|
Paplepėkim prie kavos puodelio 61- tema
|
|
| Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-09-14, 9:36 AM | Žinutė # 496 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) neturi obuoliu gali koki kasi padovanot kasi?kas čia kašis ar ne taip kažką įkirtau? Quote (idit) ji vienisa tai cukinija su 2 pomidorais ar kiausiniais paserviruot juokas ir praktiska ir .... juokas ištvirkusi kokia
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-09-14, 9:37 AM | Žinutė # 497 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš jau čia pasportavau,db prisėdau su lėkšte daržovių ir 4 grūdų koše,dar kefyro stiklinė pusryčiausiu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Trečiadienis, 2011-09-14, 9:40 AM | Žinutė # 498 |
[ ( AU) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kasi?kas čia kašis ar ne taip kažką įkirtau? juokas krepsi,kibira Quote (Laurituke) ištvirkusi kokia juokas Quote (Laurituke) aš jau čia pasportavau,db prisėdau su lėkšte daržovių ir 4 grūdų koše,dar kefyro stiklinė pusryčiausiu saunuole as tai valios neturiu
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-09-14, 9:44 AM | Žinutė # 499 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) krepsi,kibira juokas oj geras nesusikalbėjom čia tai liuks obuolių turi ir daržovių turi Quote (idit) saunuole as tai valios neturiu man irgi būna užsileidžiu valgau ką noriu kiek noriu bet būna kai jau sakau fsio stop reikia susiimti ir susiimu galiu pasirodo tik kartais noro nebūna
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Trečiadienis, 2011-09-14, 9:49 AM | Žinutė # 500 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) man irgi būna užsileidžiu valgau ką noriu kiek noriu bet būna kai jau sakau fsio stop reikia susiimti ir susiimu galiu pasirodo tik kartais noro nebūna 10 juokas as tai galiu nevalgyt kokias 3 dienas vien ant vandens sedziu,galiu labai sumazint porcijas,bet sportuot neprisiverciu nebent gauciau pakvietima i sporto sale.va vasara bent jaunimas iszysdavo kad su dviracias pasivazinetume,o daba tai tingine tai vaje vaje
|
Atsijungęs |
| |
| noele | Data: Trečiadienis, 2011-09-14, 9:53 AM | Žinutė # 501 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| laba laba.man vel buvo uzeje skausmai.tai nieko nenorejau.prigeriau vasituku.aprimo.uzkniso toks jau gyvenimas.zarna ryti tik 27d.tai dabar ir nevalgau nieko tik vandeni geriu maniske biski raudona gerkle.nakti lyg karsciavo.ryt eisim pas daktare.sudaviau paracatamolio.tiek verke kad nori i darzeli.tai puse pirmos eisiu pasiimti...rytoj turbut ziuresiu kaip jausisi neleisiu gal...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-09-14, 9:55 AM | Žinutė # 502 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as tai galiu nevalgyt kokias 3 dienas vien ant vandens sedziu,galiu labai sumazint porcijas,bet sportuot neprisiverciu nebent gauciau pakvietima i sporto sale.va vasara bent jaunimas iszysdavo kad su dviracias pasivazinetume,o daba tai tingine tai vaje vaje 10 aš tai pratimus darau kazdien kažkaip man jie jau įaugę yra ryta turiu padaryti o tik tada galiu pavalgyti noele, o jatau tau visai jau nekas,nu kažin kas ten tau yra kad tik nieko rimto nebūtų laikykis pupa sveikatytės dukriukui gal neisisirgs
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Trečiadienis, 2011-09-14, 9:56 AM | Žinutė # 503 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) laba laba.man vel buvo uzeje skausmai.tai nieko nenorejau.prigeriau vasituku.aprimo.uzkniso toks jau gyvenimas.zarna ryti tik 27d uzjauciu zinau ta geri,bet tu pasistenk valgyt gal tau ji skauda kad nieko nevalgai,gi gali praktiskai viska valgyt tik maistas kitaip turi but paruostas
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-09-14, 10:01 AM | Žinutė # 504 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu vaidabolas atėjo sako ką veikiam ir išnyko gausi pizdulei kai ateisi
|
Atsijungęs |
| |
