|
Paplepėkim prie kavos puodelio 63-tema.
|
|
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-01-16, 10:11 AM | Žinutė # 631 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) O kaip tau Laurituke mirkt daug sniegelio pas jus gerai laba na žinok užtektinai vakar vakare ėjom iki tilžės tai tokia gryna žiema faina mūsų savaitgalis geras 5tad buvo vyro puzbrolis su žmona tai oi pasisėdėjom linksmai su prikolais
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-01-16, 10:14 AM | Žinutė # 632 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) sako dauguma ju nemegsta.man tai skanumelis. patinka ir man laaabai vėdarai tie tokie normalūs Quote (Vai2ske) idomu kur Lauruska? galvoju toks oras buvo vakare nebuvo kada prie kompo sėdėti o paskui talentus gi žiūrėjome finalas buvo tai va po talentų siaubeką rodė per tv3 žiūrėjom o paskui miegoti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-01-16, 10:15 AM | Žinutė # 633 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Labas rytas,
|
Atsijungęs |
| |
| noele | Data: Pirmadienis, 2012-01-16, 10:17 AM | Žinutė # 634 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| laba
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| virginijak | Data: Pirmadienis, 2012-01-16, 10:23 AM | Žinutė # 635 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Pirmadienis, 2012-01-16, 10:32 AM | Žinutė # 636 |
[ ( AU) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas pas mumis irgi biskiuka yra sniego,bet neisejo nuo klano paciauzyt<butu vaikinai klynus nusidauze nuo kurmiarausiu >
|
Atsijungęs |
| |
| LAVA | Data: Pirmadienis, 2012-01-16, 11:49 AM | Žinutė # 637 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas visoms, geros prasidejusios savaites, neberandu laiko parasyti, nes turime viena pasveikusia nuo vejaraupiu, o mazasis susirgo, tai turime toki maza zalia srekiuka vaiksciojanti po namus
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2012-01-16, 12:05 PM | Žinutė # 638 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labutis na, pas mus sniegelio jau normaliai, vaikai mates ant kalniuko visa diena lakste, tikmano,peraugusiems,jau salta buvo laukan eit Lava, sveikatytes Srekiukui,nieko,geriau jau mazesnis kai praserga,lengviau.... na ka, eit peciu kurt,valgyt kazka meistraut, ir i vaistine pedint, ana nakti pr daug karsta miegot buvo,langa prasiveriau,perpute matyt, tai sianakt nei vartytisnegalejau,sprandas susuktas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| LAVA | Data: Pirmadienis, 2012-01-16, 12:12 PM | Žinutė # 639 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vai2ske, sveik greiciau, vyras mano daznai su perputimais buna, ji kabina, o kad persirgs vejaraupiais tai dziaugiuosi, uzsikrete nuo viduriniosios nuo Rusnes musu, tai bus ramu, dabar visi bus vaikai persirge.
Vajei jau beveik puse dvylikos, o as dar arbatos negerusi tik daug vandens :D Siandien iskrovos diena, tai ziuresiu kaip man seksis po savaitgalinio apsiryjimo cia iskrovauti, be to delcia
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-01-16, 12:22 PM | Žinutė # 640 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (LAVA) savaitgalinio apsiryjimo savaitgalis jau toks yra pas mane irgi būna atsipūtimas ir paragaujo ko noriu o šnd vėl daržovės ,košės Vai2ske, laba nu va bus miegoti prie atidaryto lango aš tvarkinėtis eisiu paskui ikiū miesto reikia eisiu grandinėlę pasimti nešiau sutvarkyti iki pašto dar reikia geros dienos
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-01-16, 12:58 PM | Žinutė # 641 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (LAVA) Labas rytas visoms, geros prasidejusios savaites, neberandu laiko parasyti, nes turime viena pasveikusia nuo vejaraupiu, o mazasis susirgo, tai turime toki maza zalia srekiuka vaiksciojanti po namus na dažniausiai taip ir būna, jei vienas suserga ir yra daugiau vaikučių visi persirgs jei dar nebūvo sirgę pamatysi greitai iš Šrekiuko, vėl pataps gražuoliuku
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-01-16, 12:59 PM | Žinutė # 642 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pas mus labai graži diena tuoj lėksiu pietaut, sakė brangiausiasis atvažiuos kompanijos palaikyti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-01-16, 1:00 PM | Žinutė # 643 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) vakar vakare ėjom iki tilžės tai tokia gryna žiema faina mūsų savaitgalis geras 5tad buvo vyro puzbrolis su žmona tai oi pasisėdėjom linksmai su prikolais o kaip faina kaip smagu su draugais
|
Atsijungęs |
| |
| LAVA | Data: Pirmadienis, 2012-01-16, 1:00 PM | Žinutė # 644 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, zinau , kad dazniausia serga kas nepersirge, nematau bedos tame persirgs ir bus ramu
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-01-16, 1:08 PM | Žinutė # 645 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (LAVA) snieguoliuke, zinau , kad dazniausia serga kas nepersirge, nematau bedos tame persirgs ir bus ramu tikrai taip mūsų bernužėlis persirgo darželyje, kaip užsikrėtė tai visa grupė
|
Atsijungęs |
| |