Paplepėkim prie kavos puodelio 61- tema
|
|
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-10-09, 9:20 PM | Žinutė # 1336 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sharpeja) snieguoliuke, gero žvejybos ir didelio laimikio... kažin kodėl mes su vyru neišvažiuojam meškerkočių užmesti aga laimikis neblogas, tik mano savijata nelabai buvo, atrodo ryte nieko, bet pasirodo ne bet nieko gryname ore greitai atsigavau Quote (idit) as jau isveziau brangenybe su kaimynais,tureciau apie 11val.vaziuot pasiimt irgi į žvejybą Quote (idit) siandien as mirstu,vakar bekraudama malkas kazka pasiempiau tai daba nei oro normaliai negaliu ikvept,o nakti nuo vieno sono ant kito kol apsiverciau vargšiukė, jei nepraeis, marš pas daktarus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-10-09, 9:23 PM | Žinutė # 1337 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) prie lapės buvome,gulbes pamaitinome oriukas pasakiškas saulutė nuo ryto super ta lapė mes buvom šiauluose praeitą savaitgalį, tai vėl buvom jos aplankyti gražus ora buvo, o žmonių kiek Quote (LAVA) Zinute: "SVEIKUTE CIA NOELE. ACIU UZ MIELA DOVANELE. NESITIKEJAU KAD KAZKAM GALI RUPETI. NUDZIUGINOT LABAI. AS DAR LIGONINEJE, DAR LAUKIA ILGAS KELIAS. ACIU MERGAITEMS..."
linkejimai visoms nuo NOELES smagumėlis
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-10-09, 9:56 PM | Žinutė # 1338 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sharpeja) Laurituke, nerodo nuotraukos, rodo eFoto.lt gerai ale kaip keistai man tai foto rodo Quote (LAVA) LINKEJIMAI IS NOELES,
Zinute: "SVEIKUTE CIA NOELE. ACIU UZ MIELA DOVANELE. NESITIKEJAU KAD KAZKAM GALI RUPETI. NUDZIUGINOT LABAI. AS DAR LIGONINEJE, DAR LAUKIA ILGAS KELIAS. ACIU MERGAITEMS..."
linkejimai visoms nuo NOELES rašė ir man ji sake labai visų pasiilgo ir kai gryš namo užsuk čia pas mus sake perduoti libnkėjimus ji sveiksta pagaliau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-10-09, 9:57 PM | Žinutė # 1339 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) super ta lapė liuks liuks mes buvom šiauluose praeitą savaitgalį, tai vėl buvom jos aplankyti juokas juokas juokas gražus ora buvo, o žmonių kiek gerai gerai jo žmonių daug ir šnd buvo labai jau ji populeri paliko
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Pirmadienis, 2011-10-10, 7:32 AM | Žinutė # 1340 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos mergytės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2011-10-10, 8:53 AM | Žinutė # 1341 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas mergikes
|
Atsijungęs |
| |
rugi@gele | Data: Pirmadienis, 2011-10-10, 10:06 AM | Žinutė # 1342 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas, jau vesoka siandien, rudenelis.......pas mane kabinete darbe kaip salta brrrrrrrrr...
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2011-10-10, 10:39 AM | Žinutė # 1343 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| jo mes židinį pasikūrėm tai taip gerai šiltą
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Pirmadienis, 2011-10-10, 11:30 AM | Žinutė # 1344 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas, pas mus irgi silta, vakar pecius buvo pakurtas. Man gerkle skauda :(
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2011-10-10, 11:32 AM | Žinutė # 1345 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytelis mes pas daktarus ruošiamės, lauke tikrai gerai atvėso.. Lauruška,vel ta draudžiamą kopijuot oto dedi Quote (Laurituke) abas rytas mergikes
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2011-10-10, 11:39 AM | Žinutė # 1346 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) Lauruška,vel ta draudžiamą kopijuot oto dedi juokas man rodo foto,tau ne nežinau kodėl ier dedu ne tą pačią,nesikabinėk.............
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2011-10-10, 11:41 AM | Žinutė # 1347 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (LAVA) Man gerkle skauda :( nu va nieko gero ,man vakar irgi lyg norėjo skaudėti bet db jau lyg geriau nieko praėjo arbatų pagėriau
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2011-10-10, 11:50 AM | Žinutė # 1348 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) man rodo foto,tau ne nežinau kodėl ier dedu ne tą pačią,nesikabinėk............. o mums didedelis raidemis parašyta,kad tai eFoto.lt nuosavybė, ir naudoti ją kituose tinklapiuose draudžiama gerai,einu persirengt,ir lekiam Panevėžin
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2011-10-10, 11:52 AM | Žinutė # 1349 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) o mums didedelis raidemis parašyta,kad tai eFoto.lt nuosavybė, ir naudoti ją kituose tinklapiuose draudžiama juokas nu ir tegul rodo.
|
Atsijungęs |
| |
Sharpeja | Data: Pirmadienis, 2011-10-10, 11:53 AM | Žinutė # 1350 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 91
Apdovanojimai: 0
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės mergaitės Aš tai namie sėdžiu, irgi gana vėsu, einu verti savo žguto.
Quote (Laurituke) man rodo foto,tau ne nežinau kodėl ier dedu ne tą pačią,nesikabinėk............. Man nerodo irgi
LAVA, nu va, išsekai gal šventes beruošdama tai ir prisikabino bacila. Vitaminas C labai gerai Sveikatytės
|
Atsijungęs |
| |