Paplepėkim prie kavos puodelio 62- tema
|
|
LAVA | Data: Penktadienis, 2011-11-04, 9:24 PM | Žinutė # 661 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| noele, o ko diedas uzknisa, oi pas tave balerina, pas mane tai dainininke ismoko daina su gimimo diena tai traukia is sirdies, o dabar Mike pukuotuka ziuri tai dainuoja kartu
|
Atsijungęs |
| |
Pearl | Data: Penktadienis, 2011-11-04, 9:27 PM | Žinutė # 662 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 315
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) as tai mergina varau varau praustis o ji sake bus balerin.sokineja kambary.dar diedas uzknisa mane.....jau nebegaliu mes prausiame saviškius dažniausiai šeštadieniais, bet irgi kol susiruošia visi tai ir pasipykti spėjame ir apsibarti. noele
Gero vakaro ir iki rytojaus
Paskutinį kartą redaguota OriNta - Penktadienis, 2011-11-04, 9:28 PM |
Atsijungęs |
| |
Pearl | Data: Penktadienis, 2011-11-04, 9:30 PM | Žinutė # 663 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 315
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (LAVA) noele, o ko diedas uzknisa, oi pas tave balerina, pas mane tai dainininke ismoko daina su gimimo diena tai traukia is sirdies, o dabar Mike pukuotuka ziuri tai dainuoja kartu pas maniškę(vyresnėlę) meilė ir vestuvės galvoje Turi tokia rimta simpatija darželyje tai tik kalba ir kalba kad tekės
Lekiu jau..iki
Paskutinį kartą redaguota OriNta - Penktadienis, 2011-11-04, 9:30 PM |
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Penktadienis, 2011-11-04, 9:31 PM | Žinutė # 664 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| OriNta, gero vakaro ir tau, eisiu jau ir as vaikus guldyti, nors vyriokas suguldys
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-11-04, 9:45 PM | Žinutė # 665 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) sveikutes.nu va prirase ginekologe vaistu antibiotiku uz 100lt.tai gydysiuos.po triju menesiu eisiu vel tikrintis.nu viskas gal bus liuks sveikatytės pupa ir laikykis Quote (Romeniukas) Dabar laukiu draugės su draugu pasisedėsime truputi,susipažins su mano nauju draugu kažkaip jaučiu ir vaikams per didelė trauma, kai tėtis išėjo, o namuose jau naujas dėdė :geda: dabar kažkaip bet tu darai tu žinai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Penktadienis, 2011-11-04, 10:05 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-11-04, 9:47 PM | Žinutė # 666 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (OriNta) pas maniškę(vyresnėlę) meilė ir vestuvės galvoje Turi tokia rimta simpatija darželyje tai tik kalba ir kalba kad tekės oj pas maniškį irgi meilė galvoje, sako visą savaitę savo širdies draugės nemačiau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-11-04, 9:53 PM | Žinutė # 667 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (OriNta) Varškėtukus verda
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Penktadienis, 2011-11-04, 10:04 PM |
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Penktadienis, 2011-11-04, 10:03 PM | Žinutė # 668 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ka veikiate, as nusizengiau suvalgiau jogurto 120 gramu ir kavos pasitaisiau naktipieciams nes puer arbata nelenda ale svori gerai padeda mesti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-11-04, 10:06 PM | Žinutė # 669 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (LAVA) Ka veikiate, as nusizengiau suvalgiau jogurto 120 gramu ir kavos pasitaisiau naktipieciams nes puer arbata nelenda ale svori gerai padeda mesti nieko buvom Babilone su brangiausiuoju, dabar jis su kindriu kažką konstruoja aš kompinuosiu, laukiu draugytė turi iš mokslų grįš tai paplepėsim
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Penktadienis, 2011-11-04, 10:12 PM | Žinutė # 670 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, TAI SMAGUS VAKARAS NUSIMATO o as eisiu keleta roziu susukti dar, laukiu kol mazius uzmigs
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-11-04, 10:17 PM | Žinutė # 671 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (LAVA) snieguoliuke, TAI SMAGUS VAKARAS NUSIMATO o as eisiu keleta roziu susukti dar, laukiu kol mazius uzmigs na senai draugytę bemačiau pasiilgau ryt lėksim gal kokio baulingo pažaisti o tu darbštuolė
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Penktadienis, 2011-11-04, 10:26 PM | Žinutė # 672 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, aciukas saulele, o tau patinka sages i koki svarkeli ar paltuka? Oi kaip faina boulingas ir man patinka, bet ryt manasis dirba, tai su vaikais nu viena i darziuka isleisiu, tai su maziumi ir dicke busiu.
Ale koks rukas lauke
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-11-04, 10:29 PM | Žinutė # 673 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (LAVA) snieguoliuke, aciukas saulele, o tau patinka sages i koki svarkeli ar paltuka? Oi kaip faina boulingas ir man patinka, bet ryt manasis dirba, tai su vaikais nu viena i darziuka isleisiu, tai su maziumi ir dicke busiu.
Ale koks rukas lauke aga labai pupa manasis irgi ryt dirba, bet jiems iki 2 darbas tai lėksim vakare į baulingą jaučiu kaką suvalgiau kavinėj nelabai kaip jaučiuosi
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Penktadienis, 2011-11-04, 10:36 PM | Žinutė # 674 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (LAVA) o ko diedas uzknisa, sapalioja.jo gimsde 25.tai galvja gris ponas ir as jam viska suruosiu.varijoja ci aman per skype.sakau kur tu ka susodinsi.tiek kviestis zada.stlas maziukas tas kavos.jis nori kad viskas gatava butu.tegu eina sikt as nieko nedarysiu.jau pernai istaisiau baliu kaip reikia.siemet man gert kai negalima spyga bus....Quote (OriNta) mes prausiame saviškius dažniausiai šeštadieniais mes tai prausiames kiekviena diena.tik maudomes sekmadieniais......
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Penktadienis, 2011-11-04, 10:43 PM | Žinutė # 675 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| noele, nusijuokiau balsu, sakyk tu jam tai parsivesk visko ko reikia pats ir tada svecius kviesk
snieguoliuke, brangioji, maniskis tai para dirba bet sekmadieni pas mus seimos pietus, balandeliu balius bus
|
Atsijungęs |
| |