Paplepėkim prie kavos puodelio 63-tema.
|
|
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-19, 11:55 PM | Žinutė # 916 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aij,tingiu daugiau kelt
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-19, 11:57 PM | Žinutė # 917 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na va užpykdysi vaiką ir gausi bankę juokas juokas juokas juokas yra pliusų ir minusų tada tam sporte protingi mokintojai paaiskina kad veiksmus galima panaudot tik ginantis.siandien vaikinus mokinau daugybos lentele jei negerai atsako daro tiek atsispaudimu kiek paske neteisngai,o kai pavargo vare pritupimus su suoliuku
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-19, 11:58 PM | Žinutė # 918 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) aij,tingiu daugiau kelt grazi kiek vietu?5?kazka mama minejo kad ir Kestas zafira nusipirko
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-19, 11:58 PM | Žinutė # 919 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) vaje ji ka galvoja kad ar taip ar taip nemiegos,bet tu rudziu keliamas garasa vistiek nepakeliamas o ypac nakti,nepyk Vai2ske, juokauji, jei rudys pasirodys, parduosim... dar kol 10m,jauna,pelenai da nebyra
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2012-01-20, 0:00 AM | Žinutė # 920 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) grazi kiek vietu?5?kazka mama minejo kad ir Kestas zafira nusipirko septynviete vel ,Kesto dar nemaciau,bet gali but,Ramygaloj ju dabar kaip prisikta, iseinu is parduotuves, ir tik pagalnumeri savo atrusiuoju
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-01-20, 0:00 AM | Žinutė # 921 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) protingi mokintojai paaiskina kad veiksmus galima panaudot tik ginantis.siandien vaikinus mokinau daugybos lentele juokas jei negerai atsako daro tiek atsispaudimu kiek paske neteisngai,o kai pavargo vare pritupimus su suoliuku juokas aišku paaiškina, bet vaikai lieka vaikais sakys aš nuo mamos noriu atsiginti o jau iš 3 mokai daugybos? mūsiškis tai kažkaip paprašė kad tėtis pamokintų iš 2 tai labai greitai išmoko, sako ai kaip lengva, nes manė kad tai ir visa daugybos lentelė šiandien matematinos testą rašė tai sako surinkau visus riešutus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-01-20, 0:01 AM | Žinutė # 922 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) ir tik pagalnumeri savo atrusiuoju juokas aš tai dažnai pametu savo o ir numerio nepamenu, tai į ratus tada žiūriu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2012-01-20, 0:01 AM | Žinutė # 923 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) juokauji, jei rudys pasirodys, parduosim... dar kol 10m,jauna,pelenai da nebyr cia taip sakoma apie Opel,nors maniske Mazda bet surudijus,gerai kad uz kelio laikom o tai nakti irgi neuzmigtume.beje siuolaikiniai mokslo pasiekimai:alaus skardine nesurudija per 100metu o masina per 3metus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-01-20, 0:02 AM | Žinutė # 924 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) ij,tingiu daugiau kelt juokas labai graži, spalva super
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-01-20, 0:04 AM | Žinutė # 925 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va kvieičia maniškis jau pasakos
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2012-01-20, 0:04 AM | Žinutė # 926 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) septynviete vel juokas ,Kesto dar nemaciau,bet gali but,Ramygaloj ju dabar kaip prisikta, iseinu is parduotuves, ir tik pagalnumeri savo atrusiuoju juokas liuks tai pagal signalizacija ziuri kuri supypses Quote (snieguoliuke) o jau iš 3 mokai daugybos? mūsiškis tai kažkaip paprašė kad tėtis pamokintų iš 2 tai labai greitai išmoko, sako ai kaip lengva, nes manė kad tai ir visa daugybos lentelė po nauju pradejo ir iki 5 moka siemet tiek ir tereiks pagal programa,kogero mokinsis jau dalyba
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-01-20, 0:06 AM | Žinutė # 927 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) pagal signalizacija juokas ziuri kuri supypses juokas mūsų buchalterė darbe taip daro Quote (idit) po nauju pradejo ir iki 5 moka siemet tiek ir tereiks pagal programa,kogero mokinsis jau dalyba galvoju tai jau daug va su dalyba jaučiu bus vargo
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2012-01-20, 0:06 AM | Žinutė # 928 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na va kvieičia maniškis jau pasakos juokas lek kol neuzmirso
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2012-01-20, 0:06 AM | Žinutė # 929 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aij,as prisirisu,pripratus prie mitsubo buvau,jei taip sunku masina pakeist, tai sakiau su vyro keitimu nerizikuociau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-01-20, 0:08 AM | Žinutė # 930 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) lek kol neuzmirso oj ne neužmigs kol neateisiu, o jei užmigs pati pažadinsiu Quote (Vai2ske) tai sakiau su vyro keitimu nerizikuociau juokas aš irgi
|
Atsijungęs |
| |