Paplepėkim prie kavos puodelio-59 tema
|
|
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-09, 9:04 PM | Žinutė # 931 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as buvau Augustui pazadejus prie juros nusivezt,bet taip betingejau tai pasakiau jog jau dundulis dunda ir issimaudysim prude<beje as dar nesimaudziau,nes vanduo tai saltas >.kaip pas mus vesu,net vaikinam liepiau ilgas kelnes uzsimaut. savaitgalį pas jus žada atšalimą šiokį tokį, pas mus tai nenusimato kinderis riedlentę pasiemė išėjo į kiemą, kažin ar grįš nenusibaladojęs
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-09, 9:09 PM | Žinutė # 932 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) savaitgalį pas jus žada atšalimą šiokį tokį, pas mus tai nenusimato nepatinka man tokie atvesimai Quote (snieguoliuke) kinderis riedlentę pasiemė išėjo į kiemą, kažin ar grįš nenusibaladojęs o dar nemoka vaziuot?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-09, 9:10 PM | Žinutė # 933 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) nepatinka man tokie atvesimai kažkaip keistai tai karsčiai nežmoniški tai šalta Quote (idit) o dar nemoka vaziuot? moka šiek tiek, bet dar reikėtų mokytis, tai sakau pasisaugok, o jis sako išleistuvės jau praėjo galiu ir nosį nusibalnoti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-09, 9:17 PM | Žinutė # 934 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kažkaip keistai tai karsčiai nežmoniški tai šalta a man tiko tokia temperatura Quote (snieguoliuke) moka šiek tiek, bet dar reikėtų mokytis, tai sakau pasisaugok, o jis sako išleistuvės jau praėjo galiu ir nosį nusibalnoti Augusto riedlente netycia liko mokykloj kuom be galo dziaugiuos.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-09, 9:19 PM | Žinutė # 935 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) a man tiko tokia temperatura aš irgi nieko prieš tokį orą neturiu, tik upė galėtų būti arčiau Quote (idit) Augusto riedlente netycia liko mokykloj kuom be galo dziaugiuos.
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-09, 9:22 PM | Žinutė # 936 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš irgi nieko prieš tokį orą neturiu, tik upė galėtų būti arčiau kai bute gyvenau tai lietaus pasigesdavau nebet kai jau mama labai sakydavo va daba sedziu virsui temperatura 43 salto vandens bambaliai po kojom ir gyvent galima
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-09, 9:31 PM | Žinutė # 937 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) kai bute gyvenau tai lietaus pasigesdavau nebet kai jau mama labai sakydavo va daba sedziu virsui temperatura 43 salto vandens bambaliai po kojom ir gyvent galima
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-09, 9:33 PM | Žinutė # 938 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| bet nesiskunziu ,blogiau mieste ien Topoliu pukai skraido,ryt reik masina blizgint,nes vyras pamatys tai vel tures preteksta bumbet
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-09, 9:33 PM | Žinutė # 939 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va čia atsigaivinimui, ledų ir kivių kokteilis
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-09, 9:39 PM | Žinutė # 940 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na va čia atsigaivinimui, ledų ir kivių kokteilis oooooooo aciu kaip skanu mes siandien buvom prisisplake<tiksliau Augustas padare>bananu-ledu kokteiliu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-09, 9:48 PM | Žinutė # 941 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) oooooooo aciu kaip skanu mes siandien buvom prisisplake<tiksliau Augustas padare>bananu-ledu kokteiliu mes nusipirkom virtuvinį kombainą, nes senasis buvo sugedęs tai plakam kiekvieną dieną nes telpa beveik 2L, o seip plaktavau kur tilpdavo tik 0,5L, tai nusipirkom ledų dežę, 5L tai isimečiau į šaldiklį, tai kai plakam kokteilius tai oj kaip greitai jie eina
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Ketvirtadienis, 2011-06-09, 9:53 PM |
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-09, 9:52 PM | Žinutė # 942 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na nea pas mane Augustas su mikseriu supjausto bananu,dar kokios uogienes ideda,ledu pieno ir viska paruosia,karais dar ir sketuku papauosia.zodziu leidziu vaikinam pasireikst
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-09, 9:54 PM | Žinutė # 943 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na nea pas mane Augustas su mikseriu supjausto bananu,dar kokios uogienes ideda,ledu pieno ir viska paruosia,karais dar ir sketuku papauosia.zodziu leidziu vaikinam pasireikst aš tai į plaktuvą sumetu viskas ir viskas ryt kinderis sakė darys su braškėm ir bananais, sako dar ir šokoladinio kremo įdėsiu
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-09, 9:59 PM | Žinutė # 944 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš tai į plaktuvą sumetu viskas ir viskas ryt kinderis sakė darys su braškėm ir bananais, sako dar ir šokoladinio kremo įdėsiu geras daigtas tas plaktuvas,bet kol kas nera reikalo man ji pirkt .Zygutis kiekviena ryta nubega paziuret kaip braske prsirpo jau daba virsunele vos raudona.kazkodel galvoju net nesuprasiu kaip ji dings
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-06-09, 10:07 PM | Žinutė # 945 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) geras daigtas tas plaktuvas,bet kol kas nera reikalo man ji pirkt .Zygutis kiekviena ryta nubega paziuret kaip braske prsirpo jau daba virsunele vos raudona.kazkodel galvoju net nesuprasiu kaip ji dings nueisi kokį ryta ir pamatysi kad nebėra o mes turėjom tokį 3in 1, ir smulkintuvas, ir mikseris ir plaktuvas tik talpa maža, tai dabar nusipirkom kombainą tai užsideda ir plaktuvas ir visa kita
|
Atsijungęs |
| |