Paplepėkim prie kavos puodelio-57 tema
|
|
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-14, 3:40 PM | Žinutė # 1336 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (kristine) va ir aš ateisiu trumpam pailsėti nuo rankdarbių nes jau galva sukasi,prieš šventes tenka padirbėti,poto išdaliju ar parduodu šiek tiek ir vėl ramiai sau dirbu aš pasvalietė gal yra kraštiečių galvoju sveikute smagu kas užsukai iš pasvalio tai lyg ir nėra pas mus
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-14, 4:49 PM | Žinutė # 1337 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu neprišnekėkit daug, nes pasiklystu kur bebuvau viskas, visą mišką medžių išsivežė, tortą šiandien dar pabaigsiu, ir jau didieji darbai bus nudirbti..., iki Naisių dar einu savo darželius prakedensiu, ir vakare susimatysim
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-14, 5:05 PM | Žinutė # 1338 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vai2ske, nu mes tai nesusitinkam ryte kai rašei vaikas prie pc buvo o db nesenai tai padedu ruslai tapetuoti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-14, 6:08 PM | Žinutė # 1339 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas apsiniaukė kažkaip pas mus gal nepradės lyti ką veikinėjat kinderis lauke duodasi su dviračiu, šalmą nupirkom tai sako galiu griūvinėt o aš su arbatyte prisėdau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-14, 6:57 PM | Žinutė # 1340 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o aš su arbatyte prisėdau jungiuosi
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-14, 7:51 PM | Žinutė # 1341 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1078
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| jau veikia ar nauja isgyjai
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-14, 7:55 PM | Žinutė # 1342 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1078
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as darbe kava geriu, Idit tai ir tu mane gasdini ,o as jau lyg ir darbeli turiu na reikia dar sulaukt iki galo visko ar patvirtins,na o del islavinimo tai as aukstaji pasibaigiau ,bet kas is jo
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-14, 7:59 PM | Žinutė # 1343 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) jau veikia mua ar nauja isgyjai padėvėtas bet mano namuose naujas ir toks ofisinis fainas daiktas.Oi daba rašysiu tik spėkit skaityt
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-14, 8:00 PM | Žinutė # 1344 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) as darbe kava geriu o man šampės parvežė gurkšnoju
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-14, 8:05 PM | Žinutė # 1345 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) o del islavinimo tai as aukstaji pasibaigiau ,bet kas is jo na žinok tas išsilavinimas kai kur tikrai praverčia mano irgi aukštasis, bet magistratūros dar nebaigiau, ir kai sprendė kokį atlyginimą mokėti, na koks bus koeficientas, tai jei būtų magistras būtų alga dabar šiek tiek mažesnė nes koeficientas 11, bet vistiek gerai, o va jei būčiau be išsilavinimo tai sakė koeficientas tebūtų 7 kaikurie darbdaviai labai atsižvelgia į išsilavinimą ir paprasčiausiai negali mokėti nes koeficientas yra aukštas bet dabar patarė eiti į visokius kursus ir visa kita prisirinksiu pažymėjimų į kraitelį savo sakė labai gerai bus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Ketvirtadienis, 2011-04-14, 8:11 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-14, 8:06 PM | Žinutė # 1346 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) o man šampės parvežė gurkšnoju pametėk ir man aš labai norėčiau bet pasitaupysiu iki savaitgalio
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Ketvirtadienis, 2011-04-14, 8:08 PM |
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-14, 8:40 PM | Žinutė # 1347 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vel labas.pas mus lyg bande lynoti,bet kazkur nuplauke debeselis .as buvau isbegus truputuka palakstyt o gryzus vaikiam pieniska kokteili plakiau tai ir sau puse stiklines isipyliau<va ir po begiojimo >. mano vaikiam jau prasidejo atostogos ryt vaziuoja visi trys i cirka o as vaziuosiu klausyt apie siulomus kursus,nu niekaip neissirenku kuom noriu but o siulo visaziste,laivo smeliuotojas dazytojas ,vyru kirpeja,apskaitininke ir floriste
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-14, 8:44 PM | Žinutė # 1348 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) ryt vaziuoja visi trys i cirka o as vaziuosiu klausyt apie siulomus kursus,nu niekaip neissirenku kuom noriu but o siulo visaziste,laivo smeliuotojas dazytojas ,vyru kirpeja,apskaitininke ir floriste o kuo traukia Quote (idit) vel labas.pas mus lyg bande lynoti,bet kazkur nuplauke debeselis .as buvau isbegus truputuka palakstyt o gryzus vaikiam pieniska kokteili plakiau tai ir sau puse stiklines isipyliau<va ir po begiojimo >. pas mus tik apsiniaukė bet nelijo nors naktį gal Quote (idit) mano vaikiam jau prasidejo atostogos kaip faina manajam ryt paskutinė diena ir tada atostogos
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-14, 8:46 PM | Žinutė # 1349 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kuo traukia na daugiausia ziniu turiu apie geles,bet apskaitinkiu labiau reik Quote (snieguoliuke) kaip faina manajam ryt paskutinė diena ir tada atostogos o kiek laiko bus atostogos ar paruosiamukam nera nustayta?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-04-14, 9:06 PM | Žinutė # 1350 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na daugiausia ziniu turiu apie geles,bet apskaitinkiu labiau reik aš irgi pagalvojau kad apskaitininkui darbą susirasti lengviau bet ir floristų daug reikia Quote (idit) o kiek laiko bus atostogos ar paruosiamukam nera nustayta? savaitę
|
Atsijungęs |
| |