Flora7 | Data: Antradienis, 2008-09-02, 9:11 PM | Žinutė # 62 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 93
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Arba ,,Pirmas kartas" nebūtinai kas ir kieno ;) Added (2008-09-02, 9:10 Pm) --------------------------------------------- arba... ,,Nuostabiausias tėvelis"... ,,Geras vaizdelis" (jumoristine, arba menine puse); arba...dar reikia sugalvoti Added (2008-09-02, 9:11 Pm) ---------------------------------------------
Quote (smiltele) o jei as neturiu to mazyliu kaip man tada gal gyvūnėlio gimtadienio nuotraukas dėti...arba krikštavaikio...draugės vaiko brolio, sesers...
http://galerija.ucoz.com
|
Atsijungęs |
| |
Flora7 | Data: Antradienis, 2008-09-02, 11:56 PM | Žinutė # 64 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš galiu dar daugiau: 1) ,,Aš ir mano mylimiausias žaisliukas"; 2) ,,Mažieji pagalbininkai"; 3) ,,Gražiausias piešinys"; 4) ,,Gudrutis" (čia daugiau ne foto, o posakių konkursui tinka, juokingom, rimtom ar dar kokiom išsakytom vaikų frazėm, posakiam..); 5) ,,Super mimas" (galėtų dalyvauti ne tik vaikų, bet ir augintinių, ir pačių suaugusiųjų įvairių grimasų nuotraukos); 6) ,,Murziukas" (vėl ne vien vaikų nuotraukos gali būti, arba atskirus konkursus ,,Vaikas murziukas", ,,Augintinis murziukas"...); 7) ,,Mano kopija" (vaiko panašumas į tėtį ar mamą...arba šums į šeimininką...ir t.t.); 8) ,Kalėdų stebuklai" - čia gal artėjant kalėdoms 9) ,,Graži mūsų šeimynėlė"; 10) ,,Ožiuko užpultas" (kai vaikas supykęs...na, vėl, nebūtinai vaikas) 11) ,,Šauniausia kulinarė" - čia galima būt paskelbti ne ,,standartinius"..visur publikuojamus receptus, bet kad ir paprastus receptus, tik su savais ingridientais ;) ; 12) tinkamas dabar "mano rugsėjo pirmoji"; 13) ir dar ,,Sveikas, rudenėli"; 14) konkursas ,,Aš tave myliu"; 15) ,,Mano gimtadienis" (nesvarbu kieno, vaiko, augintinio, tėvelio, mamytės...ir kt.); 16) ,,atskrenda pegasas" (čia galima parašyti kokius žodžius, pavz. ,,puslapis mėgstamiausias", ,,draugai", ,,Forumas" ,,sex failai" ir kt. kas susiję su šiuo forumu, ir sukurti eilėraštį, ar pasakojimą ; 17) ,,Šypsenėlė"; 18) Velykoms - ,,Velykiniai vaizdeliai"; 19) ,,Saldus miegelis"; 20) ,,Pušku pušku" (maudynių nuotraukos); 21) ,,kol niekas nemato" (čia išdaigos vaikų, kai galvoja, kad nėra stebimi, ar ne vien vaikų ;) ) 22) ,,Pats drąsiausias" (čia ir vyrų foto įkelti, gal kas ekstremalų sportą mėgsta ); 23) ,,Mano širdukas, -ė" (valentino dienai ;) ) 24) ,,Tau, mano mamyte" _ mamyčių dienai 25) ,,Mano gimdymo istrotija"; 26) Mūsų meilės istorija"; 27) ,,Kaip mes susipažinom.."; 26) ,,Kai aš mažas buvau"; 27) ,,Jaunasis talentas"; 28) ,,Linksmiausia šeimos (gyvenimo) akimirka"; 29) ,,Kai užaugsiu, būsiu..."; 30) ,,Kaime gera ir smagu"; 31) ,,Mano augintinis"; 32) ,,Tėvystė veža"; 33) ,,Mano didelės, storos, lietuviškos vestuvės" (gimtadienis, kalėdos, Kūčios....); 34) ,,Dėl to-aš išskirtinė, - is) - čia, gal turi kas ilgus plaukus, gal kokį bruožą, gražius nagučius..., galbūt ne fizinius duomenis, gal kas ką sportuoja, ar užsiima, sugeba... - sritis gali būti įvairi ;) ); 34) ,,Žiemos džiaugsmai"; ar ,,Mes nulipdėm sniego senį"... (žiemai ); 35) ,,Kai ateina dėdė miegas"; ar jau užtenka??? Šiaip ar taip, nežinau, galima įsteigti kokį prizą... nors ir smulkmeną...bet malonią pavz. padaryti kokius ženkliukus su puslapiuko inicialais po to išsiųsti laimėtojoms, o taip pat, prie jū atatvarų rašyti laimėjimus (nežinau, gal taip jau ir daroma ;) ) na...baigiu savo pasisakymą
|
Atsijungęs |
| |
MonikisSs | Data: Trečiadienis, 2008-09-03, 10:20 AM | Žinutė # 69 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1608
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (saule) graziausias vaikas berniukas graziausias vaikas mergaite visi vaikai yra patys graziausi ir patys paciausi... o po tokiu konkursu mamos gali pradet pestis
Jeigu visi žmonės turi angelus sargus, tai mano arba kažkur kirmija, arba labai ilgam užgėrė...
|
Atsijungęs |
| |
Flora7 | Data: Trečiadienis, 2008-09-03, 11:27 AM | Žinutė # 70 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (megstamiausias) Flora7, niu paraše yra parašyta konkurso9 laimėtoja ir konkurso pavadinimas tokiom gražiom raidėm o kaip tu sakai prie avataro nelabai supratau........ nu aš tą ir turėjau galvoje ;) Quote (MonikisSs) visi vaikai yra patys graziausi ir patys paciausi... o po tokiu konkursu mamos gali pradet pestis aga...tikrai, patys gražiausi, gal geriau meniškiausia nuotrauka ar poza ;)
|
Atsijungęs |
| |
britnia | Data: Penktadienis, 2008-09-19, 2:35 PM | Žinutė # 75 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4628
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke o neiseina padaryt kad nesimatytu balsavimo rezultatu? idomiau butu kai nezinom kas laimes, laukimas didesnis
Paskutinį kartą redaguota britnia - Penktadienis, 2008-09-19, 2:35 PM |
Atsijungęs |
| |