Paplepėkim prie kavos puodelio - 56 tema
|
|
idit | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 8:59 PM | Žinutė # 1396 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o tai manau kažkas rimto o bandė tyrimus daryt ar dar tik stebi n gal nieko rimto greitai išsigydi na jokiu nedarem tyrimu tai ryt leksiu pasysiu siuntimu,kad kazkokia odos liga tai kazkaip seniai itariau,na nesitikejo kad alergija taip pasireiskia.jau kaip du vienodai beraimi tai.... Quote (snieguoliuke) Idit o į suši vidų galima dėti bet kokią žuvį , tu kažkada darei , mes su savuoju buvom suši bare šiandien ti jam patiko suši tai prisižadėju namuose padaryti a zinok kazkaip nepamenu,nes darem su vyro sese tai ji ir rode. Quote (linuciuxxxx) Labas vakariukas labas
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 9:00 PM | Žinutė # 1397 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, Quote (snieguoliuke) labukas kaip sekasi, kaip darbelis jau apsipratai Sveikute ,aha darbelyje jau viskas gerai,sekasi kaip ir neblogai,tik pavargau truputy nes po darbo tenka lakstyti i ligonine,nes pusessere su leliuku guli,o vilkavisky dar ir mociute pagulde i ligonine,tai dabar po darbo tenka kursuoti po ligonines
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 9:01 PM | Žinutė # 1398 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) labuka, senai bematyta labukas labukas Quote (idit) a zinok kazkaip nepamenu,nes darem su vyro sese tai ji ir rode. mano vyro sesė dažnai daro bet ji visad naudoja lašišą
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 9:01 PM | Žinutė # 1399 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na jokiu nedarem tyrimu tai ryt leksiu pasysiu siuntimu,kad kazkokia odos liga tai kazkaip seniai itariau,na nesitikejo kad alergija taip pasireiskia.jau kaip du vienodai beraimi tai.... aišku pprašysi siuntimo ir p galiu p vyks išsiaiškinti kas jiems yra mūsų kinderiuką kai mažas buvo bėrė nuo vitamino B, ti darė kraujo tyrimus ir nustatė
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 9:03 PM | Žinutė # 1400 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) mano vyro sesė dažnai daro bet ji visad naudoja lašišą aš tai galvoju su lašisa arba skumbre mniškis tai žuvies nelabai mėgsta bet kartais, o kai šiandien paragavo tai patiko aš tai kaip stintų noriu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 9:03 PM | Žinutė # 1401 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) mano vyro sesė dažnai daro bet ji visad naudoja lašišą tik zinau kad su zalia zuvim daroma,i seip ju savikaina gana nemaza
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 9:04 PM | Žinutė # 1402 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš tai galvoju su lašisa arba skumbre na skumbrė manau tikrai irgi visai neblogai būtų Quote (idit) tik zinau kad su zalia zuvim daroma,i seip ju savikaina gana nemaza mano švogierka daro su sūdyta lašiša
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 9:05 PM | Žinutė # 1403 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš tai kaip stintų noriu maniskis vakar Drevernoj pora kg pagavo,bet dar nevalgem.vakar nespejau iskept.tai kai gryz tada kepsiu.seip pas mus jos jau po 8lt ,o vyrui siule po 5lt bet reik imt visa tona
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 9:06 PM | Žinutė # 1404 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) aha darbelyje jau viskas gerai,sekasi kaip ir neblogai,tik pavargau truputy nes po darbo tenka lakstyti i ligonine,nes pusessere su leliuku guli,o vilkavisky dar ir mociute pagulde i ligonine,tai dabar po darbo tenka kursuoti po ligonines oj mažute o kas močiutei laikykis, viskas susitvarkys, tik įsivaizduoju kaip pavargsti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 9:08 PM | Žinutė # 1405 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| linuciuxxxx, labuka O ką tu dirbi? Isivaizduoju kaip pavargsti,jei po darbo dar tenka kelias vietas aplaksyti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 9:09 PM | Žinutė # 1406 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) na skumbrė manau tikrai irgi visai neblogai būtų bandysiu daryti kurią dieną žiūrėsim kaip gausis Quote (idit) seip pas mus jos jau po 8lt ,o vyrui siule po 5lt bet reik imt visa tona praeitą savaitę pas mus buvo po 18 sakaiu reikės nueiti prieš darbą jei po bus po kokių 10 tai pasiimsiu
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 9:12 PM | Žinutė # 1407 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2066
Apdovanojimai: 31
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas vakarėlis
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 9:12 PM | Žinutė # 1408 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) jei po bus po kokių 10 tai pasiimsiu na po 10 jau normaliau,me pirgdavom po 12 i tai tik po kg kad pasmuguriaut.vakar katinas dar val prie saldklio kniauke nors buvo suedes gal 5 galvas
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 9:14 PM | Žinutė # 1409 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) labas vakarėlis labas.vau smagu kad siandien renkasi plepses,gal i kitus namus dar spesim issikraustyt
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 9:14 PM | Žinutė # 1410 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj mažute puskės leliukas apsiplikino kojyte,o močiutei tai tiksliai dar nežinau,nes tyrimų rezultatų dar nežinaom
|
Atsijungęs |
| |