Ketvirtadienis, 2026-01-15, 6:35 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 61- tema
snieguoliukeData: Penktadienis, 2011-09-16, 8:19 PM | Žinutė # 616

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Laurituke)
ačiūūū...jaučiu taip ir gausis

bus balius bus baliukas sveikata _liuks_ _liuks_ svarbu, kad galva kitą dieną neplyštų juokas
Atsijungęs
LauritukeData: Penktadienis, 2011-09-16, 8:47 PM | Žinutė # 617

[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
Quote (snieguoliuke)
bus balius bus baliukas sveikata _liuks_ _liuks_ svarbu, kad galva kitą dieną neplyštų juokas

tai taip tada galima ir toliau varyti juokas juokas juokas

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2011-09-16, 8:52 PM | Žinutė # 618

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Laurituke)
tai taip tada galima ir toliau varyti

tai kaip pas mus buvo, gėrem šokom merginos galvojom jau sekmadienį bus šakės, bet kur tau pamiegojom 3 valandas ir gyvos sveikos, ir tęsiam juokas juokas juokas aišku vyrukams buvo nekas juokas
Atsijungęs
LauritukeData: Penktadienis, 2011-09-16, 9:46 PM | Žinutė # 619

[ (LT) ]

Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
tai kaip pas mus buvo, gėrem šokom merginos galvojom jau sekmadienį bus šakės, bet kur tau pamiegojom 3 valandas ir gyvos sveikos, ir tęsiam juokas juokas juokas aišku vyrukams buvo nekas juokas

nu jo vyrai daugiau pakelia juokas

Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
iditData: Penktadienis, 2011-09-16, 11:52 PM | Žinutė # 620

[ (AU) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na ziu naktinejanciu nera bet papasakosiu kaip siandien mane subiesino viena ponia _pikt_ zodziu maximoj ziu dideles eiles tai su Zygimantu vezime atsistojau kur vaikam iki 3 metu<nebuvo su mazesnias> ir nesciom<na ta spec. eile>.tik atsistojus ponia pradejo bedavot kodel mano vaiks paruotuves vezime sedi,ir kaip imanomanoma taip apsileist,nes pas ja daug ateina vaiku su zarnyno uzdegimu o tevai nezino del ko,nes produktai dedami ne higieniskai _pikt_ zodziu pradejo vaziuot ant mane ...pradzioj galvojau nutylesiu bet......zodziu uzvariau kad as tai produktus nededu ant vezimo tiesiogiai ir naudoju maiseliu o gryzus bent nuplaunu tai ta kluika toliau vare ....kad Vilnui higienos centras ives taisykles jog vaiku vezime nealima veziot na tai as atsoviau jog vaiku kasos padarytos jau beveik 3 metai bet ponia nei nescia ,nei su vaiku,nei beveik pensinine bet nemoka skaityt jog stovi vaiku kasoj tai jei nori jog vaiku neveziotume prekybiniose vezimuose tai turi bent 5 metus susitaikymui kad darytume kaip reikalauja higienos centras<nes man asmeniskai dzin ka jie reikalauja jei nera prie duru iskaba kad vaiko negaliu vezt vezime,o sunu negalima vest i prekybcentri bet tai negalioja kazokiem ''kiseniniam''>.po manes atsistojo dar viena su taip pat patalpintu vaiku vezime,na ir jai zinoma kliuvo,bet ta ne pescia buvo tai atkirto jog rankines dedamos ant zemes baruose ne maziau bakteriju skleidzia nei vaiks su batais vezime ar kazoks sunekas juokas zodziu bande ta ponia apkaltint pardaveja jog ji neziuri tvarkos _pikt_ valio kad musu jau buvo kelios kurios pasiule jai eit ten kur reik ir stovet eilej tokioj kur reik....kai vyrui papasokau tai sake jog kluikai kas nors sugadino nuotaika darbe tai ta ieskojo priekabiu juokas
na o savaitgali<sekas man juokas >buvo atvaziavus mano mama ir nuvaziavom prie juros.varo mano jaunimas link juros bet ne takelias bet kur yra sutvirtinimas betoninis<kopu>.na ir Zygis saukia jog jis kaip zmogus voras moka eit staciu kampu>salimais senukas su anuke kad pradejo burnot jog per tokius chuliganus pajurio juosta mazeja,kopos nuksta :juokas:......................
Atsijungęs
virginijakData: Šeštadienis, 2011-09-17, 7:44 AM | Žinutė # 621

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Sveikos mergytės mua

]
Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
Atsijungęs
LauritukeData: Šeštadienis, 2011-09-17, 10:22 AM | Žinutė # 622

[ (LT) ]

Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
labas rytas mua kaip išsimiegojote?aš vaiką išleidau į lauką jau nuo ryto stovi prie durų juokas važiuosiu iki parduotuvės dar reikia vakarui šio to ir eisiu ruoštis jau,kambarį reikia pasipuošti miela gero savaitgalio mergikes anwei mua sveikata

Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
LauritukeData: Šeštadienis, 2011-09-17, 10:23 AM | Žinutė # 623

[ (LT) ]

Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
idit, buvo iūr man tokia situacija vieną kartą buvau kaiką taip įsisodinusi daugiau nebesodinau sakau kad širdies kitiems neskaudėtų juokas juokas yra kvailų bobų _pikt_ juokas

Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
Vai2skeData: Šeštadienis, 2011-09-17, 1:44 PM | Žinutė # 624

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Sveikutės 4
na aš kikenu nuo ryto, va perliniu kruopų sriubos prisiviriau, pavalgiau, ilsiuos prie kompiuterio
kitą savaite pasirodo teks liudininkais pabūt, draugai po penkiolikos metų nutarė susirašyt, paslapčia,nei tėvai, nieks nežino, tai taip sunku bus neprasitart juokas
aij,bus tik formalumas, be jokių žiedų ir tt, jaunikis su džinsais sakė eis, tai dabar galvos skausmas,nei kaip rengtis, nei ką padovanot...,nes baliaus jokio nebus, į restorana tik visi nulėksim galvoju

Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2011-09-17, 9:16 PM | Žinutė # 625

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Laurituke)
nu jo vyrai daugiau pakelia

aga juokas juokas
Quote (idit)
na ziu naktinejanciu nera bet papasakosiu kaip siandien mane subiesino viena ponia zodziu maximoj ziu dideles eiles tai su Zygimantu vezime atsistojau kur vaikam iki 3 metu<nebuvo su mazesnias> ir nesciom<na ta spec. eile>.tik atsistojus ponia pradejo bedavot kodel mano vaiks paruotuves vezime sedi,ir kaip imanomanoma taip apsileist,nes pas ja daug ateina vaiku su zarnyno uzdegimu o tevai nezino del ko,nes produktai dedami ne higieniskai zodziu pradejo vaziuot ant mane ...pradzioj galvojau nutylesiu bet......zodziu uzvariau kad as tai produktus nededu ant vezimo tiesiogiai ir naudoju maiseliu o gryzus bent nuplaunu tai ta kluika toliau vare ....kad Vilnui higienos centras ives taisykles jog vaiku vezime nealima veziot na tai as atsoviau jog vaiku kasos padarytos jau beveik 3 metai bet ponia nei nescia ,nei su vaiku,nei beveik pensinine bet nemoka skaityt jog stovi vaiku kasoj tai jei nori jog vaiku neveziotume prekybiniose vezimuose tai turi bent 5 metus susitaikymui kad darytume kaip reikalauja higienos centras<nes man asmeniskai dzin ka jie reikalauja jei nera prie duru iskaba kad vaiko negaliu vezt vezime,o sunu negalima vest i prekybcentri bet tai negalioja kazokiem ''kiseniniam''>.po manes atsistojo dar viena su taip pat patalpintu vaiku vezime,na ir jai zinoma kliuvo,bet ta ne pescia buvo tai atkirto jog rankines dedamos ant zemes baruose ne maziau bakteriju skleidzia nei vaiks su batais vezime ar kazoks sunekas zodziu bande ta ponia apkaltint pardaveja jog ji neziuri tvarkos valio kad musu jau buvo kelios kurios pasiule jai eit ten kur reik ir stovet eilej tokioj kur reik....kai vyrui papasokau tai sake jog kluikai kas nors sugadino nuotaika darbe tai ta ieskojo priekabiu

nu geras, ot kokia vėpla juokas juokas juokas bet ir yra tokių juokas juokas
Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2011-09-17, 9:19 PM | Žinutė # 626

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
LABAS VAKARĖLIS mua mua na va pagaliau namuose, oj kaip gera į juos sugrįžti juokas juokas juokas buvom šiandien kapuose, sutvarkėm, kinderį nuvežėm iki lokės pėdos , sako kaip man patiko pirmą kartą tai vėl norėjo, tai prie to paties aplankėme ir draugus, grįžom po pietų ir lėkėm žvejoti _liuks_
Atsijungęs
virginijakData: Sekmadienis, 2011-09-18, 8:53 AM | Žinutė # 627

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Sveikutės 4

]
Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
Atsijungęs
LAVAData: Sekmadienis, 2011-09-18, 10:41 AM | Žinutė # 628

