Plepam apie viską 13
|
|
Ausra28 | Data: Pirmadienis, 2009-01-19, 6:27 PM | Žinutė # 226 |
[ ( LT) ]
Grupė: Removed
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labukas visoms
|
|
| |
Ausra28 | Data: Pirmadienis, 2009-01-19, 6:32 PM | Žinutė # 227 |
[ ( LT) ]
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Merginos, gal kuri esat žaidus žaidimą lobio ieškojimas? Gal kokių idėjų man pamestumėt? Bus vaikiuko gimtadienis, 1-eri metukai, bet bus ir didesnių vaikų, suaugusių žmonių. Noriu, kad būtų visiems smagu. Galvoju padaryt žemėlapį, o toliau mintis nutrūksta... Ar daryti vieną lobį? Ar kiekvienam atskirai? Jei atskirai, gali susidaryt daugiau svečių ir nepavyks... Gal bendrą lobį? Bet kaip jo ieškot? Negi visa gaujo puls ieškot? Tai namus nugriaus Na, ką nors patarkit, kaip Jūs įsivaizduojat...
|
|
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2009-01-19, 7:01 PM | Žinutė # 228 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ausra28, Sveikutes visos
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2009-01-19, 7:02 PM | Žinutė # 229 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Ausra28) Merginos, gal kuri esat žaidus žaidimą lobio ieškojimas? Gal kokių idėjų man pamestumėt? 10 Bus vaikiuko gimtadienis, 1-eri metukai, bet bus ir didesnių vaikų, suaugusių žmonių. Noriu, kad būtų visiems smagu. Galvoju padaryt žemėlapį, o toliau mintis nutrūksta... mast Ar daryti vieną lobį? Ar kiekvienam atskirai? Jei atskirai, gali susidaryt daugiau svečių ir nepavyks... Gal bendrą lobį? Bet kaip jo ieškot? Negi visa gaujo puls ieškot? Tai namus nugriaus 3 Na, ką nors patarkit, kaip Jūs įsivaizduojat... 16 tu čia idomei sumastei bet aš tai nelabai tokiuose dalykuose nusimanau tai ne ką galiu ir patarti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
jurgiux28 | Data: Pirmadienis, 2009-01-19, 8:15 PM | Žinutė # 230 |
[ ( GB) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5386
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Simutia) jurgute, AR neplanuoji leisti Paulina i darzeli? LABUKA SIMUTIA PAS MUMI DARZELIS NEMOKAMAI NUO 3METUKU,N PAROSIAMOJI GRUPE PRIES MOKIKLE,VAIKAI CIA NUO 4METUKU + JAU I PIRMA KLASE EINA
|
Atsijungęs |
| |
Ausra28 | Data: Pirmadienis, 2009-01-19, 8:15 PM | Žinutė # 231 |
[ ( LT) ]
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nelabai tokiuose dalykuose nusimanau
|
|
| |
jurgiux28 | Data: Pirmadienis, 2009-01-19, 8:17 PM | Žinutė # 232 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5386
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Quote (Ausra28) Merginos, gal kuri esat žaidus žaidimą lobio ieškojimas? Gal kokių idėjų man pamestumėt? 10 Bus vaikiuko gimtadienis, 1-eri metukai, bet bus ir didesnių vaikų, suaugusių žmonių. Noriu, kad būtų visiems smagu. Galvoju padaryt žemėlapį, o toliau mintis nutrūksta... mast Ar daryti vieną lobį? Ar kiekvienam atskirai? Jei atskirai, gali susidaryt daugiau svečių ir nepavyks... Gal bendrą lobį? Bet kaip jo ieškot? Negi visa gaujo puls ieškot? Tai namus nugriaus 3 Na, ką nors patarkit, kaip Jūs įsivaizduojat... 16 tu čia idomei sumastei bet aš tai nelabai tokiuose dalykuose nusimanau tai ne ką galiu ir patarti NIU TIKRAI FAINIA SUMATEI AUSRA28 AS NESU IR TOKIOE ZAIDIMUOSE DALYVAVUS,IR NEZINAU KUOM PADET..
