Paplepėkim prie kavos puodelio 61- tema
|
|
Sharpeja | Data: Šeštadienis, 2011-10-08, 2:13 PM | Žinutė # 1291 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 91
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pasikavinkime Quote (LAVA) vakar labai sauniai, pasiauteme siauliuose, teisingiau santuriai pasisedejome, boulinge pazaideme, labai linksma buvo kaip dukrelei ar patiko balius?
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Šeštadienis, 2011-10-08, 3:09 PM | Žinutė # 1292 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sharpeja, oi saulele labai patenkinta, ypac panoms kurios vaziavo tai boulingas patiko, jos ten jauciu ir kelias valandas galejo zaisti ir vaikinams patiko, jiems jau reikia tokio kazko kur galetu issikrauti, o ne namie susesti ir zaisti, tai jau namie as nei savojo nedarysiu niekada, reikia pasilinksminti istrukti is namu
|
Atsijungęs |
| |
Sharpeja | Data: Šeštadienis, 2011-10-08, 3:16 PM | Žinutė # 1293 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (LAVA) ypac panoms kurios vaziavo tai boulingas patiko, jos ten jauciu ir kelias valandas galejo zaisti ir vaikinams patiko, tai super, boulingas aplamai labai šaunus azartiškas žaidimas. senokai žaidžiau reikės vyrą pakrutinti.
Mane vyras šiandien vedasi į restorančiką. jau rezervavo staliuką Belmonte, tai vakaras nusimato romantiškas
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Šeštadienis, 2011-10-08, 3:23 PM | Žinutė # 1294 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sharpeja) pasikavinkime prisijungiu fu pavargau kol sukrviau malkas,apsitvarkiau medelyna,atnaujinau sklebimus ir laukiu klientu boulingas gerai,bet man labiau patinka bilijardas
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2011-10-08, 3:26 PM | Žinutė # 1295 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės dar karteli Maniškis prie Linkaučių reikaliukų turėjo, tai mane pasivadino kompaniją palaikyt Na ir ką, grįžtant, apgavau......,sakau noriu sy,,,, sustok, sustojo,o as kaip neriau į miškelį, ir vistiek, tris raudonviršius parsinešiau... sake daugiau man pamiškėse nebestos,nes ilgai laukt tenka oij, labukas ir naujokei , sveika prisijungus na ką, bėgu darbelius nudirbt,nes vakare reiks iki draugytės palėkt, vyrukai gal pasialint,mes pyragioką kokį prasikeptgero vakarėlio visoms
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Šeštadienis, 2011-10-08, 3:41 PM | Žinutė # 1296 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) Na ir ką, grįžtant, apgavau......,sakau noriu sy,,,, sustok, sustojo,o as kaip neriau į miškelį, ir vistiek, tris raudonviršius parsinešiau... na tu daugiau tave vyras tik autostradom vezios
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Šeštadienis, 2011-10-08, 3:41 PM | Žinutė # 1297 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o as norejau foto sukelti i albumiuka, bet nesusitariu ne su PC nei su radikalu o jums gero savaitgalio, mes laukiame sveciu, krikstasunis su teveliais atvaziuos, tai pasibusime pasisedesime, gal koki filma paziuresime, ale biliardo nemoku zaisti, oi kamuoliukai paskraidytu jauciu nuo stalo, nepataikau su lazda i juos Sharpeja, romantiskos vakarienes jums ir jaukaus vakaro
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2011-10-08, 3:43 PM | Žinutė # 1298 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na tu daugiau tave vyras tik autostradom vezios svarbu nelieptu į stotį eit aš tipo dirbu....,nu negaliu nuo pc atsiplėšt..,grįš mano vyrukai iš pirties, o aš ten,kur ir paliko
