|
Paplepėkim prie kavos puodelio-58 tema
|
|
| vijole1972 | Data: Trečiadienis, 2011-05-18, 0:07 AM | Žinutė # 1156 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2066
Apdovanojimai: 31
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) lauksiu instrukcijų
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
| vijole1972 | Data: Trečiadienis, 2011-05-18, 0:08 AM | Žinutė # 1157 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2066
Apdovanojimai: 31
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| čiau visom
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
| deimi22 | Data: Trečiadienis, 2011-05-18, 9:40 AM | Žinutė # 1158 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 294
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytelis pleputes, va ir vel uztaikiusi laisvo laiko minute uzsukau pas jumis nespeju suktis tarp dvieju vaiku... viena pamaitink su kitu pazaisk, dar pasaku paskaityk, valgyt padaryk ir t.t... Jau baigiu pamirs photoshopa bet teks kazkaip atrast laiko, planuojam krikstynas klecko daryt vasara, tai jau kirba visokios mintys krikstukui, dovanelem krikstokumam ir pan. Gal zinot kokiu originaliu ideju, kurias galeciau panaudot? Nenoriu kad butu tik baliukas prie stalo, o ir nenoriu visko kumam palikt, nes jie nera tokie "prie meno" gal kam teko naudotis krikstynu scenarijais, ar ten yra kas gero?
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-05-18, 11:45 AM | Žinutė # 1159 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas na va šiandien lyg ir gražiau lauke bet vėjas bet žada ant savaitgalio puikų orą, matysim kaip ten bus vakar darželyje vyko "šeimos šventė" kaip gražiai suvaidino vaikučiai, dainavo eilėraštukus sakė, fantastika ir gėlyčių mamytės gavo o vakare buvom pas darželio draugus gimtadienį šventėm tai net nebuvo kada prie kompo pasedėti o šiandien kinderis išėjo į maniežą sportuoti kažkokia programa vyks, tai pasiemė kedukus sportinę aprangą ir išlėkė , o aš darbelio namo parsinešiau tai sakau pasikompinsiu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| deimi22 | Data: Trečiadienis, 2011-05-18, 12:12 PM | Žinutė # 1160 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oi snieguoliuke kaip turiningai praleidai vakar diena ir vakara :) man tai kazkas nerealaus vaikuciu rengiamos sventes
|
Atsijungęs |
| |
| rugi@gele | Data: Trečiadienis, 2011-05-18, 1:33 PM | Žinutė # 1161 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labuka, siandien vejas didelis nors nesaltas, bet vistiek nesmagu... SNIEGUOLIUKE smagi svente darzelyje buvo, saunu...mus kita ketvirtadieni bus 26 d. ir kazkas panausas i seimos svente, sakys mano zuikis eilerasti... DEIMI22 aha du vaikuciai tai ne vienas, yra ka veikti, kantrybes tau...kad laiko uztektu viskam.Smagi svente arteja, kriktynos smagu...pasiruosi pamatysi viska puikiai, mano vaikuciu kriksto mamos daug ruosesi, bet ir as rupinausi, medeli mes sodinom, zaidimai, varzybos buvo nu smagiai tikrai viskas buvo suorganizuota kriksto teveliu. 28 d. geguzes į brolio berniuko krikštynas vaziuojam, bet tik uz svecius tai spakaina...
|
Atsijungęs |
| |
| deimi22 | Data: Trečiadienis, 2011-05-18, 5:30 PM | Žinutė # 1162 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| rugi@gele smagiausia uz svecius but tada reikia turet tik smagia nuotaikike gal gali kokiu zaidimu pasiulyt (svesim sodyboj, tai gali but ir lauke zaidziami ir viduje)?
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-05-18, 6:07 PM | Žinutė # 1163 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-05-18, 6:09 PM | Žinutė # 1164 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, labuka
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-05-18, 6:13 PM | Žinutė # 1165 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Romeniukas, labuka Sveika gyva Ką veikinėji?
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-05-18, 6:22 PM | Žinutė # 1166 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nėra man šiandien nuotaikos Vyras naktim dirba,vaikai kieme iki vakaro būna,aš viena namuose,darau ką noriu Pavalgiau,dabar kavinuosi
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-05-18, 6:25 PM | Žinutė # 1167 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (deimi22) oi snieguoliuke kaip turiningai praleidai vakar diena ir vakara :) man tai kazkas nerealaus vaikuciu rengiamos sventes Quote (rugi@gele) SNIEGUOLIUKE smagi svente darzelyje buvo, saunu...mus kita ketvirtadieni bus 26 d. ir kazkas panausas i seimos svente, sakys mano zuikis eilerasti... oj man irgi kaip patinka kai vaikučiai vaidina ar dainuoja
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-05-18, 6:27 PM | Žinutė # 1168 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| šiandien kinderis parsinešė diplomą greičiausiai įveikė estafetę tai patenkintas grįžo, buvom atrakcionuose dabar kieme duodasi Quote (Romeniukas) Vyras naktim dirba,vaikai kieme iki vakaro būna,aš viena namuose,darau ką noriu Pavalgiau,dabar kavinuosi kažin ką jis dirba per tokius orus ir dar naktį susimastyčiau o šeip tai gerai kad dirba bus pinigų jug vasara artėja
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-05-18, 6:45 PM | Žinutė # 1169 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Sveika gyva Ką veikinėji? nu nieko darbus pasidariau,eisiu pagulėti skauda pilvą labai Quote (Romeniukas) Vyras naktim dirba,vaikai kieme iki vakaro būna,aš viena namuose,darau ką noriu gerai,gerai tik džiaukis tokia laisve Quote (snieguoliuke) susimastyčiau nu tik nereiškia kad vyras naktį dirbą tai jau daro kažką ne to,ne visi žinok vienodi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-05-18, 6:51 PM | Žinutė # 1170 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu tik nereiškia kad vyras naktį dirbą tai jau daro kažką ne to,ne visi žinok vienodi tai aišku kad ne visi :juokas: nes kiti kai lyja ir dar naktį namuose būna
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Trečiadienis, 2011-05-18, 6:54 PM |
Atsijungęs |
| |