|
Atsijungęs |
| |
Ausra28 | Data: Pirmadienis, 2009-01-19, 9:21 PM | Žinutė # 233 |
[ ( LT) ]
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na bent pafantazuokit, kaip darytumėt
|
|
| |
ritukas | Data: Pirmadienis, 2009-01-19, 9:24 PM | Žinutė # 234 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 133
Apdovanojimai: 0
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| MERGINOS NOREJAU PAKLAUST KOKIU POPIERIUM SPAUSDINAT ETIKETES BUTELIU, IR KAIP UZKLIJUOJAT ANT BUTELIU? SU PAPRASTAIS PIESTUKINIAIS KLIJAIS?
|
Atsijungęs |
| |
ritukas | Data: Pirmadienis, 2009-01-19, 9:27 PM | Žinutė # 235 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| AUSRA28 NET NEZINAU KA PATARTI, NES NESU ZAIDUSI IR NEISIVAIZDUOJU KAIP ZAIST TOKI ZAIDIMA.
|
Atsijungęs |
| |
abigaile | Data: Pirmadienis, 2009-01-19, 9:29 PM | Žinutė # 236 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 295
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Ausra28) Merginos, gal kuri esat žaidus žaidimą lobio ieškojimas? Gal kokių idėjų man pamestumėt? Bus vaikiuko gimtadienis, 1-eri metukai, bet bus ir didesnių vaikų, suaugusių žmonių. Noriu, kad būtų visiems smagu. Galvoju padaryt žemėlapį, o toliau mintis nutrūksta... Ar daryti vieną lobį? Ar kiekvienam atskirai? Jei atskirai, gali susidaryt daugiau svečių ir nepavyks... Gal bendrą lobį? Bet kaip jo ieškot? Negi visa gaujo puls ieškot? Tai namus nugriaus Na, ką nors patarkit, kaip Jūs įsivaizduojat... Manau, kad geriausia jei tures kiekvienas po zemelapi arba bent jau poromis to lobio ieskotu. Jei yra galimybe atsviesk daugiau zemelapiu. pas mus sviecia uz 10centu. tai jei yra ir pas jus tokios kainos, nemanau kad daug kainuotu
|
Atsijungęs |
| |
Ausra28 | Data: Pirmadienis, 2009-01-19, 9:53 PM | Žinutė # 237 |
[ ( LT) ]
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (ritukas) KOKIU POPIERIUM SPAUSDINAT ETIKETES BUTELIU Aš tai spausdinau ant to klijuojamo, nulupi, priklijuoji ir fsio. O su klijais man negražiai buvo išėję...
|
|
| |
Ausra28 | Data: Pirmadienis, 2009-01-19, 9:55 PM | Žinutė # 238 |
[ ( LT) ]
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (abigaile) Manau, kad geriausia jei tures kiekvienas po zemelapi arba bent jau poromis to lobio ieskotu. Jei yra galimybe atsviesk daugiau zemelapiu. pas mus sviecia uz 10centu. tai jei yra ir pas jus tokios kainos, nemanau kad daug kainuotu Tai namie aš galiu atsišviest...Bet supranti, aš nežinosiu iki galo tikslaus svečių skaičiaus, tai jei liks kas nuskriaustas? Atspausdinti aš galiu daugiau, turi omenyje vieną lobį ir kuris greičiau suras?
|
|
| |
ritukas | Data: Pirmadienis, 2009-01-19, 10:01 PM | Žinutė # 239 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| O KUR TOKIO POPIERIAUS YRA PIRKT?
|
Atsijungęs |
| |
ritukas | Data: Pirmadienis, 2009-01-19, 10:33 PM | Žinutė # 240 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| MERGINOS ARTEJA VALENTINO DIENA JAU GALVOJAT KA BRANGIAUSIEMS PADOVANOTI? KAIP NUSTEBINTI? BUTU IDOMU UZVEST TEMUKE SIAI SVENTEI.
|
Atsijungęs |
| |