Plepam apie viską 7
|
|
MonikisSs | Data: Trečiadienis, 2008-10-08, 10:10 AM | Žinutė # 76 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1608
Apdovanojimai: 3
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Indriuske, pirmakart toki darba girdziu
Jeigu visi žmonės turi angelus sargus, tai mano arba kažkur kirmija, arba labai ilgam užgėrė...
|
Atsijungęs |
| |
MonikisSs | Data: Trečiadienis, 2008-10-08, 10:11 AM | Žinutė # 77 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1608
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| man nei vestuviu nereik, kad nieko nebegauciau is jo jei pradedu zyst,kad nenuperka man kokiu geliu ar dar ko tai sako, kad gali pati nusipirkt, as tau gi nieko nesakau... abuzis...
Jeigu visi žmonės turi angelus sargus, tai mano arba kažkur kirmija, arba labai ilgam užgėrė...
|
Atsijungęs |
| |
Indriuske | Data: Trečiadienis, 2008-10-08, 10:16 AM | Žinutė # 78 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 135
Apdovanojimai: 0
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| MonikisSs, niu čia tipo vadybininkė bučiau
glitter text generator by GlitX.com
|
Atsijungęs |
| |
Indriuske | Data: Trečiadienis, 2008-10-08, 10:22 AM | Žinutė # 79 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| MonikisSs, su gėlėm ir dovanom tai čia ir pas mus prastokai. Su gėlėm geriausias variantas - maniškis nelabai supranta su kuo tos gėlės "valgomos", niu tipo kam tuos pinigus leist ant jų, kokia nauda ir pan. Tai ankščiau pazyzdavau, tai per kokias šventes, kai einam kur nors pro kokį gėlių kioską, paima ir paklausia, "ar nori gėlės, jei nori nupirksiu" - noras man po tokių klausimų iškart išgaruoja Niu šiaip kartas nuo karto, retai, bet vis dėlto pareina su gėle, nors galvoj tikriausiai ir sukas mintis "kokio velnio čia tas žoles į namus nešt, bet jei jau taip nori, tai še tau"
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2008-10-08, 10:42 AM | Žinutė # 80 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Indriuske) Niu bet teisybė: kai per daug romantikos, irgi nesveika ką ir sakau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2008-10-08, 10:42 AM | Žinutė # 81 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oj pleputės tik trumpai nebuvau ir va kiek privarėt
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
neringa | Data: Trečiadienis, 2008-10-08, 10:43 AM | Žinutė # 82 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1648
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikos
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2008-10-08, 10:43 AM | Žinutė # 83 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Indriuske) Čia tas pats, kas man su laisve, ji greit gali man įgrįst... Dabar faina, kol naujovė, bet jei ilgai nerasiu darbo, bus ne kas mirksnis niu bet su mano tokiom paieškom: "tai tas netinka, tai to nenoriu", galiu ir ilgai užtrukt su tom paieškom o kas čia tau taip netinka?kokio ieškai,išskirtinio?
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2008-10-08, 10:45 AM | Žinutė # 84 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| fiona, sveikute šaunuole koki pluši nuo ryto,aš tai tyngiu pajudėti,vyras išvare į turgų detale pirkti mašina tvarkys.reikia man dar pasimokinti nes egzas ant noses jau
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2008-10-08, 10:46 AM | Žinutė # 85 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (MonikisSs) Indriuske, visi nori darrbo, kad nereiktu daug dirbt, bet labai daug uzdirbt eitu Juokas oj jo norėčiau ir aš tokio P.S Labas rytas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2008-10-08, 10:47 AM | Žinutė # 86 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Indriuske) Tik kad dabar su darbų pasiūla ne pati geriausia situacija tas teisybe žiūrinėjau ir aš
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2008-10-08, 10:48 AM | Žinutė # 87 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (fiona) katik prarijau rafaelo...kartais vuyras po 9m santuokos vis dar nustebina vajatau kaip smagu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2008-10-08, 10:49 AM | Žinutė # 88 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Indriuske) nors vakar atsisakiau vieno pasiūlymo. Atrodo, darbas iki 17val. Bet stilius toks: duoda tau šunų/kačių ėdalo, pasako, kokia maždaug kaina gali leist, o tu ieškais savo klientų po visą lietuvą, kas iš tavęs tą ėdalą nupirktų. Reiktų ir važynėt po Lietuvėlę įsimetus tuos maišiukus. O kadangi aš tokia vairuotoja, kad greit sankabos nuo stabdžio nebeatskirsiu, tai kaži kaip po kokį Vilnių pavažynėčiau Juokas kas čia per darbas pirmą kartą girdžiu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2008-10-08, 10:49 AM | Žinutė # 89 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (MonikisSs) jei pradedu zyst,kad nenuperka man kokiu geliu ar dar ko tai sako, kad gali pati nusipirkt, as tau gi nieko nesakau... abuzis... pagalvokim tai čia jaučiu daugumos taip
|
Atsijungęs |
| |
Indriuske | Data: Trečiadienis, 2008-10-08, 10:50 AM | Žinutė # 90 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, monikiss jau irgi domėjos rašiau, čia kažkur ankčiau... Daug nenoriu, tik algos bent 1000 į rankas ir darbo valandų tinkamų, bet dabar daugiausia tai valandos darbo ilgos, o man vaikį reikia iš darželio suspėt pasiimt ir vakarais nebūtų kam su juo būt, jei dirbčiau pvz iki kokios 21 ar 22 val. tai vat čia ir susiduriu su problema. O iš šiaip keli variantai buvo, bet tokie vėjai, kad nutariau nelyst (apie vieną jau Monikiss pasakojau, yra kažkur, paskaitynėk). Tai vat... kažkokio išskirtinio, įspūdingo darbo tikrai nenoriu, nesu tokia išranki
|
Atsijungęs |
| |