|
Paplepėkim prie kavos puodelio 63-tema.
|
|
| noele | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-19, 2:50 PM | Žinutė # 751 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas.idit prajuokino galvojau kur ci akas kraustos pas mane namie burdakas.sugalvojom su diedu keisti vamdzius..nu kaimynas pricezino sako davai keiskit vonia i duso kabina.tai vakar pradejo tai siandien jau dabaigineja..liuks,grazia kabina nusipirkom uz 540lt.gili su visom sienom ir lietuciu ir duso galva ir koju masazuokliais.aisku kuriu nereikes tai jie vamdzius vedziojo..kol kabina surinko be jokios instrukcijos tai vandens nebuvo nieko.gerai kad kaimyne uz sienos gyvena jos vyras man daro.tai pas ja prausemes ir i tulika ejom...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-19, 2:50 PM | Žinutė # 752 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (LAVA) Romeniukas, pailsejai neblogai As irgi verduosi arbatos nes kojos sala, o pecius ka tik uzkurtas kol susils kambariai Žinai užmiegu kokia 2 nakties tai tada jau keliuosi per pietus Visada man buvo miegas šventas dalykas Pas mus tai šilta,vakarais neimanoma užmigti laikome pravirą balkoną,pasisekė jau antras butas kuris labai šiltas
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-19, 2:51 PM | Žinutė # 753 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mano mama atėjo išvedė Airiduką į lauką labai gražu saulutė šviečia aš einu tvarykis ir iki pašto varysiu siuntinuką reikia išsiųsti geros dienikės mergaitės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-19, 2:51 PM | Žinutė # 754 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) kai pamačiau kiek valandų vos nenugriūvau,na ir pamiegu aš juokas juokas juokas Atsikeliu vaikinukų namie nėra,tai ką pasidariau kavbitės ir sakau reikia pasikompinti gerai nu ir išmiegok tu man tiek kada užmiegi tu?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-19, 2:53 PM | Žinutė # 755 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) labas.idit prajuokino galvojau kur ci akas kraustos pas mane namie burdakas.sugalvojom su diedu keisti vamdzius..nu kaimynas pricezino sako davai keiskit vonia i duso kabina.tai vakar pradejo tai siandien jau dabaigineja..liuks,grazia kabina nusipirkom uz 540lt.gili su visom sienom ir lietuciu ir duso galva ir koju masazuokliais.aisku kuriu nereikes tai jie vamdzius vedziojo..kol kabina surinko be jokios instrukcijos tai vandens nebuvo nieko.gerai kad kaimyne uz sienos gyvena jos vyras man daro.tai pas ja prausemes ir i tulika ejom... Sveika. O kaip faina smagu pas jus vis kažką remontuojate keičiate į naują Šaunumėlis gerai permainos ir pasigrąžinimai namuose Gerai,kad kaimynas viską darė ir leido į tuliką,o jei ne kaimynas būtų viską tvarkęs
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-19, 2:53 PM | Žinutė # 756 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu ir išmiegok tu man tiek kada užmiegi tu? Vakar teliką išjungėme apie 2val nakties
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-19, 3:08 PM | Žinutė # 757 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| privietik as nakti blogai miegojau, tai nuo ryto jau galva skaudena, kur tau neskaudes, kai virtuvej kalnai indu ir bardakas,,,,,,ech, kaip prisiverst
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-19, 3:16 PM | Žinutė # 758 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) privietik as nakti blogai miegojau, tai nuo ryto jau galva skaudena, kur tau neskaudes, kai virtuvej kalnai indu ir bardakas,,,,,,ech, kaip prisiverst Sveika. na žinai ir man galva skaudentų jei nuo pačio ryto virtuvėje toks vaizdelis Pas mane ir buvo panašiai iš vakaro,bet atsikėliau tik per pietus tai jau viskas buvo išplauta
|
Atsijungęs |
| |
| astule | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-19, 4:42 PM | Žinutė # 759 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas: 
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 70
Apdovanojimai: 0
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Sveika. na žinai ir man galva skaudentų jei nuo pačio ryto virtuvėje toks vaizdelis pas mane irgi toks vaizdelis buna rytais, tai per pietus susitvarkau tik
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-19, 4:51 PM | Žinutė # 760 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) kur tau neskaudes, kai virtuvej kalnai indu ir bardakas,,,,,,ech, kaip prisiverst geda jo,jo ir galva pradeda slaudėti ir nervas imti bent jau man taip Quote (astule) pas mane irgi toks vaizdelis buna rytais, tai per pietus susitvarkau tik juokas juokas pas mane taip pat iš vakaro taip ryte arba iki pietų kol susitvarkau tai ant pietų būna išplauta
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-19, 5:09 PM | Žinutė # 761 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labukas dar katrelį. Na aš apsitvarkiau taip iš dūšios Dabar eisiu gaminti makaronų apkepo Ką jūs veikinėjate
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-19, 5:09 PM | Žinutė # 762 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) pas mane taip pat iš vakaro taip ryte arba iki pietų kol susitvarkau tai ant pietų būna išplauta O kai aš atsikeliu tik ant pietų tai ne kas tada visai Dėl to stengiuosi vakare viską išsiplauti
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-19, 5:58 PM | Žinutė # 763 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as irgi megstu is vakaro susitvarkyt,vakar atrodo aiskiai jaunimui pasakiau jog susitvarkytu,bet....siandien uzlipau i virsu..gerai jog jaunimas buvo mokykoj,na bet daba turi ka veikt .po tokiu ju bajeriu galejau siandien but pikta,bet....nuveziau i ''batuota katina''<yzzi diena>,dar uzsukom pas Zygucio kuminus kalediniu dovanu susirinkt,tai vaikinai laimingi gavo po lego robota o mazasis nuo podziu gavo zomaus voro patalynes komplekta ir pizama
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-19, 6:47 PM | Žinutė # 764 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as irgi megstu is vakaro susitvarkyt,vakar atrodo aiskiai jaunimui pasakiau jog susitvarkytu,bet....siandien uzlipau i virsu..gerai jog jaunimas buvo mokykoj,na bet daba turi ka veikt .po tokiu ju bajeriu galejau siandien but pikta,bet....nuveziau i ''batuota katina'',dar uzsukom pas Zygucio kuminus kalediniu dovanu susirinkt,tai vaikinai laimingi gavo po lego robota o mazasis nuo podziu gavo zomaus voro patalynes komplekta ir pizama Šaunias dovanas gavo tavo vaikinukai
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-19, 6:50 PM | Žinutė # 765 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Šaunias dovanas gavo tavo vaikinukai aga myli jie savo vaika ir smagu kad neskriaudzia kitu<del dovanu>
|
Atsijungęs |
| |