Paplepėkim prie kavos puodelio 62- tema
|
|
noele | Data: Trečiadienis, 2011-10-26, 12:48 PM | Žinutė # 301 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labutis.as siandien variau iki prekyvietes.tai nusipirkau dvi poras dzinsu.nes tie jau kabejo ant manes, dabar laiminga likau. oras jo liuksiskas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Pearl | Data: Trečiadienis, 2011-10-26, 2:26 PM | Žinutė # 302 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 315
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laba diena :)
Mes tik po pietų, bet irgi planuose išeiti į lauką, taip gražu ir miela..reikia džiaugtis saulėtomis dienomis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-10-26, 2:32 PM | Žinutė # 303 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas pleputės oras fantastiškas aš jau po darbelio, kindris grįžo iš mokyklos ruošiasi į futbolo treniruotę , o aš eisiu iki draugytės pasiarbatinsim
|
Atsijungęs |
| |
Pearl | Data: Trečiadienis, 2011-10-26, 2:32 PM | Žinutė # 304 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (LAVA) Raportas is ligonines, nieko negirdime plauciai svarus bent jau dabar, gerkle sake siek tiek paraudusi, bet ne tiek, kad tokia temperatura butu, nieko nezino kas ir kaip tai pagulde stebejimui, sake padarys tyrimus, bus matyti svarbiausia nera berimo zvaigzdelinio, nu man tokie nutikimai tai baisus. Aciu jums uz palaikyma visoms, o nei sloguoja, nei kosti nieko jai nera
Kaip jūsų tyrimukai? Sveikatėlės jums daug daug daug..
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-10-26, 2:35 PM | Žinutė # 305 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Lava mergyt, kaip tavo dukružėlė laikosi Laurituke, kaip pas LOR sekėsi
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Trečiadienis, 2011-10-26, 2:42 PM | Žinutė # 306 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as neuzilgo jau ruosiuos mazaja eiti parsivesti.eisim iki babos ant arbatos.ji vargsiuke irgi per mane ir savo ta nerima svorio numete...jezau visi tiek cia pergyveno kad ne tas zodis...dabar dziaugiuosi grizus i savo 67kg svori kai sveriau pries nestuma
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-10-26, 2:49 PM | Žinutė # 307 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Laurituke, kaip pas LOR sekėsi galvoju galvoju sveikutės gerai nieko nenugązdino patikrino sako ir pro nosytę prapučia vaistukų išrašė,sako nemanau kad čia reiks operacijos kitą 3čiadienį vėl pas ją pagersime vaistukus turi paderėti tai va,na jau man rodod sveikstam nes ir atsikosija jau tai manau jau viskas bus tik į gerą ačiū kad rūpiniesi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-10-26, 2:49 PM | Žinutė # 308 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) grizus i savo 67kg svori kai sveriau pries nestuma juokas liuks nu gerai db tau laikyki9s kad toks ir liktų
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-10-26, 2:50 PM | Žinutė # 309 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| LAVA tikrai kaip tavo mergaitei?
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-10-26, 2:51 PM | Žinutė # 310 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mane tai šnd atn tvarkos patraukė išsisiurbiau ,dulkes visur nusivaliau db sriubikę pupelių verdu su kalakutų petukais nuotaika šnd jau geresnė kai daktarė nenugązdino nieko dėl vaiko ryt važiuosim jau turbūt pirkti skalbenkės laukiu blemba geras pirkinukas bus
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Trečiadienis, 2011-10-26, 2:52 PM | Žinutė # 311 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, sveikatytes jums..aha kad griezta dieta.bijau kad sumazes dar gi puse metu nieko riebaus, kepto.alkoholio saldziai ne...viskas kas lengva o taip noriu keptu bulviu su kefyru.svaigstu jau nuo ligonines.o negalima
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Trečiadienis, 2011-10-26, 2:53 PM | Žinutė # 312 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tvarkos patraukė atvaryk pas mane.man reikia kad kazkas sutvarkytu viska.negalima man dar tampytis nieko...ir tai biski ka nors padarau greit nuvargstu.vakar tik dulkes nusivaliau.reikia grindis isiplauti.nu gal veliau bus vseikatos.dar valgyti pasidaryti
|
Atsijungęs |
| |
Pearl | Data: Trečiadienis, 2011-10-26, 3:27 PM | Žinutė # 313 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ryt važiuosim jau turbūt pirkti skalbenkės laukiu blemba geras pirkinukas bus
Oi net neįsivaizduoju kaip būtų galima gyventi be skalbimo mašinos.. Jus ankščiau koią tūrėjote ar tik dabar sugalvojote įsigyti? Pas mane skalbimai kas 2-3diena, tai rankom jei tektų plauti nuprotėčiau
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-10-26, 3:57 PM | Žinutė # 314 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) Laurituke, sveikatytes jums..aha kad griezta dieta.bijau kad sumazes dar galvoju gi puse metu nieko riebaus, kepto.alkoholio saldziai ne...viskas kas lengva verkia o taip noriu keptu bulviu su kefyru.svaigstu jau nuo ligonines.o negalima verkia o tai kiek laiko db ta dieta tau tokia? Quote (noele) atvaryk pas mane.man reikia kad kazkas sutvarkytu viska.negalima man dar tampytis nieko...ir tai biski ka nors padarau greit nuvargstu.vakar tik dulkes nusivaliau.reikia grindis isiplauti.nu gal veliau bus vseikatos.dar valgyti pasidaryti galvoju nu nenorėk taip greitai viską sustiprėsi atsigausi ir bus čiki piki Quote (OriNta) Oi net neįsivaizduoju kaip būtų galima gyventi be skalbimo mašinos.. Jus ankščiau koią tūrėjote ar tik dabar sugalvojote įsigyti? Pas mane skalbimai kas 2-3diena, tai rankom jei tektų plauti nuprotėčiau geda sypsausi negyvenom mes be skalbyklės naują pirksime nusižiūrėjom daug funkcijų,taupi
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-10-26, 3:58 PM | Žinutė # 315 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (OriNta) Oi net neįsivaizduoju kaip būtų galima gyventi be skalbimo mašinos.. kas turi neisivaizduoja,o galvoji nėra tokių kurie neturi,yra manau jei neturi už ką nusipirkti ir skalbia rankomis o kur dingsi ne visi gali turėti automatines manau....
|
Atsijungęs |
| |