| noele | Data: Trečiadienis, 2011-09-14, 10:40 AM | Žinutė # 505 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| man muset uzdegimas dvilikapirstes.as valgau tik virta maista.kitokio nebegaliu
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2011-09-14, 10:42 AM | Žinutė # 506 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nevarykit, as cia na is klumpiu trumpam buvau isvirtus, atvare drauge, sako mes su kadru biski prisidirbom, reiks ka liudininke pabutum, nu klausiu, kas kaip, na sako po 2 sav, zakse tai va, atsigavau...na jaunikis su dzinsais bus,drauge kostiumeli sake gal uzsides, visgi 15m jie kartu gyvena, ir cia viskas ticharia.. nu bet vistiek pindute, pries du men padave pareiskimus ir tylejo.. aij, dar su kita padruske turejau spalio 12-19 skrista anglijon, jos is darbo neisleidzia, ryanaire bilietu keitimas brangus, nuplauks jie, ir dar skrisiu viena kas del dietu, nu jau ne, man reik valgyt i valgyt, gal 3-4 val istverciau ko neprarijus, bet ilgiau nei pro kur, skrandis imtu marsus grot, ir galva skaudet
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2011-09-14, 10:46 AM | Žinutė # 507 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Dovanu simboliskai mat uzsimane...tai nesk,medaus stiklaini, nu gali ir puodyne, nu kokius seksi taruziukus, suvyniok i kur, tada didele kokia deze,idek juos, o aplink balionu kokiu, ar dar ka, mes tai emem triju litr stiklaini, i ji idejom dovanu pirstines, tada surio gabaliuka, kelias saldaines, uzvakavom, kaspinu perrisom ir padovanojom
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2011-09-14, 10:47 AM | Žinutė # 508 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| i vel as viena...na gerai, jus kol parasysit, as einu i miesteli, pasizmonet ir i vaistine, danti eme skaudet
|
Atsijungęs |
| |
| LAVA | Data: Trečiadienis, 2011-09-14, 11:18 AM | Žinutė # 509 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vai2ske, tikrai nupirk medaus, koki medini sauksta, dar gali kokios arbatos ar midaus maziuke papirkti supakuok ir nunesk ir palinkejima koki, ka kas simbilizuoja, man buvo draugai padovanoje tai, atvaziavo nepasdake ot buvo staigmena
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-09-14, 11:34 AM | Žinutė # 510 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) nevarykit, as cia welcome na is klumpiu trumpam buvau isvirtus, atvare drauge, sako mes su kadru biski prisidirbom, reiks ka liudininke pabutum, nu klausiu, kas kaip, na sako po 2 sav, zakse juokas tai va, atsigavau...na jaunikis su dzinsais bus,drauge kostiumeli sake gal uzsides, visgi 15m jie kartu gyvena, ir cia viskas ticharia.. nu bet vistiek pindute, pries du men padave pareiskimus ir tylejo.. aij, dar su kita padruske turejau spalio 12-19 skrista anglijon, jos is darbo neisleidzia, ryanaire bilietu keitimas brangus, nuplauks jie, ir dar skrisiu viena liudna kas del dietu, nu jau ne, man reik valgyt i valgyt, gal 3-4 val istverciau ko neprarijus, bet ilgiau nei pro kur, skrandis imtu marsus grot, ir galva skaudet tai kad tu gali valgyti pažiūrėjau nieko ten iš tavęs nėra niūeko nuskrisi anglijon ir viena bus ok viskas Quote (Vai2ske) Dovanu simboliskai mat uzsimane...tai nesk,medaus stiklaini, nu gali ir puodyne, nu kokius seksi taruziukus, suvyniok i kur, tada didele kokia deze,idek juos, o aplink balionu kokiu, ar dar ka, mes tai emem triju litr stiklaini, i ji idejom dovanu pirstines, tada surio gabaliuka, kelias saldaines, uzvakavom, kaspinu perrisom ir padovanojom juokas nupirkau jau ką pati norėčiau gauti kūno losijoną su naturaliais aliejais,atviruką įdėjau į dovanų maišiuką ir dar uošvis bandelių parvežė tai įdėsiu jei kad pavalgytų o tai labai jau kūda ji parašiau ką tik ką darai sako tiki iš lovos išlipau sakau turi nedaug laiko ruoškis sako kas yra sakau nieko ruoškis sako nu ok už 15 min sakau gerai laukiu sms varysiu iki jos bus nustebusi tei va Quote (Vai2ske) i vel as viena...na gerai, jus kol parasysit, as einu i miesteli, pasizmonet ir i vaistine, danti eme skaudet _pikt_ tai kas dantukui kiauras?
|
Atsijungęs |
| |