|
Paplepėkim prie kavos puodelio 63-tema.
|
|
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-01-09, 2:39 PM | Žinutė # 466 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| astule | Data: Pirmadienis, 2012-01-09, 4:20 PM | Žinutė # 467 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas: 
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 70
Apdovanojimai: 0
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Seikutes
|
Atsijungęs |
| |
| LAVA | Data: Pirmadienis, 2012-01-09, 4:41 PM | Žinutė # 468 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| astule, labukas
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-01-09, 8:43 PM | Žinutė # 469 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos mergikės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-01-09, 8:45 PM | Žinutė # 470 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) yte,pas baba kieme radom susalusi benami, na kol medikai,policija,kriminalistai... aik tu sau tai iš kur ten jis tam kieme atsirado? vai,vai,vai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-01-09, 8:49 PM | Žinutė # 471 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) Sveikutes,kur mano sypsenele su arbatos puodeliu? o kur ta tavo šypsenėlė? Quote (idit) as tai lovoj su temperatura kovoju.pas mus tai lietaus i valias ir jokio sniego,nei maziausios snaiges mano mažius irgi serga 6tadienį kad pradėjo kosyti naktis buvo bemiegė beveik toks kosulys baisus buvo temperatūra 38,6 persigandau vaistus daviau temperatūrai mažinti kad numušti jatau jau buvo su aukšta temp išvežę į ligoninę prieš porą metų baisu neperneša jis temperatūros kaip mums sakė išaugama čia vakar ryte temp buvo numušiau per pietus vėl kilo,vakare vėl aukšta daviau vaistų šiandien jau nieko tem nėra dakitarę kviečiau į namus ryte dar temp buvo tai nenorėjau tampyti po polikliniką .jau šnd ir atsikosyti pradeda vaistų išrašė pradėsiu duoti tikiuosi greitai pasveiksime jatau tos ligos baisu :verkia:
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-01-09, 8:56 PM | Žinutė # 472 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, sveikatytės tavo bernužėliui pamatysi kelios dienikės ir lakstys sveikas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Pirmadienis, 2012-01-09, 8:58 PM |
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-01-09, 8:56 PM | Žinutė # 473 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas pupa
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Pirmadienis, 2012-01-09, 9:03 PM | Žinutė # 474 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) mano mažius irgi serga 6tadienį kad pradėjo kosyti naktis buvo bemiegė beveik toks kosulys baisus buvo temperatūra 38,6 persigandau vaistus daviau temperatūrai mažinti kad numušti jatau jau buvo su aukšta temp išvežę į ligoninę prieš porą metų baisu neperneša jis temperatūros kaip mums sakė išaugama čia vakar ryte temp buvo numušiau per pietus vėl kilo,vakare vėl aukšta daviau vaistų šiandien jau nieko tem nėra dakitarę kviečiau į namus ryte dar temp buvo tai nenorėjau tampyti po polikliniką .jau šnd ir atsikosyti pradeda vaistų išrašė pradėsiu duoti tikiuosi greitai pasveiksime jatau tos ligos baisu sveikateles Airidukui,o man siandien juokas pro asaras svaitgali Augustas kaime kase sniega ir nusilaize lupas,tai ant abieju issoko vientisa pusleline,o tepaliukai nepadeda,tai nutariau geriamu tabletem nupirkt,bet vaistinej pasake jog jos tik su receptu parduodamos ir yra nuodingos tai gerai kad pas gydytoja eiliu nebuvo tai susisukau per 10min.ir gavau ta recepta,o gydytojas juokes kad visi vaistai yra negerai jei geriami be proto...bet sumokejau irgi atsaknciai uz 25tabletes beveik 50lt .na o daba jei ne sloga tai puse velnio jausciausi<su vyru kovojam nakti del lango atidarymo,man tai oro truksta o jam salta na ka gero siandien nuveiket?
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-01-09, 9:24 PM | Žinutė # 475 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) abieju issoko vientisa pusleline,o tepaliukai nepadeda,tai nutariau geriamu tabletem nupirkt,bet vaistinej pasake jog jos tik su receptu parduodamos ir yra nuodingos tai gerai kad pas gydytoja eiliu nebuvo tai susisukau per 10min.ir gavau ta recepta,o gydytojas juokes kad visi vaistai yra negerai jei geriami be proto...bet sumokejau irgi atsaknciai uz 25tabletes beveik 50lt .na o daba jei ne sloga tai puse velnio jausciausi<su vyru kovojam nakti del lango atidarymo,man tai oro truksta o jam salta ooo bet svarbiausia kad padėtų vaistukai
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-01-09, 11:48 PM | Žinutė # 476 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Laurituke, sveikatytės tavo bernužėliui mua mua mua pamatysi kelios dienikės ir lakstys sveikas mirkt ačiū,kad tavo žodis dievui į ausį Quote (idit) sveikateles Airidukui, ačiuka Quote (idit) svaitgali Augustas kaime kase sniega ir nusilaize lupas,tai ant abieju issoko vientisa pusleline,o tepaliukai nepadeda,tai nutariau geriamu tabletem nupirkt,bet vaistinej pasake jog jos tik su receptu parduodamos ir yra nuodingos geda tai gerai kad pas gydytoja eiliu nebuvo tai susisukau per 10min.ir gavau ta recepta,o gydytojas juokes kad visi vaistai yra negerai jei geriami be proto...bet sumokejau irgi atsaknciai uz 25tabletes beveik 50lt verkia .na o daba jei ne sloga tai puse velnio jausciausi vajatau kaip skauda jaučiu vaikui,na ir kaip tų tablečių poveikis?
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Antradienis, 2012-01-10, 0:41 AM | Žinutė # 477 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nasveikit ten visi...as ryt bandysiu, pas moteru pakliut, gal paskraidins messn visadiena ceburekus, kepem, valgem, gulejom, virskinom...nieko nenuveikem...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Antradienis, 2012-01-10, 9:36 AM | Žinutė # 478 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) vajatau kaip skauda jaučiu vaikui,na ir kaip tų tablečių poveikis? na kol kas sako jog nepersti ir daugiau nekyla,tai gal padeda,ziuresim. Quote (Vai2ske) nasveikit ten visi...as ryt bandysiu, pas moteru pakliut, gal paskraidins messn visadiena ceburekus, kepem, valgem, gulejom, virskinom...nieko nenuveikem... aciu o tau gero skrydzio ,ceburekai skanu,bet valgau as juos viena,na maniskiai gal po viena suvalgo per prievarta ir vsio tai as ju ir nekepu,jei labai oras uzeina nueinu i ceburekine
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Antradienis, 2012-01-10, 9:38 AM | Žinutė # 479 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) a kol kas sako jog nepersti ir daugiau nekyla,tai gal padeda,ziuresim. nu ir liuks tada
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Antradienis, 2012-01-10, 9:38 AM | Žinutė # 480 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas
|
Atsijungęs |
| |