Paplepėkim prie kavos puodelio-59 tema
|
|
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2011-05-27, 6:25 PM | Žinutė # 451 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na ten kiek žinau normalūs ūkininkai jie kaip čia pasakius nelaiko,nespėja net gerai išsirukyti jau nebelieka,nes siunčia į Angliją ligtai jei neklystu na kadangi mano abu dėdokai -veterinoriai, tai kaime randa bobučių, kurios laiko sau keleta, ir kokį vieną darparduoda...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Penktadienis, 2011-05-27, 6:29 PM | Žinutė # 452 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) 5.50 kg gyvo svorio, oho kaip papigiai pas mus jau gyvas 8-9 kainuoja
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-05-27, 6:35 PM | Žinutė # 453 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kip mane vaikai mielai nustebino,pareina namo ir parneša didžiausią šaką layvų,sako čia tau mamyte
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2011-05-27, 7:02 PM | Žinutė # 454 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va,valgyt šeimynai padariau, kepiau meduje pamarinuotą mesytę.. ojetau, lėlę, ir tą pavadino mano vardu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-05-27, 7:06 PM | Žinutė # 455 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) na va,valgyt šeimynai padariau, kepiau meduje pamarinuotą mesytę.. ojetau, lėlę, ir tą pavadino mano vardu juokas juokas Kokia greita tu. Aha girdėjau lėlė vaida
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Penktadienis, 2011-05-27, 7:10 PM | Žinutė # 456 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) kepiau meduje pamarinuotą mesytę.. ir skanu man kažkaip du skirtingi produktai,nors ant vištos irgi tepa medų.Aš šašlykiukų užsiraugiau ryt kepsim
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-05-27, 7:14 PM | Žinutė # 457 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) skanu man kažkaip du skirtingi produktai,nors ant vištos irgi tepa medų.Aš šašlykiukų užsiraugiau ryt kepsim leila žinok labai skanu, a6 sparnesiu marisnuosiu su medumi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-05-27, 7:16 PM | Žinutė # 458 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas aš šndien visą dieną ant kojų kiek reikalų reikaliukų va grįžom iš šventės, nes lietus pradėjo lyti , pavalgėm cukrinės vatos, ledų , pasibuvom naujoje picerijoje, manau bus konkurentė Čili , eisiu kepti obuolių pyragą su ledais, brangiausiąjį su vyrų diena jau pasveikinau nuo ryto o didžioji staigmena rytoj
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Penktadienis, 2011-05-27, 7:21 PM | Žinutė # 459 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš šndien visą dieną ant kojų kiek reikalų reikaliukų bite-darbininke kada pailsėsi vis lekia ir lekia snieguoliukė man pavydu net aš kaip ropė sėdžiu ir vos pajudu jau kaulai stingsta reiks mankštintis Quote (snieguoliuke) pavalgėm cukrinės vatos, ledų , pasibuvom naujoje picerijoje, hmmmm.... ir picerija ir vata skanu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-05-27, 7:24 PM | Žinutė # 460 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) bite-darbininke kada pailsėsi vis lekia ir lekia snieguoliukė man pavydu net aš kaip ropė sėdžiu ir vos pajudu jau kaulai stingsta reiks mankštintis žinok šiandien kaip niekad laksčiau gerai kad į darbą nereikėjo ir dar su kinderiu į kirpyklą lėkėęm ir išleistuvių reikalai reikaliukai, tai manasis sako vasarą neik dirbt o pailsėk normaliai, bet man neišeina va ryt dar lėksim nuo ryto su drauge ne viską šiandien nusipirkom, o brangiausiesiems bus šokas kai pamatys ką suruošėm Quote (Leila) hmmmm.... ir picerija ir vata skanu aga labai skanu, o picerijoje lauke stalai sustatyti visas centras matosi fantastika
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-05-27, 7:24 PM | Žinutė # 461 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš puse kilo pupa saldainių sukapojau ir sėdžiu kaip balionas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-05-27, 7:26 PM | Žinutė # 462 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš puse kilo pupa saldainių sukapojau ir sėdžiu kaip balionas patys skaniausi saldainiai ir dar miglė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-05-27, 7:28 PM | Žinutė # 463 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| šiandien kad prisijuokėm iš kinderio laisvės aikštėj buvo policininkų ir jis pamatęs vieną sako tuoj ateisiu palauksit priėjo prie to policininko ir sako labas vakaras kolega ar atsimeni mane, tu pas mane darželyje buvai o mes pas tave mašinoje sedėjom kai buvom į policiją nuvažiavę kaip pradėjo juoktis policininkas sako atsimenu atsimenu
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Penktadienis, 2011-05-27, 7:29 PM | Žinutė # 464 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš puse kilo pupa saldainių sukapojau aš pupos saldainius ant ledų užsitarkuoju ir valgau arba prie kavos skanu,o šiaip vieni man nelabai.
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Penktadienis, 2011-05-27, 7:30 PM | Žinutė # 465 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) priėjo prie to policininko ir sako labas vakaras kolega ale koks drąsuolis
|
Atsijungęs |
| |