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Sharpeja | Data: Šeštadienis, 2011-10-08, 4:01 PM | Žinutė # 1299 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) fu pavargau kol sukrviau malkas,apsitvarkiau medelyna, Viena krovei??? sunkus fizinis darbas. Quote (Vai2ske) Na ir ką, grįžtant, apgavau......,sakau noriu sy,,,, sustok, sustojo,o as kaip neriau į miškelį, ir vistiek, tris raudonviršius parsinešiau... Prajuokinai, o tai ką vyras neleidžia grybauti? Ar nemėgsta? Quote (Vai2ske) oij, labukas ir naujokei , sveika prisijungus Quote (LAVA) o as norejau foto sukelti i albumiuka, bet nesusitariu ne su PC nei su radikalu o aš visą dieną šiandien pas Jus forume prasedėjau, biškiuką postus atnaujinau nieko nedirbu, nors darbe sėdžiu, ot pamatytų vadovas Quote (LAVA) Sharpeja, romantiskos vakarienes jums ir jaukaus vakaro
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Šeštadienis, 2011-10-08, 4:25 PM | Žinutė # 1300 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sharpeja) Viena krovei??? sunkus fizinis darbas. aga kai aukstai jau kelt reikejo tai viena,o kol apacioj tai vaikai Quote (Sharpeja) Prajuokinai, o tai ką vyras neleidžia grybauti? Ar nemėgsta? ji maniake kas diena po 4 krepsius partempdavo Quote (Sharpeja) o aš visą dieną šiandien pas Jus forume prasedėjau, biškiuką postus atnaujinau nieko nedirbu, nors darbe sėdžiu, ot pamatytų vadovas siandien setadienis galima atsipalaiduot
|
Atsijungęs |
| |
Sharpeja | Data: Šeštadienis, 2011-10-08, 4:41 PM | Žinutė # 1301 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) ji maniake kas diena po 4 krepsius partempdavo Aš grybus irgi begalo mėgstu ir grybauti mėgstu, bet pas mus miškai nelabai grybingi arba mes tiesiog vietų nežinom tempčiau ir aš grybukus, sudžiovinimui,marinavimui,oj kaip skanu ypač mažiukai grybukai cieli sumarinuoti net dabar seilė nutyso užsišaldyčiau žiemai...aaaaa... susierzinau save baisiausiai Quote (idit) siandien setadienis galima atsipalaiduot tikrai taip, rytoj vistiek dirbsiu susitvarkysiu
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Šeštadienis, 2011-10-08, 4:45 PM | Žinutė # 1302 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sharpeja) Aš grybus irgi begalo mėgstu ir grybauti mėgstu, bet pas mus miškai nelabai grybingi arba mes tiesiog vietų nežinom tempčiau ir aš grybukus, sudžiovinimui,marinavimui,oj kaip skanu ypač mažiukai grybukai cieli sumarinuoti net dabar seilė nutyso va tie maziukai tai super,bet as ju nepazystu,man iki grybingo misko 100metru o sugebejau prisirinkt tik vakarienei,bet uogaut tai megstu ir ypac melynes
|
Atsijungęs |
| |
Sharpeja | Data: Šeštadienis, 2011-10-08, 4:51 PM | Žinutė # 1303 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) bet uogaut tai megstu ir ypac melynes ujjj, va čia tai man žiaurus reikalas niekada nemėgau,gal dėl to kad močiūtė visada vaikystei liepdavo rinkti per prievartą, oj atsimenu kaip sunku būdavo ir kol nepririnkdavome kibirėlio tol iš miško neidavom, o renkasi tai ilgai, čia ne grybai
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Šeštadienis, 2011-10-08, 4:52 PM | Žinutė # 1304 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| eiiiii ijunkite stop ale neapeju skaityti, o ka ten sakyti apie rasyma
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Šeštadienis, 2011-10-08, 5:08 PM | Žinutė # 1305 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (LAVA) eiiiii ijunkite stop ale neapeju skaityti, o ka ten sakyti apie rasyma pasisakei ir dingai
|
Atsijungęs |
| |