Paplepėkim prie kavos puodelio - 56 tema
|
|
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2011-04-03, 10:49 AM | Žinutė # 1201 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va, tetukas jau į kaulus gavo, ant kryžiukų nuliukų persimetė o aš nutariau jau eit žiemines striukes, batus supakuot ir grūst ant aukšto, ir eit kužankių nusikelt, batelių kokių...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-04-03, 10:52 AM | Žinutė # 1202 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) viskas, gana..skelbiam karą, laikiam lepinimų ir nelipam iš lovos juokas kai vaikas bus didelis kaip tavo aš tikrai taip padarysiu Quote (Romeniukas) š tai galvoju eiti prie namo,pažėti kas dedasi daržiuke,bet nežinau ką ten reikia daryti galvoju Sniego sakė jau nebėra,o buvo ant daržo kalnas,žemė minkšta,tai jau reikia kažką daryti,bet gi nežinau nieko nemoku juokas juokas juokas lauke jo ankstoka dar tik šiltnamyje jei yra jis P.S sveikute
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-04-03, 10:52 AM | Žinutė # 1203 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na va, tetukas jau į kaulus gavo, ant kryžiukų nuliukų persimetė juokas o aš nutariau jau eit žiemines striukes, batus supakuot ir grūst ant aukšto, ir eit kužankių nusikelt, batelių kokių... Aš jau ir išsitraukiau pora batelių,sakau jau gal ant dienų pradėsiu nešioti,nes darbe su tais vailokais jau šilta,arba nusinešiu persimauti. Bet šiaip tai rytoj greičiausiai ne į darbą eisiu,o su vaikais pas gydytoją, bijau,kad kokio bronhito neivaryčiau,geriau tegu lapžiūri,dzin man tas darbas,bus tai bus biletenis,ką aš padarysiu,kad man kaip tyčia apsirgo vaikai.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-04-03, 10:53 AM | Žinutė # 1204 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Vistiek jaučiu darže pliurzga lauk kol pradžius Quote (vaidabas) kužankių nusikelt, batelių kokių... jau šoksi į kožankes?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-04-03, 10:54 AM | Žinutė # 1205 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) auke jo ankstoka dar tik šiltnamyje jei yra jis _liuks_ P.S sveikute mua Sveika sveika. Aš matai jau noriu ką nors kieme krapštytis,gražintis,o pasirodo dar per anksti. Ai šiaip mūms leido dar pagyventi kad ir iki rūdenio,tipo sužinojo,kad butų kainos kyla,tai sako neskubėkite,po truputi remontuokitės
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-04-03, 10:55 AM | Žinutė # 1206 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jau šoksi į kožankes? Aš jau savaitę laiko kaip įšokusi į kožankę Ir tai net per šilta,nes mane rokia iš šiltesnių
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-04-03, 10:55 AM | Žinutė # 1207 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš jau ir išsitraukiau pora batelių,sakau jau gal ant dienų pradėsiu nešioti,nes darbe su tais vailokais jau šilta,arba nusinešiu persimauti. Bet šiaip tai rytoj greičiausiai ne į darbą eisiu,o su vaikais pas gydytoją, bijau,kad kokio bronhito neivaryčiau,geriau tegu lapžiūri,dzin man tas darbas,bus tai bus biletenis,ką aš padarysiu,kad man kaip tyčia apsirgo vaikai. aišku jatau vaikų sveikata svarbiau,tai darbe gal supras kad vaikai gi serga maniškis dar pakosi bet jau taip stipriai atsikoso tai galvoju ryt dar nevesiu aš jo į darželį pabūsim dar namuose bijau kad atkris tegul tą savaite išsikosi iki galo
