Paplepėkim prie kavos puodelio-57 tema
|
|
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2011-04-08, 0:04 AM | Žinutė # 556 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai ir itaisyk koki pakrovėją nereik, aš noriu pailsėt gerai, einu miego ieskot, iki kiki
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Penktadienis, 2011-04-08, 7:34 AM | Žinutė # 557 |
[ ( US) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1078
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas miegat turbut visos dar pilvus isverte man laisva dienele ,oi proto boba neturi , darau tokia knygele su ps ,o nieko nemoka nu laukiu kol mano drauge prabus tai man pagalbon ateis tikiuosi labas ,labas rytas kelkimes is lovu ir pradekim nauja dienele su paciom paciausiom nuotaikelem nu labai noreciau Noele uzgriebt ,nes ji sekmadieni namo ruosiasi palinket gero skrydzio
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-04-08, 7:45 AM | Žinutė # 558 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) Labas rytas mua miegat turbut visos dar pilvus isverte 10 man laisva dienele ,oi proto boba neturi , 10 darau tokia knygele su ps ,o nieko nemoka smile nu laukiu kol mano drauge prabus tai man pagalbon ateis juokas tikiuosi 10 labas ,labas rytas kelkimes is lovu ir pradekim nauja dienele su paciom paciausiom nuotaikelem mua nu labai noreciau Noele uzgriebt ,nes ji sekmadieni namo ruosiasi palinket gero skrydzio sveikute aš čia jau,vyras kėlėsi šeštą tai ir vaikas pabudo teko keltis ir man nu pas mus vėjas koks baisus vajatau saulutės nėra,o taip norėtusi na,na ir kokią ten knigutę darai pasipasakok? geros dienelės visoms šiomis dienomis rečiau užeinu turiu užsakymą didelį tai laiko mažiau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Penktadienis, 2011-04-08, 7:53 AM | Žinutė # 559 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu pas mus vėjas koks baisus vajatau saulutės nėra,o taip norėtusi na,na ir kokią ten knigutę darai pasipasakok? Laurituke labai laukiau taves ai knygele vardo reiksme pagrinde turi but jetus kaip man sunku nieko nemoku as su ps teisybe pasakius sulipdziau kazkoki virseli bt paciai negrazu,norejau del ps skyrelio uzklaust as turbut viso jo nematau nes srifto ieskojau neradau o ka man reikia daryt kad as matyciau pildyt ji ,noreciau ir kuryba jusu pamatyt pasismet ideju bet savo kurybos kaip ir neturiu ka rodyt o papildyt skyreli tai galeciau o koki tu uzsakyma turi
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-04-08, 7:58 AM | Žinutė # 560 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) bet savo kurybos kaip ir neturiu ka rodyt o papildyt skyreli tai galeciau mua o koki tu uzsakyma turi įkelk paveikslėlių tada pasidalink ką turi iš tokių,jei kūrybos nelabai turi bendraujanti esi manau greit ir tapsi patikima Quote (Pumpurelis) Laurituke labai laukiau taves bet tai kaip smagu girdėti Quote (Pumpurelis) o koki tu uzsakym krikštynoms turiu saldainukai,etiketės butelims,ir padėkos bei įsąkymai sukėliau į savo darbelius facebooke
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-04-08, 8:00 AM | Žinutė # 561 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
|
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-04-08, 8:01 AM | Žinutė # 562 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pumpurelis, Laurituke, ankstyvos šį rytą Mūms tai pas daktarą,tai negalėjau ilgiau pamiegoti.
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-04-08, 8:01 AM | Žinutė # 563 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, sveikute mergina
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Penktadienis, 2011-04-08, 8:03 AM | Žinutė # 564 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) krikštynoms turiu saldainukai,etiketės butelims,ir padėkos bei įsąkymai sukėliau į savo darbelius facebooke Quote (Laurituke) įkelk paveikslėlių tada pasidalink ką turi iš tokių,jei kūrybos nelabai turi bendraujanti esi manau greit ir tapsi patikima Quote (Pumpurelis) Laurituke labai laukiau taves tuoj nubegsiu pasizet man patinka labai net tavo foniukai visi tokie spalvingi vaikiski turiu keleta savo tos kurybos butinai sukelsiu tik isvargusi knygele nes mergytei reikia i darziuka jos eina sau kaip tu viska speji nesuvokiu ir forumas ir ps ir dar sunelis as tai tinginiukas oi negera negera
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Penktadienis, 2011-04-08, 8:04 AM | Žinutė # 565 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Pumpurelis, Laurituke, ankstyvos šį rytą Mūms tai pas daktarą,tai negalėjau ilgiau pamiegoti. labutis Romeniuk eik tu sau kaip tu skaniai ryteli pradedi o kas yra sergat
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-04-08, 8:05 AM | Žinutė # 566 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Romeniukas, sveikute mergina smile Na žinai jau praktiškai sveika Gero dopingo gavau ir atšoko visos bacilos Kaip Airidukas laikosi? Maniškiams tai jau žymiai geriau,greit sveikstame. Ož ėk tu nežinai ar gerai,kad mes gerąsias bakterijas geriame su visa kapsule,ar reikia butinai yuos miltelius Maniškiai drąsiai praryja kapsulę tai sakau jokio skirtumo,ji gi vistiek tirpstanti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-04-08, 8:06 AM | Žinutė # 567 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) labutis Romeniuk eik tu sau kaip tu skaniai ryteli pradedi mua mua mua o kas yra sergat galvoju Sveika sveika. vaikai sirguliuoja,labai negražiai kosė,slogavo,buvo gargaliukų,tai geriam antibiotikus,bet jau gerėja,sveikstame,šiandien pas gydytoją,bet greičiausiai dar kokiai savaitei pratęs biletenį,o jau norėčiau į darbą
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-04-08, 8:06 AM | Žinutė # 568 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Pumpurelis, Laurituke, ankstyvos šį rytą miela miela Mūms tai pas daktarą,tai negalėjau ilgiau pamiegoti. 10 kaip vaikų sveikatos?kaip tavo?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-04-08, 8:07 AM | Žinutė # 569 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kaip vaikų sveikatos?kaip tavo? miela Jau parašiau
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-04-08, 8:10 AM | Žinutė # 570 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) man patinka labai net tavo foniukai visi tokie spalvingi vaikiski ačiukas Quote (Pumpurelis) eina sau kaip tu viska speji nesuvokiu ir forumas ir ps ir dar sunelis 10 vakarais vakaroju tai kažkaip ir pasidarau Quote (Romeniukas) Gero dopingo gavau ir atšoko visos bacilos na,na kas per dopingas?kad kitam kartui žinočiau? Quote (Romeniukas) Kaip Airidukas laikosi? jau gerai viskas,pakosi kartais dar bet čia jau manau išsikosijimas iki galo Quote (Romeniukas) Ož ėk tu nežinai ar gerai,kad mes gerąsias bakterijas geriame su visa kapsule,ar reikia butinai yuos miltelius galvoju galvoju Maniškiai drąsiai praryja kapsulę tai sakau jokio skirtumo,ji gi vistiek aišku tirpsta jei prarija tai tik taip ir duoti maniškis dar neprarija o aš ir nemėginau dar duoti,tai išberiu visada
|
Atsijungęs |
| |