Paplepėkim prie kavos puodelio-58 tema
|
|
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-05-23, 2:34 PM | Žinutė # 1321 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) labas prisiduodu ir as negaliu irgi be jusu . savaitgalis praejo fainei,vakar su seima ir vyro mama bei sese varem pasivaikciot po minges kaima,ventes raga.vaikiam ledom mariose pabraidyt,bet netycia jie suslapo triusikus iki kaklo . oj kaip faina
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-05-23, 2:35 PM | Žinutė # 1322 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mes planuojam savaitgalį atidarytimaudymosi sezoną jau 3 griaustiniai buvo matėt vakar žinias avarija
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-05-23, 2:39 PM | Žinutė # 1323 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na maniskiai irgi tuoj suslampa,net baloj.vakar tik atvaziavom ir liepiau kelnes nusimaut,nes zinojau kuom baigsis.vanduo buvo super susiles ,seip griaustini pirma girdejau tik sianakt
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-05-23, 2:45 PM | Žinutė # 1324 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) seip griaustini pirma girdejau tik sianakt mes jau 2 buvom girdejom o siandien gal visi 3 buvo
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-05-23, 2:47 PM | Žinutė # 1325 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) matėt vakar žinias avarija baisu,daba sneka kad norejo isvengti susidurimo todel padino greiti idomu kieno sunelis vairavo?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-05-23, 2:49 PM | Žinutė # 1326 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) baisu,daba sneka kad norejo isvengti susidurimo todel padino greiti idomu kieno sunelis vairavo? tikrai baisu gaila kūdikėlio žuvusio manau kad kokio seimūno giminaitis ir eilinį kartą išsisuks
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-05-23, 2:53 PM | Žinutė # 1327 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tikrai baisu gaila kūdikėlio žuvusio tai dar vienas jaunuolis iskarto
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-05-23, 2:53 PM | Žinutė # 1328 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) ,tai truputi geriau vaikui,ryte tai darželyje nieko nevalgė o tai tu jį dar darželin vedei
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-05-23, 2:54 PM | Žinutė # 1329 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) tai dar vienas jaunuolis iskarto baisu baisu, bet kur tokių žmonių protas išgėrusiam ar narkotikų prisiuosčiusiam važiuot
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-05-23, 2:56 PM | Žinutė # 1330 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o tai tu jį dar darželin vedei galvoju galvoju galvoju Taip,atrodė nieko jam nėra tik miego norėjo,bet paskambino sako įtartinas vaikas,guli ištisai nieko nevalgo,tai išsiprašiau iš darbo ir vyras greit atvežė,pasiemiau. Jau gerėja vaikinukui,prabudo,žaisti pradėjo,nemažai arbatos išgėrė. tikrai čia nei prie ko ta gerklė,perkaitęs vaikas manau buvo.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-05-23, 2:57 PM | Žinutė # 1331 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Taip,atrodė nieko jam nėra tik miego norėjo,bet paskambino sako įtartinas vaikas,guli ištisai nieko nevalgo,tai išsiprašiau iš darbo ir vyras greit atvežė,pasiemiau. Jau gerėja vaikinukui,prabudo,žaisti pradėjo,nemažai arbatos išgėrė. tikrai čia nei prie ko ta gerklė,perkaitęs vaikas manau buvo. a susirgo mazylis?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-05-23, 2:58 PM | Žinutė # 1332 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) a susirgo mazylis? Kaip čia pasakius,vėmė šiandien,leisgivis toks buvo,dabar jau atsigavo,žaisti pradėjo,tai nežinau dabar visai savaitei man duotas biletenis,žin ar ne be reikalo,na bet žėsim bet kokiu atveju reikia stebėti kokias 3 dienas. Bet gerklytė tai negraži.
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Pirmadienis, 2011-05-23, 2:59 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-05-23, 3:00 PM | Žinutė # 1333 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Taip,atrodė nieko jam nėra tik miego norėjo,bet paskambino sako įtartinas vaikas,guli ištisai nieko nevalgo,tai išsiprašiau iš darbo ir vyras greit atvežė,pasiemiau. Jau gerėja vaikinukui,prabudo,žaisti pradėjo,nemažai arbatos išgėrė. tikrai čia nei prie ko ta gerklė,perkaitęs vaikas manau buvo. na bet jai dakratas apžiūrėjo tai manau jis labaiu žino kas jam yra arba jam tada reikia skranduką išsitirti ka taip dažnai jis vemia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-05-23, 3:02 PM | Žinutė # 1334 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kaip čia pasakius,vėmė šiandien,leisgivis toks buvo,dabar jau atsigavo,žaisti pradėjo,tai nežinau dabar visai savaitei man duotas biletenis,žin ar ne be reikalo,na bet žėsim bet kokiu atveju reikia stebėti kokias 3 dienas. Bet gerklytė tai negraži. vargsiukas ,na nieko namie pabus greit pasveiks.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-05-23, 3:03 PM | Žinutė # 1335 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na bet jai dakratas apžiūrėjo tai manau jis labaiu žino kas jam yra galvoju galvoju arba jam tada reikia skranduką išsitirti ka taip dažnai jis vemia galvoju Nevemia jis dažnai,pas jį visada buvo jautrus skarandukas,labai greit reaguoja į maistą,bet kokio nepaduosi. Labai reaguoja į pieno produktus.
|
Atsijungęs |
| |