Paplepėkim prie kavos puodelio 62- tema
|
|
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-11-18, 6:52 PM | Žinutė # 1021 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas pupos sveikatytėsergančioms mergytėms
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-11-18, 6:53 PM | Žinutė # 1022 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mes tai ką tik iš baseino, pasipliuškenom, pasibuvom pirtyje, na bet man pas draugę, ta tikroji pirtis yra kažkaip žymiai geresnė bet po baseino gerai buvo ir šios
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Šeštadienis, 2011-11-19, 10:31 AM | Žinutė # 1023 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2011-11-19, 10:33 AM | Žinutė # 1024 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas suraitytas kokie planai savaitgaliui?mes tai eisim iki močiutės mano tėtis atvažiuos mano tai pasibūsim Airidukas labai nori senelį pamatyti retai susitinkam Vyriukai dar miega tai aš prisėdau pasikompinti eisiu galvą plautis gero savaitgalio merginos
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Šeštadienis, 2011-11-19, 10:40 AM | Žinutė # 1025 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas Laurituke, ko taip trumpai uzbegi?as tai vaziuosiu neuzilgo masinom detaliu nupirkt,paskui susitvarkysim-ugni pakurensim ir vakarop i anytos gimtadieni,ai dar i geliu baze reik uzsukt sakiau jai kokoso palme nupirkisiu<arba jei bus dar kas neiprastesnio,nes kainos ten juokingos>
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2011-11-19, 10:41 AM | Žinutė # 1026 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) labas Laurituke, ko taip trumpai uzbegi?as tai vaziuosiu neuzilgo masinom detaliu nupirkt,paskui susitvarkysim-ugni pakurensim ir vakarop i anytos gimtadieni,ai dar i geliu baze reik uzsukt sakiau jai kokoso palme nupirkisiu sveikute nežinau nes rytą kai prisėdu prie kompo tai negaliu atsiplšti paskui bėgom viską reikia daryti lakstyti tokia aš jau o tu detales pirksi tai nusimanai tokiuose reikaluose?geras vakaras kaip matau smagus nusimato tau faina
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Šeštadienis, 2011-11-19, 10:45 AM | Žinutė # 1027 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o tu detales pirksi tai nusimanai tokiuose reikaluose?geras vakaras kaip matau smagus nusimato tau faina nea,vyras susake ka nupirkt ir vsio.vakar klausinejau kainu ,tai liepe kad prasyciau kad atnestu skirtingu kainu,nes buna kad ta pacia detale parduoda uz skirtingas kainas.
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2011-11-19, 10:47 AM | Žinutė # 1028 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) nea,vyras susake ka nupirkt ir vsio.vakar klausinejau kainu ,tai liepe kad prasyciau kad atnestu skirtingu kainu,nes buna kad ta pacia detale parduoda uz skirtingas kainas. aaa...tu jau čia apmokinta sakau negi jau ant tiek jog moteriškė nusimano apie detales
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Šeštadienis, 2011-11-19, 10:47 AM | Žinutė # 1029 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) sveikute nežinau nes rytą kai prisėdu prie kompo tai negaliu atsiplšti paskui bėgom viską reikia daryti lakstyti tokia aš jau as irgi taip pat matau kad laikas jau judint subine bet dar vis tingiu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2011-11-19, 10:49 AM | Žinutė # 1030 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as irgi taip pat juokas matau kad laikas jau judint subine bet dar vis tingiu geda nu va ir aš sėdžiu girdi o jau galvą būčiau išsiplovusi nu negaliu subinės pajudinti
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Šeštadienis, 2011-11-19, 10:49 AM | Žinutė # 1031 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aaa...tu jau čia apmokinta sakau negi jau ant tiek jog moteriškė nusimano apie detales nu buvo kad reikedavo ieskot detaliu,tai buvo sarase ''televizorius'',skambinu ir klausiu ar turi o jie sako jum kurios puses ,nes turi tik puse .pasirodo ta detale kazkur prie vaziuokles dedas
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Šeštadienis, 2011-11-19, 10:51 AM | Žinutė # 1032 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu va ir aš sėdžiu girdi o jau galvą būčiau išsiplovusi nu negaliu subinės pajudinti mano dar su kokosu aliejum istepta ,o fenas sudeges
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2011-11-19, 11:11 AM | Žinutė # 1033 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) nu buvo kad reikedavo ieskot detaliu,tai buvo sarase ''televizorius'',skambinu ir klausiu ar turi o jie sako jum kurios puses juokas ,nes turi tik puse juokas .pasirodo ta detale kazkur prie vaziuokles dedas juokas eina sau pasimeščiau visai Quote (idit) mano dar su kokosu aliejum istepta ką jis dar?aš jau išsiploviau ir užstačiau mašiną skalbtis tai va jau kiek nudirbau Quote (idit) o fenas sudeges verkia perdegė nuo kazdieninio naudojimo?
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Šeštadienis, 2011-11-19, 11:25 AM | Žinutė # 1034 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas aš jau pasveikau energetinį apsikabinus sėdžiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-11-19, 12:40 PM | Žinutė # 1035 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas pupos, užsukau pasilabinti lekiu apsitvarkysiu ir eisiu vėdarų kepti raugai atvažiuoja , tai pavakarosim ir važiuosim į babiloną bauligo pažaist vaikai galės pasiduoti irgi geros jums dienelės
|
Atsijungęs |
| |