Paplepėkim prie kavos puodelio 62- tema
|
|
Vai2ske | Data: Antradienis, 2011-10-18, 10:59 PM | Žinutė # 61 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes,na smagu,kad geros zinios,o man dvejopos,ryt namucio,pasiilgau ju visu, bet ir cia gera
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-10-18, 11:07 PM | Žinutė # 62 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas vakariukas nu vėjas koks baisus pas mus šakes ryt atveža mums su brangiausiuoju telefoniukus naujus kaip laukiu šakes ir ryt naktį išvarau,rūbelių,viskas gerai pavyko su pinigais tai važiuosiu užsipirkti pardavinėsiu vėl tei va jei ką domins rašykit
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Trečiadienis, 2011-10-19, 8:19 AM | Žinutė # 63 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Trečiadienis, 2011-10-19, 9:10 AM | Žinutė # 64 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas visoms, o man nuotaika gera superiska siandien, nors anksti atsikele ir mazius, bet nuo ankstaus ryto surmulys mano mamukui siandien 55 - tai ruosiames saslykus kepti vakare, pasisedeti, o ir saule bando islysti, nors nakti lietaus buta ir ne mazai, bet ramu jokio vejo. Labai saunu. Mes jau is parduotuviu, apsipirkome tik vat orchideju negavau, tai sakiau darysiu medi - puokste bet ne is saldainiu, pasirodysiu veliau kaip man gausis
|
Atsijungęs |
| |
Ducky | Data: Trečiadienis, 2011-10-19, 9:20 AM | Žinutė # 65 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 302
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos o pas mus šiandien prastas oras, tamsu lyg dar būtų naktis, nieko nesinori daryt, vakar tai iš viso tyngiadienis man buvo, jau taip tyngėjau net iš lovos išlipt, o vakare paaiškėjo kodėl - matyt persišaldžiau kažkur, tai ir šiandien nelabai gerai jaučiuosi ... Geros dienos visoms
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-10-19, 9:46 AM | Žinutė # 66 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Ducky) Sveikos 4 o pas mus šiandien prastas oras, tamsu lyg dar būtų naktis, nieko nesinori daryt, vakar tai iš viso tyngiadienis man buvo, jau taip tyngėjau net iš lovos išlipt, o vakare paaiškėjo kodėl - matyt persišaldžiau kažkur, tai ir šiandien nelabai gerai jaučiuosi ... Geros dienos visoms mirkt Sveikute nu matai puola ligos mano mažius atsikėlė su sloga tai nevedžiau į darželį šnd gal prais per tas tris dienas ir neįsisirgs jis man Sveikatytės tau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-10-19, 9:46 AM | Žinutė # 67 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-10-19, 10:19 AM | Žinutė # 68 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-10-19, 10:24 AM | Žinutė # 69 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vakar galvojau kad jau baigsis mūsų poilsis sanatorijoje,man kaip negera pasidarė,galva siaubingai skaudėjo,pakilo temperatūra,ką atsigeriu ir užvalgau pykina,pilvas skaudėjo,žodziu visa guminė,ant galo ir kaulus sukti pradėjo,prisigalvojau visokių nesamonių,kad man koks miningitas. Bet prigėriau vaistų ir į lovą,tai šiandien kaip ir nieko savijauta. Sakau gal koks gripas bandė kabintis. Kad tik nebepasikartotų. Ant vakaro keliausime vėl į kauną,pasibuvau su mažuoju,broliai tai nelabai vienas kito pasiilgo,pykosi vakar kaip reikalas. Eisime į miestrą reikalus susitvarkyti,pavalgyti kur nors ir keliausime toliau ilsėtis.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-10-19, 10:25 AM | Žinutė # 70 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, Sveikatytės Airidukui
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-10-19, 10:29 AM | Žinutė # 71 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Sveikute nu matai puola ligos mano mažius atsikėlė su sloga tai nevedžiau į darželį šnd gal prais per tas tris dienas ir neįsisirgs jis man mergyt, o tu užsisakei vitamino C aš laukiu bendradarbės grįštančios iš kelionės ir užsisakysim sveikatytės gražuoliukui
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Trečiadienis, 2011-10-19, 10:30 AM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-10-19, 10:35 AM | Žinutė # 72 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką veikinėjat pupos aš arbatytės pasitaisiau darbelyje, laukiu kinderio iš mokyklos važiuosim pasipramogaut, nes parnešė vakar du pagyrimus, sakau reikia palepinti , laukiu ir brangiausiojo sake atvaziuos i darbą kažką atveš
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-10-19, 10:56 AM | Žinutė # 73 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mergyt, o tu užsisakei vitamino C mirkt aš laukiu bendradarbės grįštančios iš kelionės ir užsisakysim liuks sveikatytės gražuoliukui mua mua mua turiu dar aš jo ir gėrėm mes jį bet va užsikabino brudas kažkoks nu nieko sloga nedidelė neįsisirgs Quote (Romeniukas) Laurituke, Sveikatytės Airidukui anwei anwei anwei anwei mua mua mua ačiukas Quote (snieguoliuke) na ką veikinėjat pupos laukiu uošvio turi atvešti nupirkęs naują akumą mūsų jau senas šnd neužsikūriau mašiniuko naują nupirks tai nebebus bėdų naktį lėksim rūbelių o šnd kaip tyčia nuo 6 atsikėliau ir nebe užmigau tai teks kelionėje miegoti geros dienos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-10-19, 11:03 AM | Žinutė # 74 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) turiu dar aš jo ir gėrėm mes jį bet va užsikabino brudas kažkoks nu nieko sloga nedidelė neįsisirgs neužsikabins, viskas bus gerai, o kai tokie orai , vakar taip gražu buvo o šiandien lyja
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-10-19, 11:51 AM | Žinutė # 75 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ir ryt naktį išvarau,rūbelių,viskas gerai pavyko su pinigais tai važiuosiu užsipirkti pardavinėsiu vėl tei va jei ką domins rašykit Šaunu,kad vėl prekiausi, vis ličną litą užsidirbsi
|
Atsijungęs |
| |