Paplepėkim prie kavos puodelio-59 tema
|
|
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-06-19, 11:00 PM | Žinutė # 1381 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas vakarėlis na va pagaliau namai namučiai , gerai kad kinderiui atostogos o šeip nežinau kaip atsikeltų kaip faina bus miegoti savoje lovoje
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-06-19, 11:04 PM | Žinutė # 1382 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Baby smagu kad jungiesi į forumiuką Venera labukas ir tau pleputę labukas ir kitoms na ir kaip savaitgalis Romeniukai ar patiko vaikams tam parke Baby, ten yra nuorodos, žinok svarbiausia žiūrėk į ženklus ir rasi, mes iš pirmo karto radom o jei ne žmonių pasiklausi Quote (Romeniukas) Nereikia jokio paso gi sienos nebėra tai pasisekė kad nesustabdė nes važiavo draugė su mergička į Jūrmalą sustabdė, pametė kad vaikas ir liepė pasą parodyti, o ji neturėjo taio grįžo atgal
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-06-19, 11:07 PM | Žinutė # 1383 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai pasisekė kad nesustabdė _liuks_ nes važiavo draugė su mergička į Jūrmalą sustabdė, pametė kad vaikas ir liepė pasą parodyti, o ji neturėjo taio grįžo atgal juokas juokas Nereikia tų pasų,užtenka gymimo liudijimų,kiek kas važiavo nieko nebuvo
Quote (snieguoliuke) Romeniukai ar patiko vaikams tam parke Aišku,kad patiko
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-06-19, 11:08 PM | Žinutė # 1384 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nereikia tų pasų,užtenka gymimo liudijimų,kiek kas važiavo nieko nebuvo na gal nuo policijos pasitaikė Quote (Romeniukas) Aišku,kad patiko kadangi mes ten jau buvom, sakėm važiuosim į vaikų parką, kažkas ten su pasakos veikėjais ir pan
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-06-19, 11:11 PM | Žinutė # 1385 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o vakar sulaukėme džiugios naujienos draugytė pagimdė berniuką tai ryt važiuosim lankyti o man kaip kojos skauda po savaitgalio tai ne tas žodis, o kinderis grįžo nusirengė ir į lovą ir jau miega oj turės ką rytoj pasakoti draugams
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Sekmadienis, 2011-06-19, 11:12 PM | Žinutė # 1386 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kokie skanūs atrodo Nuotraukoje ne taip viliojančiai o real niam'u niam'u
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-06-19, 11:14 PM | Žinutė # 1387 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Venera) Nuotraukoje ne taip viliojančiai juokas o real niam'u niam'u Tikiu,nes ir foto jau gundančiai atrodo
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Sekmadienis, 2011-06-19, 11:14 PM | Žinutė # 1388 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Venera labukas ir tau pleputę Labuka Quote (snieguoliuke) o kinderis grįžo nusirengė ir į lovą ir jau miega juokas juokas oj turės ką rytoj pasakoti draugams aš pražioplinau, kur buvot išvyke?
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Sekmadienis, 2011-06-19, 11:15 PM | Žinutė # 1389 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| laba vakareli...as penktadieni isivedziau nauja neta ir televiziaj.po gimses nebuvo progos apziureti.tai tik va siadien laisva mazike tai filmukus spokso isijuosus man tai sakutes jau gimse praejo nuostabiai su sokiais pokiais. vien mergytes.kaip sake svogierkos draugas putku balius buvo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-06-19, 11:16 PM | Žinutė # 1390 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) laba vakareli...as penktadieni isivedziau nauja neta ir televiziaj.po gimses nebuvo progos apziureti.tai tik va siadien laisva juokas mazike tai filmukus spokso isijuosus juokas man tai sakutes jau galvoju gimse praejo nuostabiai su sokiais pokiais. vien mergytes.kaip sake svogierkos draugas putku balius buvo Sveikute Tu dar gyva iš po vakar Smagumėlis ten pas tave buvo Neskaudėjo šiandien galvytės
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Sekmadienis, 2011-06-19, 11:19 PM | Žinutė # 1391 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Neskaudėjo šiandien galvytės man vakar ryte skaudejo.o dar i turgu vare,jau galvojau pizdeic bet praejo.o siandien viskas ciki piki.ramiai vartojom.daug sokom
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-06-19, 11:20 PM | Žinutė # 1392 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Venera) aš pražioplinau, kur buvot išvyke? niekur šeip buvom su draugais išlėkę vakar,tai taip ir nebegrįžom o šiandien visą dieną su keturračiais o kas su vandens motociklu tai ir užpakalį skauda ir kojas žodžiu viską o kaip tavo savaitgalis atrodo buvai gimtadienyje jei nieko nepainuioju
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-06-19, 11:22 PM | Žinutė # 1393 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) man vakar ryte skaudejo.o dar i turgu vare,jau galvojau pizdeic juokas bet praejo.o siandien viskas ciki piki.ramiai vartojom.daug sokom Man tai šiandien truputi galvytę sopėjo po vakarykščio party iki 4 ryto Atrodo tik užmygau vyras kelia su kava sako važiuojame į turgų,sakau o tu proto turi Bet teko keltis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-06-19, 11:22 PM | Žinutė # 1394 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) laba vakareli...as penktadieni isivedziau nauja neta ir televiziaj.po gimses nebuvo progos apziureti.tai tik va siadien laisva mazike tai filmukus spokso isijuosus man tai sakutes jau gimse praejo nuostabiai su sokiais pokiais. vien mergytes.kaip sake svogierkos draugas putku balius buvo kaip smagu patys geriausi yra putkų baliai
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Sekmadienis, 2011-06-19, 11:25 PM | Žinutė # 1395 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau