Nėštukių plepaliukai
|
|
Valedy | Data: Sekmadienis, 2012-11-04, 7:49 PM | Žinutė # 271 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| katcia, Romeniukas, sveikinu su
katcia, o tau žiūriu visai visai mažai beliko iki pasimatymo su pilvinuku
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-11-04, 9:22 PM | Žinutė # 272 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Man gydytoja jau patarė isigyti palaikomajį nėščiosios diržą, turėtų ir pilvas mažiau skausmingas būti. katcia, gal tu nešiojai?
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Pirmadienis, 2012-11-05, 12:24 PM | Žinutė # 273 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2796
Apdovanojimai: 24
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) oj tai kas be ko,kad be pykčių nei pro kur juokas Bet manau su mažėliu geriau sutars,nes bus pagal brolius mažuliukas, o dabar jie vos ne bendraamžiai tai ir pjaunasi kaip šuo su kate Na gal mažas brolis ar sesutė suvienys brolius
Pamatysi viskas bus gerai vyrukai gal labiau susidraugaus, kai reiks maziuka priziuret
Quote (Romeniukas) katcia, na kaip tavo pilvukas laikosi?
Laikosi dar vakarais tik pradeda taip duotis, kad jau iki asaru skausmas pritempia...
Quote (Valedy) katcia, Romeniukas, sveikinu su
katcia, o tau žiūriu visai visai mažai beliko iki pasimatymo su pilvinuku
Valedy, aciu labai jau paskutines dienas skaiciuoju... tas laukimas erzina, noris kuo greiciau
Quote (Romeniukas) Man gydytoja jau patarė isigyti palaikomajį nėščiosios diržą, turėtų ir pilvas mažiau skausmingas būti. katcia, gal tu nešiojai?
as su pirmu nesiojau, nes paeit negalejau praktiskai, kazkoki nerva spaude matyt, tai lb jau dirzas padejo... o su antru poreikiu nera, buvau kelis kartus uzsidejus, bet pilvo gyventojas neprieme dirzo, mat vistiek biski prispaudzia, prilaiko, tai dauzydavos, kol nenuimdavau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-11-05, 2:39 PM | Žinutė # 274 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) as su pirmu nesiojau, nes paeit negalejau praktiskai, kazkoki nerva spaude matyt, tai lb jau dirzas padejo... o su antru poreikiu nera, buvau kelis kartus uzsidejus, bet pilvo gyventojas neprieme dirzo, mat vistiek biski prispaudzia, prilaiko, tai dauzydavos, kol nenuimdavau O man liepė dėl skausmo,sako mažiau skauda,tai reikės isigyti ir pabandyti.
Quote (katcia) Laikosi dar vakarais tik pradeda taip duotis, kad jau iki asaru skausmas pritempia... Oj tikiu... greičiau jau leliukas ateitų į pasaulį.
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Pirmadienis, 2012-11-05, 9:16 PM | Žinutė # 275 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) O man liepė dėl skausmo,sako mažiau skauda,tai reikės isigyti ir pabandyti. tas tai tikrai labai padeda
Quote (Romeniukas) Oj tikiu... greičiau jau leliukas ateitų į pasaulį. jau tikrai galetu nes mano seimyna jau "stafkes" stato kada gims vieni sako 7, kiti 9, o dar kiti 13
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-11-05, 9:45 PM | Žinutė # 276 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Va kokie mes jau dideli
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-11-05, 9:46 PM | Žinutė # 277 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) jau tikrai galetu nes mano seimyna jau "stafkes" stato kada gims vieni sako 7, kiti 9, o dar kiti 13 Tikiu,kad visi laukia su nekantrumu gimstančio leliuko
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Antradienis, 2012-11-06, 11:56 AM | Žinutė # 278 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, dar nedideli jus fainuciai ir mieluciai augat
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-11-06, 12:29 PM | Žinutė # 279 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) Romeniukas, dar nedideli jus fainuciai ir mieluciai augat Na taip dar nedideli,tik dabar pradėjome po truputi apvalėti Aš kažkaip ir su abiem berniukais savo 7 mėnesi kažkur pradedu gana stipriai apvalėti Esu maža smulki,bet pilvukai pas mane abu nesštumus buvo gana dideli, juokdavosi,sako nemeta tavęs į priekį
Na o kaip tavo pilvukas jaučiasi? nesiunčia dar jokių signalų
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Antradienis, 2012-11-06, 1:16 PM | Žinutė # 280 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na taip dar nedideli,tik dabar pradėjome po truputi apvalėti anwei Aš kažkaip ir su abiem berniukais savo 7 mėnesi kažkur pradedu gana stipriai apvalėti gerai Esu maža smulki,bet pilvukai pas mane abu nesštumus buvo gana dideli, juokdavosi,sako nemeta tavęs į priekį as su pirmu tai maza pilvuziuka turejau, tai visi zvenge, ka gimdysi, gal kaciuka o su antru tai jauciuos kaip koki moliuga prarijus, vos ne vos jau judu, tai ir sakau, uzjauciu storu zmones, suprantu ka reiskia, kai sunku koju nagus nusikirpt
Quote (Romeniukas) Na o kaip tavo pilvukas jaučiasi? nesiunčia dar jokių signalų snd kazkaip nekaip jauciuos, labai jau smarkiai duodas, malas, tai ir skaudena po biski visur..tai ir nezinau ar cia nuo jo malimosi ar jau reik sunerimt
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-11-06, 1:24 PM | Žinutė # 281 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) as su pirmu tai maza pilvuziuka turejau, tai visi zvenge, ka gimdysi, gal kaciuka o su antru tai jauciuos kaip koki moliuga prarijus, vos ne vos jau judu, tai ir sakau, uzjauciu storu zmones, suprantu ka reiskia, kai sunku koju nagus nusikirpt Dėl kačiuko prisijuokiau Na jo aš ir pagalvoju kaip sunku apkuniems žmonėms, man jau dabar sunku pasilenkti,tai nebešneku kas but toliau. Nieko brangusis jau bus gryžęs tai sakė padės viską pasidaryti ko pati negalėsiu ir nepasieksiu
Quote (katcia) snd kazkaip nekaip jauciuos, labai jau smarkiai duodas, malas, tai ir skaudena po biski visur..tai ir nezinau ar cia nuo jo malimosi ar jau reik sunerimt Na šiaip kaip tik sakyčiau jeo jau artėja,kaip tik judesiukai sumažėja jei dar intensyviai duodasi tai gal dar nesiruošia niekur keliauti, jam ir ten gerai šilta gera. O gal kaip tik atvirkščiai jau duodasi,kad nori keliauti į pasaulį
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Antradienis, 2012-11-06, 4:41 PM | Žinutė # 282 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na šiaip kaip tik sakyčiau jeo jau artėja,kaip tik judesiukai sumažėja galvoju jei dar intensyviai duodasi tai gal dar nesiruošia niekur keliauti, jam ir ten gerai šilta gera. anwei O gal kaip tik atvirkščiai jau duodasi,kad nori keliauti į pasaulį anwei tai vat man ir idomu kaip is tikruju, ar i pabaiga turi aprimti ar kaip tik ne Quote (Romeniukas) Na jo aš ir pagalvoju kaip sunku apkuniems žmonėms, man jau dabar sunku pasilenkti,tai nebešneku kas but toliau. Nieko brangusis jau bus gryžęs tai sakė padės viską pasidaryti ko pati negalėsiu ir nepasieksiu svarbiausia kad bus padejejas, tai nebaisu tada
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-11-06, 6:31 PM | Žinutė # 283 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) tai vat man ir idomu kaip is tikruju, ar i pabaiga turi aprimti ar kaip tik ne Aš tai manau,kad į pabaigą aprimsta... Taip,kad dar pasispardys
Quote (katcia) svarbiausia kad bus padejejas, tai nebaisu tada Tai taip, tas ir svarbiausia
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Antradienis, 2012-11-06, 7:09 PM | Žinutė # 284 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš tai manau,kad į pabaigą aprimsta... Taip,kad dar pasispardys na ziuresim kaip bus
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Trečiadienis, 2012-11-07, 1:02 PM | Žinutė # 285 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va as snd is po gydytojos, tai sake gimda dar nenusilideidus tai sake jeigu nepagimdysiu iki pirmadienio, vel pas ja atkeliaut, o tada echo darys ir kazkokius tyrimus... jetau gi galetu jau gimt po galais
|
Atsijungęs |
| |