Paplepėkim prie kavos puodelio 62- tema
|
|
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-11-13, 10:54 PM | Žinutė # 871 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Man seniau tokie dalykai ir atrodydavo kažkokia tragedija,bet bent jau pas mus taip nėra,gal dėl to,kad skiriamės gražiuoju,su vyru bendraujame,viską kartu tariamės,dažnai matomės,viskas labai neblogai.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-11-13, 10:56 PM | Žinutė # 872 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) nu neblogai.ti skauda nugara.o nuo nzn.//oj kur pirkti net neisivaizduoju aš noriu rafaelo tortą daryti o reikia daug kokoso Bet jau vaikstai geriau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-11-13, 10:56 PM | Žinutė # 873 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) va va aš irgi taip manau, atrodo be ką padarysiu bet negalėčiau be savo aukselio būt bet yra taip kaip yra Aš juk nesu be vaiko,jis neišveštas į kitą miestą ar į užsienį,matomės praktiškai kekvieną dieną gyvename vienas nuo kito netoli,nėra čia tokia situacija kai vaikas praktiškai atimamas iš motinos ir ji negali su vaiku matytis,va čia tai tragedija.
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Sekmadienis, 2011-11-13, 10:57 PM | Žinutė # 874 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Man seniau tokie dalykai ir atrodydavo kažkokia tragedija,bet bent jau pas mus taip nėra,gal dėl to,kad skiriamės gražiuoju,su vyru bendraujame,viską kartu tariamės,dažnai matomės,viskas labai neblogai. tai saunu.ir tau gerai ir jam gerai abu po viena vaika turit.o kas ka kam perka.ar abu abiejiems vienodai?as dabar kaip cekava zoze...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-11-13, 10:58 PM | Žinutė # 875 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Man seniau tokie dalykai ir atrodydavo kažkokia tragedija,bet bent jau pas mus taip nėra,gal dėl to,kad skiriamės gražiuoju,su vyru bendraujame,viską kartu tariamės,dažnai matomės,viskas labai neblogai. aišku yra taip kaip yra svarbu pykčių nėra bet sunku kažkaip dėl alimentų ir taip, o jei matysis broliai dažnai tai viskas ir bus gerai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-11-13, 10:59 PM | Žinutė # 876 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) tai saunu.ir tau gerai ir jam gerai abu po viena vaika turit.o kas ka kam perka.ar abu abiejiems vienodai?as dabar kaip cekava zoze... Tikrai viskas kol kas yra lana gerai. Ir vaikams taip gerai. Jei perku vienam kažką tai ir kitam,vyras tai pat,net tarkim sūrelius ten kokį jogurtą viską perku abiems.
Šiaip mielu noru aš šia tema neišsiplėsčiau. Nėra ji bet kokiu atveju maloni.
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Sekmadienis, 2011-11-13, 11:00 PM | Žinutė # 877 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Bet jau vaikstai geriau jo vaikstau gerai jau.tik kai ilgiau pasedziu pasilenkus.po to sunku issitiesti.skauda.brolis visada zvengia is manes kai nueinu duru atidaryti susirietus vos ne po to praeina.dar kartais paskaudena.uzpakali po siai diena niesti vaistai dar vaiksto.nes guzu dar yra nu kita davaite vaziuosiu i klinikas pasirodyti....
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-11-13, 11:00 PM | Žinutė # 878 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš juk nesu be vaiko,jis neišveštas į kitą miestą ar į užsienį,matomės praktiškai kekvieną dieną gyvename vienas nuo kito netoli,nėra čia tokia situacija kai vaikas praktiškai atimamas iš motinos ir ji negali su vaiku matytis,va čia tai tragedija. Romeniukui,suprantu tave kolkas ya viskas gerai, bet jei kada išvaisi t ar tavo buvęs, ar sukrsit kitą šeima manau broliai manau atitols, na bet svarbu dabar viskas gerai jei vaikas nori likti su tėčiu nieko nepadarysi
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Sekmadienis, 2011-11-13, 11:02 PM | Žinutė # 879 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) aš šia tema neišsiplėsčiau. gerai tada ir nebeklausiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-11-13, 11:02 PM | Žinutė # 880 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) jo vaikstau gerai jau.tik kai ilgiau pasedziu pasilenkus.po to sunku issitiesti.skauda.brolis visada zvengia is manes kai nueinu duru atidaryti susirietus vos ne po to praeina.dar kartais paskaudena.uzpakali po siai diena niesti vaistai dar vaiksto.nes guzu dar yra nu kita davaite vaziuosiu i klinikas pasirodyti.... na va svarbiausiai sveiksti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-11-13, 11:02 PM | Žinutė # 881 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Gerai merginos einu jau į lovytę,rytoj į darbelį sunkiai ir taip kelsiuosi tai manau pats laikas eiti liuli liuli
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-11-13, 11:03 PM | Žinutė # 882 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tikrai viskas kol kas yra lana gerai. Ir vaikams taip gerai. Jei perku vienam kažką tai ir kitam,vyras tai pat,net tarkim sūrelius ten kokį jogurtą viską perku abiems.
Šiaip mielu noru aš šia tema neišsiplėsčiau. Nėra ji bet kokiu atveju maloni. viskas bus gerai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-11-13, 11:04 PM | Žinutė # 883 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Gerai merginos einu jau į lovytę,rytoj į darbelį sunkiai ir taip kelsiuosi tai manau pats laikas eiti liuli liuli ikiukas man ryt tik į mokymus, tai galiu panaktinėti
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Sekmadienis, 2011-11-13, 11:04 PM | Žinutė # 884 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, labanakt.ziuriu seimininkes.man atrodo kitais metais kur rodys lt sezona jau bus paskutinis.nes kur ziuriu per fox life tai raso paskutinis sezonas...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-11-13, 11:13 PM | Žinutė # 885 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va pleputės išsilakstė, reikia ir man krapštysis
|
Atsijungęs |
| |