Plepam apie viską 12
|
|
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2009-01-14, 1:24 PM | Žinutė # 571 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (saule) ir va dabar rasineja darbe budamas sms kad atsipraso manes 12 ojojoj vargselis prisidirba po to lenda i sikna,nesupranta kad pasakyti zodziai ilgai islieka sirdyje 12 visada taip būna jie prišneka o paskui atsiprašau nepagalvodami nieko šneka,pas mus lygiai tas pats yra
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Zanetuxse | Data: Trečiadienis, 2009-01-14, 1:24 PM | Žinutė # 572 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1487
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, uzjauciu tave mazute jei manoji tokia butu, jau guleciau ciurlionio gatveje
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2009-01-14, 1:25 PM | Žinutė # 573 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Zanetuxse) o pas mus viskas kitaip, as visada jei kas nepatinka pasakau, o jis niekada nieko nesako tyli, o tada dar labiau mane nervina, as rekiu rekiu, o jam dzin ziuri ir tyli 8 po keliu valandu prieina paklausti ar praejo psichoji man 3 jatau tada dar labiau uznervina 3 32 nu jaučiu kai tylėtų tai dar labiau užsiusčiau nepatiktų man taip tada muštis pradėčiau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2009-01-14, 1:26 PM | Žinutė # 574 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (saule) tegu supranta kad be moteru jiems butu nekas 3 savaime aišku bet kažin ar jie tai supras nėra proto tiek daug pas vyrus kaip pas mus
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Trečiadienis, 2009-01-14, 1:29 PM | Žinutė # 575 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3656
Apdovanojimai: 8
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) pas mus lygiai tas pats yra oi mieloji kaip blogai zinai pas mus labiausiai durnai yra tas kad as esu tokia linsma man noris kur iseit nebutinai gerti,bet su seima pas draugu ar jie pas mus kad ateitu,o va jisai yra toks kad jam geriau namie sedet ilsetis nu buna kad iseinam tikrai nera ka neiseinam bet jau po to buna ojojoj uraganas seimoje kad as ji isitempiau per prievarta neleidau ilsetis ir jog man draugai labiau rupi retai seimoj taip buna buna dazniau kai vyrai eina o pas mus atvirksciai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2009-01-14, 1:31 PM | Žinutė # 576 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Zanetuxse) Laurituke, uzjauciu tave mazute 16 jei manoji tokia butu, jau guleciau ciurlionio gatveje 1 oj patikėk siaubas kažkoks žinok bijau kad jau tuoj kantrybės nebeturėsiu aš jau taip pyktis ima kad net neisivaizduoji......
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Trečiadienis, 2009-01-14, 1:33 PM | Žinutė # 577 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kad jau tuoj kantrybės nebeturėsiu nu va as jau jos nebeturiu ka pradedu rekauti kartais net koks zodis issprusta pavadinu negrazei ji,nu bet kitaip neimanoma ziuriu,per daug islepinam mes tuos vyrus
|
Atsijungęs |
| |
Zanetuxse | Data: Trečiadienis, 2009-01-14, 1:35 PM | Žinutė # 578 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nepatiktų man taip tada muštis pradėčiau tai zinok esu daejus iki mustyniu, kai sakau as tau sneku, o ne su siena kalbu paziuri ir nieko neatsako, kosmaras, tada trinktelejau, tai gavau atgal tik ne i veida o i sikna tai ispejo trenksi atgal gausi tai zinok nebemusu
|
Atsijungęs |
| |
Zanetuxse | Data: Trečiadienis, 2009-01-14, 1:35 PM | Žinutė # 579 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, as tai retkarciais valerijonu ikalu kai labai uznervina mazoji
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Trečiadienis, 2009-01-14, 1:36 PM | Žinutė # 580 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Zanetuxse) tai ispejo trenksi atgal gausi baisu,yra man irgi taip buve nuo to karto nebetrenkiu jam bijau atgal gaut
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Trečiadienis, 2009-01-14, 1:36 PM | Žinutė # 581 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Zanetuxse) as tai retkarciais valerijonu ikalu kai labai uznervina mazoji ar padeda?neima miegas?
|
Atsijungęs |
| |
Zanetuxse | Data: Trečiadienis, 2009-01-14, 1:37 PM | Žinutė # 582 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| saule, pas mane ir jis zinok namiseda jam geriausia namie prie kompo, jei kur istempiu tai eina bet ir bamba, mat prisimastau jam ramiai gyventi neleidziu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2009-01-14, 1:38 PM | Žinutė # 583 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Zanetuxse) tai zinok esu daejus iki mustyniu, kai sakau as tau sneku, o ne su siena kalbu paziuri ir nieko neatsako, kosmaras, tada trinktelejau, tai gavau atgal tik ne i veida o i sikna tai ispejo trenksi atgal gausi tai zinok nebemusu 3 mast nu geras prajuokinai
|
Atsijungęs |
| |
Zanetuxse | Data: Trečiadienis, 2009-01-14, 1:38 PM | Žinutė # 584 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (saule) ar padeda?neima miegas? na nea, o geriauisia man padedavo valeridax, ar kazkaip ten vadinasi, ir kaip raminama poveiki teikia, tai vartojau ramiai i viska zedavau, kazkaip ne taip pykciai kyla tada
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2009-01-14, 1:39 PM | Žinutė # 585 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Zanetuxse) Laurituke, as tai retkarciais valerijonu ikalu kai labai uznervina mazoji 16 jau pas mane tokie tie nervai kad valerijonai man nenujema nervų man jau reiktu su daktare manau truputuka pasikonsultuoti kad kokių stipresnių išrašytų pagerti....
|
Atsijungęs |
| |