei ka reiks paprasyt visad galima nemanau kad merginos atakytu padet ir ikelt mua nu viskas aišku tada man Quote (Pumpurelis) O kodel sakai jei istepsim 10 nesutari man tokia grazi seimynele atrodot nea viskas gerai sutariam,žinai visko būna pas visus ir pasipykstam tai kai pykstiesi ir pagalvoji apie viską o kai gerai tai net nemastai Quote (Pumpurelis) Na jus nuspreskit as sukelsiu ten programeles ,Laurituke tu parasyk kur as einu pasijungt savo 4share nes nepamenu kiek laiko nebuvau jo ijungus miela ir paieskot tu pamokeliu ,siaip pamokeles kur turiu tai ten ner ju daug padarytu mua ir as labaiau megstu antra ta programele na sukelsiu ir aprasysiu .O su kokiom jus dirbot programom mua db tai prie puodų tai čia reikia apgalvoti panos padėkit kur labiau tiktų?galvojam?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-31, 2:01 PM | Žinutė # 919 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) Vaidabas pasiplove mane atsitepme ir pabego pati 10 _pikt_ iš kur ji tave atsitempė?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-31, 2:07 PM | Žinutė # 920 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| radicalas neveikia
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-31, 2:09 PM | Žinutė # 921 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) iš kur ji tave atsitempė? Quote (Laurituke) db tai prie puodų tai čia reikia apgalvoti panos padėkit kur labiau tiktų?galvojam? tai is facebook uzmate uz pakarpos griebe sako pumpuras varai pas mus nu kas belieka lekt tik lekt Laurituke o video koks pasaulis yra dar turiu tokia pamokele kaip is video medziagos padaryti fotografija tarkim stabdai norima kadra ir darai foto o su kokia tu programa darei tuos filmukus ar ciak ur nors yra pas jus kazka panasaus dare
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-31, 2:12 PM | Žinutė # 922 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) Vaidabas pasiplove mane atsitepme ir pabego pati aš čia, vaiką guodžiau, turėjo į draugiškas futbolo varžybas Velžy važiuot, bet direktorius autobuso nedavė, tai jau toks nusimines parėjo...., bet nieko, atlėkė draugai, už kamuolio, ir į stadijoną, nervų numalšint
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-31, 2:13 PM | Žinutė # 923 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ks cia Liverpuli minejo?
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-31, 2:14 PM | Žinutė # 924 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) tai is facebook uzmate uz pakarpos griebe sako pumpuras varai pas mus juokas juokas juokas nu kas belieka juokas lekt tik lekt juokas gerai padarė kad atitempė ten tupi girdi o pas mus neužbėgi bėgu ,bėgu vėl privalau suspėt Quote (Pumpurelis) Laurituke o video koks pasaulis yra galvoju dar turiu tokia pamokele kaip is video medziagos padaryti fotografija tarkim stabdai norima kadra ir darai foto mua o su kokia tu programa darei tuos filmukus ar ciak ur nors yra pas jus kazka panasaus dare tokio kaip video pasaulio tai neturime kažkaip niekada nieko panašaus neaptarinėjome,o db kadangi tu pamokinsi mus tai reikia būtinai užvesti temikę aš video kažkada esu kūrusi bet labai senai ir jau net nepamenu su kokia programa tai dariau
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-31, 2:15 PM | Žinutė # 925 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) aš čia, vaiką guodžiau, turėjo į draugiškas futbolo varžybas Velžy važiuot, bet direktorius autobuso nedavė, tai jau toks nusimines parėjo...., bet nieko, atlėkė draugai, už kamuolio, ir į stadijoną, nervų numalšint juokas niu va na su draugais atsigaus prais nerviukas Quote (vaidabas) ks cia Liverpuli minejo? galvoju noele iš ten skris į lt ale tik paminėjo tuoj vaida kas kur kada
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-31, 2:15 PM | Žinutė # 926 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| foto, video pasaulis gal?
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-31, 2:16 PM | Žinutė # 927 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) foto, video pasaulis gal? galvoju bet kur labiau tiktų visa tai?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-31, 2:17 PM | Žinutė # 928 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) As tai svaigstu kaip noriu gaut toki kaip snieguoliukes darba manau ir gausi labukas dar kartelį na va reikalai sutvarkyti, prisiregistrvom kitur kaip manasis sako aš dabar vienas karaliausiu tai rytoj prasidės rašymas į mokyklas Laurituke sveikinu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-31, 2:17 PM | Žinutė # 929 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš video kažkada esu kūrusi bet labai senai ir jau net nepamenu su kokia programa tai dariau As ir sakyciau foto video gal ir apie foto pakalbesim prie to pacio merga mano nervinasi turbut valgyt nori
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-31, 2:18 PM | Žinutė # 930 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) noele iš ten skris į lt ale tik paminėjo tuoj vaida kas kur kada aišku, mielas pavadinimas
|
Atsijungęs |
| |