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Sveikutės, oi Idit buvo ir man tokia situacija, bet dar geriau, mūsų kinderis buvo visai mažas gal kokių 6 ar 8 mėnėsių, tai mes iš vis su visu vežimu veždavomės į prekybcentrį, pasiimdavome rėmą, užsidėdavome autokėdutę ir pirmyn į apsipirkimą. Tai atsistojome eilėje irgi kur vaikams iki 3 metų, tai viena ponia, bet tokia ponia, kaip manasis sako tik šluotą duok ir lai skrenda, gal kokių 55 - 60 metų, nagai lakuoti, ilgi, pusiau nusilupę išsidažiusi kaip niu nežinau, niu dėl skonio nesiginčiju, tokia fyfutę bando vaidinti ir ką jūs manote, ji man irgi, kad pradėjo sakyti, taigi su vežimu, kiek bakterijų čia privežate, ant ratų dumblo daug, nors ratai švarut švarutėlei vežimo juokas tai vienu žodžiu ji sako toliau, taigi ant visur vien bakterijos pasidaro kai jūs mamos su vežimais važinėjate po parduotuves, esu kantri ir nekreipiu dėmesio į tokias akiplėšas, visi ten į ją kreivai žiūrėjo, o ji ir toliau, tai gali ir be vaiko viena apsipirkti kam čia tysti jį reikia, tai atsisukau ir sakau, gerbiama ponia pirmas dalykas jūs ne savo eilėje stovite, antras dalykas su savo batais ne mažiau bakterijų ir purvo prinešate, o trečias dalykas ne jums mane mokinti ir aiškinti, tai ji supykusi ant manęs, tokio jaunimo vulgaraus nemačiau, kad taip įžeidinėtų vyresnius, nors nežinau ką aš tokio įžeidžiančio pasakiau tai poniai, o pardavėja neapsikentusi jos vulgarumo, sako prašome atlaisvinti eilę nes yra laukiančių su mažais vaikais juokas

Ir dabar nesenai dar vieną atsitikimą turėjau, šviesoforas, raudonas dega, laukiame, kol įsijungs žalia ir galėsime riedėti su vežimu per pėsčiųjų perėją, prie mūsų atsistojo moteris gal virš 60 metų, laukiame visi. Įsijungė žalia šviesa, ta moteriškaitė nuskubėjo pirma, aš su mažiumi iš paskos, ji atsigręžė atgal ir eina prie manęs, galvoju paklausti nori ko, bet ne pamokslą atskaitė _pikt_ ji man sako, tu eik šalia vežimo, nes jeigu mašina išlėks ir nutrenks vežimėlį, tai vaikutį užmuš ir ką tada darysi reikės palaidoti, kaip aš susiutau, ir sakau nemandagi jau tada buvau, o sakau, jeigu mamą nutrenks tai ką tada reikės daryti, nes dar 2 vaikai namuose yra, kas juos augins, kas jai rūpinsis, o šiaip sakau ponia iš kokio jūs kaimo esate, juk mes einame per žalią šviesą, kuri sustabdė kitas mašinas raudona šviesa, tai ji man sakė, kad paskambins policijai, kaip aš čia tai neatsakingai vaiką vežu, tai likau nesupratusi iš tikrųjų ko ji iš manęs norėjo, bet yra labai daug tokių žmonių, tik sakau čia mano vaikas ir mano reikalas kaip aš juo rūpinuosi, jeigu būtų vaikas mušamas, stumdomas ar dar kažkas tokio, tai tada aiškink skambink policijai ar dar kažkur, o dabar vaikas tvarkingas su visomis saugos priemonėmis, bet atsiranda tokių brudžių, kurios kartina gyvenimą ir mokina kaip gyventi, kaip paaiškėjo kiek vėliau, kad ji senmergė pati ir nei vieno vaiko neturi liudna
Atsijungęs
LauritukeData: Sekmadienis, 2011-09-18, 10:58 AM | Žinutė # 629

[ (LT) ]

Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
oi kiek tokių yra tai šakes tiesiog neturi ką veikti o nori prisikabinti...o dar jei senmefrgė tai jei visai pyktis ima ant visko pasaulis atrodo labai negražus ir pilkas juokas tai-p jau yra juokas

Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
LauritukeData: Sekmadienis, 2011-09-18, 11:00 AM | Žinutė # 630

[ (LT) ]

Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
labuka mergikes mua praėjo mūsų baliukas vėliau foto kelias įmesiu fainai pasibuvome,torčiukas labai skanus buvo _liuks_ db mažius lauke jau duodasi,brangusis dirba kaip eilinį sekmadienį remontai vis dar miela o aš laukiu mamos ateis iki manes važiuosim turbūt iki kryžių kalno ,kryželį pakabinti norisi pasivaikščioti savijauta gera po vakar daug nepribalevojom juokas pasivaikščiosim ir gryšim,geros dienikės mua mua

Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2026