Paplepėkim prie kavos puodelio-57 tema
|
|
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-04-15, 8:41 PM | Žinutė # 1381 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) Na šiandien reiks , nes knygą baigiau (nebent ką pakoreguot sugalvočiau), o ir brangusis iš komandiruotės grįš... Ryt gal kaimukan šiaušim sezono atidaryt... šaunuolė būtinai reikia
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-04-15, 8:42 PM | Žinutė # 1382 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na ką prisijungiau ir tenka eiti nuo pc,gyžo gera vaikystės draugė iš londono tai ateis į svečius su dukrytėmis,truputi pasisedėsime
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-04-15, 8:44 PM | Žinutė # 1383 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na ką prisijungiau ir tenka eiti nuo pc,gyžo gera vaikystės draugė iš londono tai ateis į svečius su dukrytėmis,truputi pasisedėsime oj kaip faina aš irgi lauykiu draugytės nuėjo dilaito nupirkti pasisedėsim kinderį pasiemė krikštotėtis atveš tik ryte
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-04-15, 8:46 PM | Žinutė # 1384 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj kaip faina aš irgi lauykiu draugytės nuėjo dilaito nupirkti pasisedėsim kinderį pasiemė krikštotėtis atveš tik ryte Aha faina ir kaip tik dvi draugės gryžo tuo pačiu metu O rytoj darbai laukia,reikės žemę psitvarkyti,vyras važiuos lubų pirkti,jau dėsime lūbas,dar liks išsitapetuoti ir grindis susidėti,kambarys bus baigtas
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-04-15, 8:55 PM | Žinutė # 1385 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aha faina ir kaip tik dvi draugės gryžo tuo pačiu metu O rytoj darbai laukia,reikės žemę psitvarkyti,vyras važiuos lubų pirkti,jau dėsime lūbas,dar liks išsitapetuoti ir grindis susidėti,kambarys bus baigtas tai jau tapetuositės ne dažysit mes irgi jau žemę tvarkysimės ir sodinsim ką galimą, bet draugytė ten irgi sodą turi tai sakė dar šlapia kaip faina tai jau galėsit keltis
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2011-04-15, 9:08 PM | Žinutė # 1386 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mes irgi jau žemę tvarkysimės ir sodinsim ką galimą as tai dar i zeme neskubesiu sodint,orai labai permainingi buvo siandien talka kur vaikiai mokykla lanko tai kai pamaciau kokios vaises :saslykai,alus sidras,sultys,saldumynai...ux gera bendruomene
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2011-04-15, 9:21 PM | Žinutė # 1387 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| privietik Idit, tu ir keičiu veiklą projekte dalyvauji, aina, pas mus Panėvėžys nesurinko florisčių grupės, o aš bučiau ėjusi man ši savaitė prabėgo kaip nežinau kas, vaikai šiandien talkose dalyvavo, ryt babos kieme kaimynus užstruzdinau tvarkytis, aplink namus dar pasikapstysim, laukiu, gal manasis šiltnamiuką sukals, tai jau turėčiau dar daugiau užsiėmimo.. užsakymus atidaviau, kaip gera...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Šeštadienis, 2011-04-16, 9:18 AM | Žinutė # 1388 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) Idit, tu ir keičiu veiklą projekte dalyvauji, aina, pas mus Panėvėžys nesurinko florisčių grupės, o aš bučiau ėjusi pas mus tau 80%florisciu,o likusios arba apskaitininkes arba visazistes
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2011-04-16, 10:41 AM | Žinutė # 1389 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas rytukas užsukau pasilabinti nelabai turiu laiko pasedėti pasišnekučiuoti labai nemažai darbo turiu na kai apsidirbsiu būtinai sugryšiu vėl eina db ruoštis važiuosim į akropolį geros dienikės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-04-16, 10:41 AM | Žinutė # 1390 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as tai dar i zeme neskubesiu sodint,orai labai permainingi buvo siandien talka kur vaikiai mokykla lanko tai kai pamaciau kokios vaises :saslykai,alus sidras,sultys,saldumynai...ux gera bendruomene tai aš irgi nenoriu skubėti su tais daržais, bet gal jau pradžiuvo, bet lyg dar ir šalčius praneša
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-04-16, 10:43 AM | Žinutė # 1391 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas na ką veikinėjat mes su kinderiu ruošiamės į miestą, brangiausias su draugais išvažiavo į sodą daryti dar vieno šilknamio, tai vakare atvažiuos pasiimti mūsų vakare šašlykiuko išsikepsim bet taip apsiniaukę pas mus ir šaltoka buvom nulėkę į skaistakalnį patvarkyti
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Šeštadienis, 2011-04-16, 10:48 AM | Žinutė # 1392 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas Quote (idit) as tai dar i zeme neskubesiu sodint,orai labai permainingi pajūry visada šalčiau pavasarį Quote (snieguoliuke) na ką veikinėjat aš keksiukų išsikepiau tai daba su kavyte valgau Quote (snieguoliuke) vakare šašlykiuko išsikepsim šašlykiukas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-04-16, 11:02 AM | Žinutė # 1393 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) aš keksiukų išsikepiau tai daba su kavyte valgau aš dar turiu spurgyčių vakarykščių aga skanu, bet sekmadienį galvojam su keturračiai į mišką tai sakau gal ryt šašlykiuką palikti, nes žadu šiandien vėdarus kepti o ryt važiuosim į bažnyčią o iš po jos į mišką po balas pasilakstyt
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Šeštadienis, 2011-04-16, 2:10 PM | Žinutė # 1394 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikos gyvos.nu man jau geriau.dabar jau Jonavoj.18 val varysim i jubilieju.tau laukiam.dabar anyta kepa zuiki.ji isvare sukuosena darytis.po to eisim ruostis puostis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Šeštadienis, 2011-04-16, 3:12 PM | Žinutė # 1395 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1078
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) sveikos gyvos.nu man jau geriau.dabar jau Jonavoj.18 val varysim i jubilieju.tau laukiam.dabar anyta kepa zuiki.ji isvare sukuosena darytis.po to eisim ruostis puostis labas nu tu tai smaginiesi Lietuvelej o darbo dar neieskai
|
Atsijungęs |
| |