Paplepėkim prie kavos puodelio-57 tema
|
|
noele | Data: Trečiadienis, 2011-04-13, 2:11 PM | Žinutė # 1201 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| jo.tik nepirasta jai kad visa diena nerodo filmuku vis sako kad nori ziureti.o nerodo bet siaip viskas jai gerai.ir aisku nori eiti i mokykla.eisiu kita savaite cia prie namu i darzeli ja uzrasyti.tik dabar neaisku.jai kova bus 6.i darzeli dar eis, ar jau i paruosiamaja.jei eina i paruosiamaja ar reikia moketi?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-04-13, 2:11 PM | Žinutė # 1202 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) ui, snieguoliuke, virėja esi užkietėjusi pastebėjau aš tai prasta šeimininkė,bet jei reikalas prispirtų galėčiau gamint ir geriau.Kol kas mano šeimynai dar tinka ką gaminu ačiukas brangioji na žinok šiandien į darbą išlėkiau nė nepapusryčiavus, tai brangiausias pasikvietė papietaut tai vėl suši bare buvom, jam labai patiko, tai nužiūrėjau kaip ten ką daro sakau ir aš darysiu šiandien darželyje buvo akcija Darom2011
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-04-13, 2:13 PM | Žinutė # 1203 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) eisiu kita savaite cia prie namu i darzeli ja uzrasyti.tik dabar neaisku.jai kova bus 6.i darzeli dar eis, ar jau i paruosiamaja.jei eina i paruosiamaja ar reikia moketi? jei eina į paruošiamąją darželyje reikia mokėti, o jei mokykloje paruošiamoji tai nežinau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Trečiadienis, 2011-04-13, 2:24 PM | Žinutė # 1204 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) jai kova bus 6.i darzeli dar eis, ar jau i paruosiamaja.jei eina i paruosiamaja ar reikia moketi? Į paruošiamąją nuo rugsėjo 1, aš taip suprantu jie skirsto o dabar eisit į paprastą darželio grupę.Pas mus paruošiamukai yra darželiuose tai mokama.Girdėjau yra tokių grupių kur vaikai ateina tik į pamokėles ir nevalgo, ir nemiega
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-04-13, 2:36 PM | Žinutė # 1205 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) Pas mus paruošiamukai yra darželiuose tai mokama.Girdėjau yra tokių grupių kur vaikai ateina tik į pamokėles ir nevalgo, ir nemiega pas mus yra viena mergaitė kurią atveda po pusryčių o pasiema prieš pietus, bet už ją moka 10,50Lt, už ugdymą.
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-04-13, 3:36 PM | Žinutė # 1206 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) tik dabar neaisku.jai kova bus 6.i darzeli dar eis, ar jau i paruosiamaja.jei eina i paruosiamaja ar reikia moketi? dabar pirmokai bus 2004metu.gali vest tik i pamokas tada nereiks moket uz maista.jei susitvarkysi kad esat seima su mazom pajamom tada gausit nemokamus pietus.seip parosiamoji nemoka uz darzeli tik uz maitinima
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-04-13, 3:38 PM | Žinutė # 1207 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) seip parosiamoji nemoka uz darzeli tik uz maitinima uz maitinima ir ugdyma
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-04-13, 4:14 PM | Žinutė # 1208 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-04-13, 4:15 PM | Žinutė # 1209 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas Laurituke kaip tavo bernužėlis laikosi, jau eina į darželį
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-04-13, 4:17 PM | Žinutė # 1210 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) sveikutės Quote (snieguoliuke) labukas labas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-04-13, 4:17 PM | Žinutė # 1211 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| bet oras tai fantastiškas, gal jau prasidės tikras pavasaris
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-04-13, 4:18 PM | Žinutė # 1212 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) labukas Laurituke 4 kaip tavo bernužėlis laikosi, jau eina į darželį anwei nu nieko neblogai,jo einam,tik šnd kaip išsigandau nuvedžiau aš jį skambina auklitoja kad Airidas vemia sako ateikit nuėjau pasiimti,dar porą kartų vėmė ,paskui mineralinio boržomi daviau,džiuvesėlių,avižinės košės nuoviro tokio skysto tai ir susitvarkė viskas prėjo velnias žino kas buvo dabar ir šaltibarščių valgė ,duod si v skas kuo puikiausiai eisim db žiūrėti kaip tetukas tapetuos kambarį v kar lempą nusipirkom tai taip ji man patinka noriu kabinti kuo greičiau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-04-13, 4:19 PM | Žinutė # 1213 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| idit, sveikute ką veikinėji?
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-04-13, 4:19 PM | Žinutė # 1214 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet oras tai fantastiškas, gal jau prasidės tikras pavasaris jo jau tikrai gal bus šiltą šnd tai tikrai faina o jau kai šilta su striuke per šiltą buvo jau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-04-13, 4:21 PM | Žinutė # 1215 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu nieko neblogai,jo einam,tik šnd kaip išsigandau nuvedžiau aš jį skambina auklitoja kad Airidas vemia sako ateikit nuėjau pasiimti,dar porą kartų vėmė ,paskui mineralinio boržomi daviau,džiuvesėlių,avižinės košės nuoviro tokio skysto tai ir susitvarkė viskas prėjo velnias žino kas buvo dabar ir šaltibarščių valgė ,duod si v skas kuo puikiausiai eisim db žiūrėti kaip tetukas tapetuos kambarį v kar lempą nusipirkom tai taip ji man patinka noriu kabinti kuo greičiau gal nieko rimto oj kaip faina kokios spalvos tapetus išsirinkot
|
Atsijungęs |
| |