Paplepėkim prie kavos puodelio-59 tema
|
|
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-05-24, 8:22 PM | Žinutė # 31 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (rugi@gele) Aisku tai smagu kambareli isirenget, liuks jooo...vietos padaugėjo Quote (Romeniukas) Tai gal ir mūms pasirodysi savo naująjį kambarį 10 prašom į svečius Quote (snieguoliuke) bet a6 irgi pasteb4jau kad jos susiraukusios visos net nuotaika dingsta kai nueini tikrai taip Quote (idit) gal kas bande tas apyrankes,gal siemet jos bus pigesnes galvoju girdėjau kad geras dalykas bet kad db kažkur mačiau kainos kosminės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-05-24, 8:24 PM | Žinutė # 32 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mano mažius užmigo apie aštuntą labai šnd daržiuke išvargo daug užsijėmimų buvo visokių bet pietų vis tiek neužmigo ech nemiega ir viskas nors kaip pavargęs
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-05-24, 8:33 PM | Žinutė # 33 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) mano mažius užmigo apie aštuntą labai šnd daržiuke išvargo daug užsijėmimų buvo visokių bet pietų vis tiek neužmigo ech nemiega ir viskas nors kaip pavargęs mano zygis irgi 7 val nuluzo daba neisivaizduoju kaip uzmigs kaip pas mus niaukiasi,ui duos vazdu,gal jau pas ka lyja?
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-05-24, 8:34 PM | Žinutė # 34 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) kaip pas mus niaukiasi,ui duos vazdu,gal jau pas ka lyja? pas mus giedra ir saulikė dar yra
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Antradienis, 2011-05-24, 8:40 PM | Žinutė # 35 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2066
Apdovanojimai: 31
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) pas mus giedra ir saulikė dar yra pas mus ir gi saulutė šviečia ir debesiukų nėra
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Antradienis, 2011-05-24, 8:49 PM | Žinutė # 36 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Vijole 1972 tikrai siaubas tose įstaigose su žmonėmis nesiskaito, bet žinok aš šiandien buvau darbo biržoj palydėjau vieną jauną mamytę, nes jai sakė kad ji nieko negaus, o kai su manim nuėjo aš prisistačiau ir pasakaiu kad pagal įstatymą jai priklauso, tai ta moteris tai jai priklauso priklauso niekas nesakė kad jai nepriklauso , vakar tas pats buvo savivaldybėj, nuėjo moteris viena kaip pradėjo ant jos rėkti ko tu čia atėjai, o kai palydėjau tai jau tokio malonumo nu gi būna dar baisiau man šiandiena toks šokas buvo tai siaubas dar ir dabar negaliu atsigauti nuvarau aš į globos slyriu o ten man ima ir pasako kad soc parama nepriklauso nes aš darbo biržoj jau nebestoviu tipo išbraukė mane tai vos nuo kėdės nenudribau tik ašaros pasipylė ir pagalvojau kaip reiks puse metų be pašalpos gyventi be lito kišenėj nuvarau tada į biržą o ten pareiškė kad aš laiku neatėjau aitsižymėti nu visai šoko būsenoj buvau tai gi sakau man birželio mėn o ne jums reikėjo gegužės 18d o jus neatėjote o kas be liko daryti tik pas vedėją keliauti ir klauptis ant keliu kad kažką padarytų ir žinok tikrai man pasisekė viską sutvarkė be jokių problemų ačiū jai vienu žodžiu reikia visur eiti su diktofonu ir įrašinėti nes viena sako o kitą daro siaubas kažkoks
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-05-24, 9:11 PM | Žinutė # 37 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) nu gi būna dar baisiau man šiandiena toks šokas buvo tai siaubas dar ir dabar negaliu atsigauti nuvarau aš į globos slyriu o ten man ima ir pasako kad soc parama nepriklauso nes aš darbo biržoj jau nebestoviu tipo išbraukė mane tai vos nuo kėdės nenudribau tik ašaros pasipylė ir pagalvojau kaip reiks puse metų be pašalpos gyventi be lito kišenėj nuvarau tada į biržą o ten pareiškė kad aš laiku neatėjau aitsižymėti nu visai šoko būsenoj buvau tai gi sakau man birželio mėn o ne jums reikėjo gegužės 18d o jus neatėjote o kas be liko daryti tik pas vedėją keliauti ir klauptis ant keliu kad kažką padarytų ir žinok tikrai man pasisekė viską sutvarkė be jokių problemų ačiū jai vienu žodžiu reikia visur eiti su diktofonu ir įrašinėti nes viena sako o kitą daro siaubas kažkoks aik tu sau, gerai kad tau pasisekė tikrai būna ir gerų darbuotojų ir sukalbamų bet būna ir tikrai baisių kurie ir sukelia nemalonias emacijas apie įstaigą aš ryt irgi einu į globos skyrių ta prasme eisiu su viena moterim ir sutvarkysiu jai globą, kažin kaip ten man seksis
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-05-24, 9:14 PM | Žinutė # 38 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o mes jau iš cirko labai fainas buvo prisijuokėm, o kinderis koks laimingas sakė irgi labai patiko, o mes su keliomis mamytėmis apie išleistuves pašnekėjom, kaip sakant reikalus sutvrakėm o šeip galėtų dažniau pramogos vaikams atvažiuoti, nes nėra kur vaiko nuvesti tas pats per tą patį babilono atrakcionai arba gamta, norisi kažkokių pramogų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Antradienis, 2011-05-24, 9:21 PM | Žinutė # 39 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) gal jau pas ka lyja? prasiautė toks škvalas nemažas sakyčiau gryžo mano vaikinas iš ekskursijos kalvystės muziejuje sakė bus auksakalys labai patiko jam tenai.
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Antradienis, 2011-05-24, 9:28 PM | Žinutė # 40 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pas mumis ramu.gal namti bus kas per du skvalas.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
rugi@gele | Data: Antradienis, 2011-05-24, 9:55 PM | Žinutė # 41 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas vakarelis, pas mus ir ranu, vaikus is lauko parsivijau, uodai ziauriai gelia.Ryt vesiau kiek klausiau oru bus, o nuo penktadienio silta
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-05-24, 10:20 PM | Žinutė # 42 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) ir žinok tikrai man pasisekė viską sutvarkė be jokių problemų ačiū jai vienu žodžiu reikia visur eiti su diktofonu ir įrašinėti nes viena sako o kitą daro siaubas kažkoks 10 10 niu apturėjai šoką jatau gerai kad yra žmogiškų žmonių ir viskas gerai baigėsi Quote (Leila) sakė bus auksakalys na va vaikui tiek patiko,kad žada net būti šaunu nu ir apsiniaukė,nulijo ir lyna su žaibais ir griaustiniais
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Antradienis, 2011-05-24, 10:36 PM | Žinutė # 43 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) niu apturėjai šoką jatau gerai kad yra žmogiškų žmonių ir viskas gerai baigėsi nu bet po tokios nesamonės tai taip norisi mauti iš tos biržos ir nebegrižti ten tai net nežinau net dar ir dabar dar tokia sėdžiu kaip šlapiu maišu trenkta ir nieko gero daryti negaliu
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Antradienis, 2011-05-24, 10:45 PM | Žinutė # 44 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pumpurėli labas nesimiega tau
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Antradienis, 2011-05-24, 10:45 PM | Žinutė # 45 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1078
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes va je vijole uzjauciu tave koks kosmaras tave cia siandien aplanke bet man ir siandien slogi nuotaika kazkodel buvo paskui tik pasitaise tokia it sirse buvau
|
Atsijungęs |
| |