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-04-03, 10:56 AM | Žinutė # 1208 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Sveika sveika. Aš matai jau noriu ką nors kieme krapštytis,gražintis,o pasirodo dar per anksti. Ai šiaip mūms leido dar pagyventi kad ir iki rūdenio,tipo sužinojo,kad butų kainos kyla,tai sako neskubėkite,po truputi remontuokitės tai labai gerai nereiks verstis per galvą Quote (Romeniukas) Ir tai net per šilta,nes mane rokia iš šiltesnių 10 tai aš irgi jau su plonesne vaikštau kuris laikas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-04-03, 11:00 AM | Žinutė # 1209 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aišku jatau vaikų sveikata svarbiau,tai darbe gal supras kad vaikai gi serga miela maniškis dar pakosi bet jau taip stipriai atsikoso tai galvoju ryt dar nevesiu aš jo į darželį pabūsim dar namuose bijau kad atkris tegul tą savaite išsikosi iki galo Tai jau taip,aišku darbe supras,jau sakiau,kad vaikai sirguliuoja,tai rytais kai ateinu į darbą vis paklausia kaip vaikai,ta prasme gal jau gereėja,bet reikės vesti pas gydytoją,nes Dove man panašu,kad turi gargaliukų. Negražus kosulys šiaip pas abu. Tai mažiausiai kokias dvi savaites teks sedėti namie.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-04-03, 11:03 AM | Žinutė # 1210 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tai labai gerai nereiks verstis per galvą _liuks_ Dėl to tai taip,nebereikės skubintis verstis per galvą,galėsime po truputi tvarkytis,bet žinai stengsimės kuo greičiau,kam tą 100lt mokėti už nuomą jei į remontą tuos pinigus geriau idėtume. Bet jau ir norisi išsikraustyti,nebesinori tvarkytis,jau galvojau,kad langų prieš šventes nebereikės valyti,o dabar teks dar ir langus išsivalyti Quote (Laurituke) tai aš irgi jau su plonesne vaikštau kuris laikas Jei bus normalus oras,tai rytoj bandysiu užsidėti pavasarinius tufliukus Draugė jau vaikšto,sakė nešalta kojom
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-04-03, 11:03 AM | Žinutė # 1211 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai jau taip,aišku darbe supras,jau sakiau,kad vaikai sirguliuoja,tai rytais kai ateinu į darbą vis paklausia kaip vaikai,ta prasme gal jau gereėja,bet reikės vesti pas gydytoją,nes Dove man panašu,kad turi gargaliukų. Negražus kosulys šiaip pas abu. Tai mažiausiai kokias dvi savaites teks sedėti namie. pas mane pakoso su karkalais jis bet man tai taip atrodo kad atsikosija jau jis pas mane kad pabaiga jau kosijimo
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2011-04-03, 11:04 AM | Žinutė # 1212 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na maniškiai pripažysta kožas tik su medžiaginiais riešais, kad snargliui sako būt kur nusivalyt , kai turguj taip pasakė, tai iš gėdos neturėjau kur dėtis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-04-03, 11:04 AM | Žinutė # 1213 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Dėl to tai taip,nebereikės skubintis verstis per galvą,galėsime po truputi tvarkytis,bet žinai stengsimės kuo greičiau,kam tą 100lt mokėti už nuomą jei į remontą tuos pinigus geriau idėtume. Bet jau ir norisi išsikraustyti,nebesinori tvarkytis,jau galvojau,kad langų prieš šventes nebereikės valyti,o dabar teks dar ir langus išsivalyti juokas nu va dar turėsi
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-04-03, 11:05 AM | Žinutė # 1214 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na maniškiai pripažysta kožas tik su medžiaginiais riešais, kad snargliui sako būt kur nusivalyt juokas , kai turguj taip pasakė, tai iš gėdos neturėjau kur dėtis 10 nu jazau geri
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-04-03, 11:08 AM | Žinutė # 1215 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) pas mane pakoso su karkalais jis bet man tai taip atrodo kad atsikosija jau jis pas mane kad pabaiga jau kosijimo galvoju Pas mane jie ir atsikosija,sakau nėra taip blogai,geriau šlapias kosulys negu sausas Quote (vaidabas) na maniškiai pripažysta kožas tik su medžiaginiais riešais, kad snargliui sako būt kur nusivalyt juokas , kai turguj taip pasakė, tai iš gėdos neturėjau kur dėtis 10 Nu duoda taviškiai bet gi praktiška
|
Atsijungęs |
| |