Paplepėkim prie kavos puodelio 61- tema
|
|
LAVA | Data: Šeštadienis, 2011-09-03, 11:26 PM | Žinutė # 211 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, as taip galvoju kad tu netoli nuo manes gyveni, reikes i svecius prasytis
Astule tikrai kaip ten tavo vyrui varzybos, svarbiausia, kad tokios itemptos buvo
snieguoliuke, labas saulele, senai bematyta ir begirdeta, niekaip nepataikome kartu prisijungti
Mes grizome is draugu, pasveikinome, padovanojome gitara saldainine tai reakcija buvo tokia "WOW, NU JUS KARTU SU ALVYDU DUODATE, DABAR DAR TIK ARMONIKOS TRUKSTA IR KONCERTAS BUS" labai esu patenkinta seimos draugo ivertinimu, o saldainuku vis del to sudejau apie 3,5 kg mazdaug, nes pati gitara svere apie 5,2 kg
Ilsiuosi, vaikai suguldyti, vyras i darba iskviestas, sake, kad kavine uzgeso, o vestuves jose, tai isvaziavo ziureti, kas ten ivyko kodel sviesos nera.
As miksiuka gurksnoju gal kas prisijungs nors jau ir velu
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2011-09-03, 11:30 PM | Žinutė # 212 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| AS JAU PRISISANGRINUS, galiu tik i sveikatele palinket va permetu kas kaip, ir liuliuko, labanaktukas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Šeštadienis, 2011-09-03, 11:42 PM | Žinutė # 213 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) sveikata AS JAU PRISISANGRINUS, galiu tik i sveikatele palinket sveikata va permetu kas kaip, ir liuliuko, labanaktukas mua Aciu brangioji, jau ir man uzteko dar neiveikiau visos skarbonkes, senai begurksnojau, maziu maitinau, o kai nutraukiau maitinti, tai leidziu kartais sau pasimegauti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-09-04, 0:04 AM | Žinutė # 214 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (LAVA) Laurituke, as taip galvoju kad tu netoli nuo manes gyveni, reikes i svecius prasytis juokas nu kad lyg toli kuriam tu mieste randiesi? Quote (LAVA) Mes grizome is draugu, pasveikinome, padovanojome gitara saldainine tai reakcija buvo tokia "WOW, NU JUS KARTU SU ALVYDU DUODATE, DABAR DAR TIK ARMONIKOS TRUKSTA IR KONCERTAS BUS" labai esu patenkinta seimos draugo ivertinimu, o saldainuku vis del to sudejau apie 3,5 kg mazdaug, nes pati gitara svere apie 5,2 kg anwei
Ilsiuosi, vaikai suguldyti, vyras i darba iskviestas, sake, kad kavine uzgeso, o vestuves jose, tai isvaziavo ziureti, kas ten ivyko kodel sviesos nera.
As miksiuka gurksnoju gal kas prisijungs nors jau ir velu mua mažius mano irgi jau senokai miega,aš dar kompinuosi nes kokteiliuką biški gurkšnoju Quote (Vai2ske) AS JAU PRISISANGRINUS, galiu tik i sveikatele palinket sveikata va permetu kas kaip, ir liuliuko, labanaktukas mua žodžiu pasismaginai,liuks labos naktelės drauge Quote (LAVA) Aciu brangioji, jau ir man uzteko dar neiveikiau visos skarbonkes, senai begurksnojau, maziu maitinau, o kai nutraukiau maitinti, tai leidziu kartais sau pasimegauti 10 reikia,reikia kartais tikrai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Sekmadienis, 2011-09-04, 10:34 AM | Žinutė # 215 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes. vasinu visas.vakar kepiau...skanus.ik galetu buti truputi trapesni.kita kart ziuresiu kita recepta....
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-09-04, 12:57 PM | Žinutė # 216 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| noele, sveikute ačiū už vaišes
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-09-04, 1:37 PM | Žinutė # 217 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kokia graži dienelė šnd saulutė šviečia,šiltą buvom su mažium parduotuvėje,apsipirkom ir parėjom
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2011-09-04, 2:21 PM | Žinutė # 218 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes mes apsitvarkem, eisiu kazko valgomo dar sumastyt, ir ruosimėe Panevėžin, leksim prie didziojo ekrano, varžybų pažiūrėt , kad tik oras nesubjurtu..
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Sekmadienis, 2011-09-04, 2:44 PM | Žinutė # 219 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu kad lyg toli juokas kuriam tu mieste randiesi? juokas sakai toli, Pakruojyje randuosi
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Sekmadienis, 2011-09-04, 2:45 PM | Žinutė # 220 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, netoli juk tu Siauliuose, tai kiek man cia nepilni 40 km
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Sekmadienis, 2011-09-04, 4:16 PM | Žinutė # 221 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kokia graži dienelė šnd saulutė šviečia,šiltą pagal sinoptikus jau paskutinės tokios gražios dienos
|
Atsijungęs |
| |
astule | Data: Sekmadienis, 2011-09-04, 7:07 PM | Žinutė # 222 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas: ![](http://gamesmir.com/sm/8.gif)
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 70
Apdovanojimai: 0
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (LAVA) tikrai kaip ten tavo vyrui varzybos, svarbiausia, kad tokios itemptos buvo miela sake lb patiko, nori dar mes buvom kaime pas uosvius, pabuvom truputi
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-09-04, 9:04 PM | Žinutė # 223 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (LAVA) akai toli, Pakruojyje randuosi 10 su kažkuo kitu sumaišiau kažkaip galvojau jog tu kaune susimakalavau Quote (LAVA) Laurituke, netoli juk tu Siauliuose, tai kiek man cia nepilni 40 km 10 žinau,žianu db jau pamenu kad sakei kažkada,dar aš tau rašiau jog iš pakruojo yra mano du puzbroliai Quote (Leila) pagal sinoptikus jau paskutinės tokios gražios dienos 12 labai gailą pasidžiaukime dar
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Pirmadienis, 2011-09-05, 7:22 AM | Žinutė # 224 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės, koks gražus rytas. Einu pasikavint , po to į darbuką kibsiu...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Pirmadienis, 2011-09-05, 7:41 AM | Žinutė # 225 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) žinau,žianu db jau pamenu kad sakei kažkada,dar aš tau rašiau jog iš pakruojo yra mano du puzbroliai miela miela Quote (Laurituke) su kažkuo kitu sumaišiau 10 kažkaip galvojau jog tu kaune susimakalavau 10 tai kur čia galiatsiminti viską, aš pati tai sąsiuvinį užsivedžiau, kad nepamirščiau ko padaryti, ar nupirkti ir panašiai, nes galvelė kartais paveda mane
Labas rytas
|
Atsijungęs |
| |