Paplepėkim prie kavos puodelio-57 tema
|
|
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-07, 3:45 PM | Žinutė # 466 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) kaip tavikiai jauciasi?gal jau baigiasi ligos?as tai vakar Martynui pasakiau kad patikesiu jog jis serga tik tuo atveju jei vems ar bus temperatura ,na iki 8 val pragulejo o paskui vistiek ejo mokintis eilerasti ir pamokas. Normaliai,sloga jau kaip ir praėjo,dar koso,rytoj eisime pas gydytoją,žėsiu ką sakys,bet manau dar prates bileteni.Reikia dar namie pabūti,kad normaliai pasveiktų. Quote (Leila) ačiukas mua bet neišlaikė 12 nu va,kaip gaila Na ką padarysi,gal iš antro karto pavyks
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-07, 3:56 PM | Žinutė # 467 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mes ir su klaudyte eisim pas daktara vakare.nes gerkle raudona ir nuo temperatura kyla.ziuresim ka pasakys.sakysiu nepadeda tie jo duoti vaistai visai.sloga didziausia.jau ir akytes asaroti pradejo jezau kad nors kiek pageretu kol skrisim i Lt.sakau nuskrisim ir varysim tiesiai i priimamaji
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-07, 4:14 PM | Žinutė # 468 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) mes ir su klaudyte eisim pas daktara vakare.nes gerkle raudona ir nuo temperatura kyla.ziuresim ka pasakys.sakysiu nepadeda tie jo duoti vaistai visai.sloga didziausia.jau ir akytes asaroti pradejo 12 jezau kad nors kiek pageretu kol skrisim i Lt.sakau nuskrisim ir varysim tiesiai i priimamaji 12 Mažute Tai jau teks kokius antibiotikus gerti,ar net į ligoninę kad nepaguldytų Na idomu ką gydytojas sakys. Laikykitės Noeliuk
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-07, 4:19 PM | Žinutė # 469 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) mes ir su klaudyte eisim pas daktara vakare.nes gerkle raudona ir nuo temperatura kyla.ziuresim ka pasakys.sakysiu nepadeda tie jo duoti vaistai visai.sloga didziausia.jau ir akytes asaroti pradejo jezau kad nors kiek pageretu kol skrisim i Lt.sakau nuskrisim ir varysim tiesiai i priimamaji vargšiukė tavo mergytė gal išrašys kokių vaistukų ir pgerės ji o kip tu laikaisi? nebeskauda skradžio?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-07, 4:22 PM | Žinutė # 470 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (saulute7) žiūrėsime, kaip čia mūms bus vakare :galvoju:, vis palaikau ryšį su gydytoja, tai sakė jeigu skysčių gers tai viskas bus gerai, mažylis tai geria pakolkas, o dukra nelabai noriai, sako mane pykina, tai jeigu negers vešime lašalinę statyti laikykis mažute viskas susitvarkys išvirk kokio kisieliuko mergiutei r dr ką
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-07, 4:23 PM | Žinutė # 471 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu ji jau geria.tikiuosi kad neguldys stengiames is visu jegu pasveikti....per 5 metus ji man tiek daug nesirgo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-07, 4:24 PM | Žinutė # 472 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) nu ji jau geria.tikiuosi kad neguldys 12 stengiames is visu jegu pasveikti....per 5 metus ji man tiek daug nesirgo galvoju Laikykitės Sveikatytės
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-07, 4:25 PM | Žinutė # 473 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as jau gryzau padabojus vaika,niu toks fainuolis jis,ka sakai ta daro,jokiu oziuku kaip faina mano kaimynė pasiemė vakar bendrdarbės mergytę prižiūrėti ti visą vakarą prasedėjo vienoje vietoje kol mama atvažiavo o man vasarą siūlo vėl darželyje dirbi ti vėl tektų su 22 vaikais dirbti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-07, 4:27 PM | Žinutė # 474 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) nu ji jau geria.tikiuosi kad neguldys stengiames is visu jegu pasveikti....per 5 metus ji man tiek daug nesirgo laikykitės laikykitės gl ir nepaguldys išrašys kokių vaistukų ir viskas susitvarkys o gal čia jai nuo streso kad grįžta į lietuvą? bet kažkaip nelabai manyčiau
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-07, 4:31 PM | Žinutė # 475 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| man tai skauda vis dar ta skrandi.nieko negaliu valgyti.pasiveriau siandien jau 72kg.3 nukrito maziuke tai persalo.nes ji labai nori i lietuva.vis sneka ir sneka
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-07, 4:33 PM | Žinutė # 476 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) man tai skauda vis dar ta skrandi.nieko negaliu valgyti.pasiveriau siandien jau 72kg.3 nukrito maziuke tai persalo.nes ji labai nori i lietuva.vis sneka ir sneka na tikiuosi grįšit į Lietuvą ir pasibaigs visos jūsų ligos
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-07, 4:39 PM | Žinutė # 477 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) bet neišlaikė retas kuris islaiko is pirmo karto.na sia savaite gi regitroj atviru duru dienos tai tegu varo pasipraktikuos ir islaikys
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-07, 4:42 PM | Žinutė # 478 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kaip faina mano kaimynė pasiemė vakar bendrdarbės mergytę prižiūrėti ti visą vakarą prasedėjo vienoje vietoje kol mama atvažiavo na man kliuvo snekutis vis o kas cia,o kodel..? Quote (snieguoliuke) o man vasarą siūlo vėl darželyje dirbi ti vėl tektų su 22 vaikais dirbti su tiek tai gal valanda istempciau man jau 3 per akis Quote (noele) maziuke tai persalo na zinanat ju ten ta gydyma tai gal cia lietuvoj stipresniu israsys vaistuku.svarbu kad iki komplikaciju nedasivestumet
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-07, 4:54 PM | Žinutė # 479 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu bet kai man buvo puliuojanti.israse antibiotiku.per dvi diens as ir sveika...nu cia jua 4 dienos ir nieko as turiu is lt antibiotika hiconcil..
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-07, 5:06 PM | Žinutė # 480 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) puliuojanti.israse antibiotiku.per dvi diens as ir sveika...nu cia jua 4 dienos ir nieko as Zygiui neisgydziau iki galo anginos tai paskui susirgo skarlatina.
|
Atsijungęs |
| |