Paplepėkim prie kavos puodelio 63-tema.
|
|
idit | Data: Antradienis, 2012-01-24, 1:00 PM | Žinutė # 1096 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) .nu tai eik numik aišku jei blogai miegojai vsio jau pamiegojau,jau daba jauciuos kaip zmogus Romeniukas, labas i tu ismiegojai?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-01-24, 1:36 PM | Žinutė # 1097 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ir šaltukas yra ir sniego daug,daug liuks ką veikinėji? ir pas mus kiek sniego važiavau į darbą su mašiniuku, tai kelis kartus net sumėtė apačioje ledukas toks na bet nieko pas mus ir vėl sninga o sniegas toks purus fantastika
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-01-24, 1:37 PM | Žinutė # 1098 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ka veikinejat ?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2012-01-24, 1:50 PM | Žinutė # 1099 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) vsio jau pamiegojau,jau daba jauciuos kaip zmogus liuks na va kaip gerai mes į lauką su vaiku ruošiamės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2012-01-24, 2:04 PM | Žinutė # 1100 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ka veikinejat ? Atsigeriu kavos ir vaziuju jaunomo pasiimt,siandien be ideju ka valgyt padaryt-patarkit
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-01-24, 4:54 PM | Žinutė # 1101 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) Atsigeriu kavos ir vaziuju jaunomo pasiimt,siandien be ideju ka valgyt padaryt-patarkit aš jau savo jaunuolš pasiemiau iš treniruotės o šiandien nieko negaminsiu, nes važiuosim į piceriją o ko norėtu pati, aš tai kai tingiu, kokios pieniškos sriubytės išverdu arba manų nes maniškiai labai mėgsta
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2012-01-24, 4:58 PM | Žinutė # 1102 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o ko norėtu pati, aš tai kai tingiu, kokios pieniškos sriubytės išverdu arba manų juokas nes maniškiai labai mėgsta gerai su tokiu maistu galiu nebnt tik vaikinam itikt,nezianu isisemiau mesytes ,bet vistiek nesumastau ka is jos daryt.viskas taip nusibode
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2012-01-24, 5:02 PM | Žinutė # 1103 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mes nesenai su Airiduku gryžome buvome lauke pasiduoti,nu faina kiek sniego šakės Vincių išsivedėm tai pasidavėm smagiai visi padėm iškepiau blynų antrą dieną toks užsakymas vyriukų pavalgė db eisiu apsitvarkyti reikia ką jūs merginos?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-01-24, 5:31 PM | Žinutė # 1104 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) mes nesenai su Airiduku gryžome buvome lauke pasiduoti,nu faina kiek sniego šakės gerai liuks Vincių išsivedėm tai pasidavėm smagiai visi liuks padėm iškepiau blynų antrą dieną toks užsakymas vyriukų pavalgė db eisiu apsitvarkyti reikia sypsausi ką jūs merginos? aga mačiau nuotraukytes, super
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2012-01-24, 6:05 PM | Žinutė # 1105 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes, as siandien ryte sniega kasiau, paskui pas gyd, o dabar vel po sviego kasimo ilsiuosi, pas mane gera 100m iki gatves reik atkast, o kur dar iki malkines,sulinio ir tt,tai oij turim magaus uziemimo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
LAVA | Data: Antradienis, 2012-01-24, 8:35 PM | Žinutė # 1106 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes merginos, mes tai siandien irgi sniega gal kokius 3 kartus kaseme, jau galetu ir nebesnigti bet sninga is pasiutimo smagu kai sniego yra, bet kai jo per daug tai nei kiek nesmagu
ka veikinejate, musu diena siandien tokia begte visur. Buvome Rusne pas gydytoja nuveze, nes nakti iki vemimo kose, bet nieko jai nera, tik pertusino sake siek tiek pavartoti, kad pagrauztu gerkle, po to mieste buvome, profiliu visokiu prisipirkome luboms, taip ir duzgiam, tai dabar jau prisedau ir kavos isgeriau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-01-24, 10:05 PM | Žinutė # 1107 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas vakarėlis
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-01-24, 10:13 PM | Žinutė # 1108 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mes tai buvome šiandien pas gydytoją,rytoj kraują pasitikrinsime, dar tyrimas dėl kirmelyčių ir jei viskas gerai gausime pažymą ir keliausime į darželį :liuks:
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Antradienis, 2012-01-24, 10:14 PM |
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2012-01-24, 10:27 PM | Žinutė # 1109 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na, ka veikiam? mano mazoji pas drauge nakvot isvaziavo, mazylis pas baba, vyriokas darbe, tai va su didziaja prisicipsinom tiek, kad taip pilva susuko...., kmynu arbatele dabar geriu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-01-24, 10:29 PM | Žinutė # 1110 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) na, ka veikiam? mano mazoji pas drauge nakvot isvaziavo, mazylis pas baba, vyriokas darbe, tai va su didziaja prisicipsinom tiek, kad taip pilva susuko...., kmynu arbatele dabar geriu Mes tai keptos duonos prikirtom Dabar apsikabinę kas limonadą kas arbatos puodelius,bet vistiek troškina
|
Atsijungęs |
| |