Nėštukių plepaliukai
|
|
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-12-17, 11:48 AM | Žinutė # 376 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) Romeniukas, kaip tu laikaisi?... kaip pilvuziukas auga?... Na as kaip ir nieko. tik va labai stipriai kosau, iki priepuoliu, manau nieko gero toks stiprus kosulys leliukui. israse pulmonologas purskala,gal kiek pades. /eisiu siandien darytis echoskopa,ginekologe sako,kad pagal nestuma per mazas pilvas O siaip jauciuosi gana gerai.
Na o kaip jums sekasi? Kaip augate, kaip pati jautiesi?
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-12-17, 11:50 AM | Žinutė # 377 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) Na o as pagaliau pasirodysiu su savo maziuku tiek laiko nesugebejau ideti foto, tai db filmuota medziagele idesiu... menesiuko sveriam 5,2kg ir 58cm ugio esam Koks fainuoliukas didelis koks siap viskas gerai? kaip su pienuku?
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Pirmadienis, 2012-12-17, 11:54 AM | Žinutė # 378 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2796
Apdovanojimai: 24
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na as kaip ir nieko. tik va labai stipriai kosau, iki priepuoliu, manau nieko gero toks stiprus kosulys leliukui. israse pulmonologas purskala,gal kiek pades. /eisiu siandien darytis echoskopa,ginekologe sako,kad pagal nestuma per mazas pilvas galvoju O siaip jauciuosi gana gerai. Na tu gydykis, kad tik nesustipretu ir i koki plauciu uzdegima nepereitu... saugok save del pilvuko tai nlb manau verta jaudintis, juk visoms skirtingas buna pilvukas, pilvukas gali sokti i dydi paskutinem savaitem... na bet echo pasidarius parodys kaip ir kas...
o mes laikomes gerai augam stiprejam, oziukus parodom pacios savijauta lyg ir susitvarke jau.. temperatura nebesokineja.. tai sakau gal viskas jau gerai
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Pirmadienis, 2012-12-17, 11:55 AM | Žinutė # 379 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) kaip su pienuku? pieno daug, per krastus bega, nespeja ryti... tai net springsta kartais, nervuojasi kai uzspringsta ir rekia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-12-17, 12:26 PM | Žinutė # 380 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) a o as pagaliau pasirodysiu su savo maziuku geda geda tiek laiko nesugebejau ideti foto, tai db filmuota medziagele idesiu... menesiuko sveriam 5,2kg ir 58cm ugio esam koks fainulka
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-12-17, 2:45 PM | Žinutė # 381 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) Na tu gydykis, kad tik nesustipretu ir i koki plauciu uzdegima nepereitu... saugok save del pilvuko tai nlb manau verta jaudintis, juk visoms skirtingas buna pilvukas, pilvukas gali sokti i dydi paskutinem savaitem... na bet echo pasidarius parodys kaip ir kas...
o mes laikomes gerai augam stiprejam, oziukus parodom pacios savijauta lyg ir susitvarke jau.. temperatura nebesokineja.. tai sakau gal viskas jau gerai Na tikiuosi,kad padės purškaliukas ir stengiuosi daug gerti čiobrelių arbatos su medumi. Šaunu,kad jūms viskas gerai, o jau ir ožiukus rodote
Quote (katcia) pieno daug, per krastus bega, nespeja ryti... tai net springsta kartais, nervuojasi kai uzspringsta ir rekia O kaip gerai,kad turi daug pieno. Na jo atsimenu ir aš daug turėjau švirkšdavo net ir springdavo kaip stipriai bėgdavo.
Aukite toliau tokie gražūs, sveiki ir dideli, lauksime po kurio laiko vėl nuotraukyčių ar video
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-12-17, 7:18 PM | Žinutė # 382 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na as jau po echoskopo, viskas leliukui gerai. Ir dar karta patvirtino,kad tikrai berniukas Deivydukas buvo kartu tai gavo broliuko nuotraukyte, sake pasides i savo stalciu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-12-17, 10:58 PM | Žinutė # 383 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) menesiuko sveriam 5,2kg ir 58cm ugio esam vau koks fainuolis Quote (Romeniukas) Ir dar karta patvirtino,kad tikrai berniukas taip ir turi būti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-12-17, 11:39 PM | Žinutė # 384 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Deivydukas buvo kartu tai gavo broliuko nuotraukyte, sake pasides i savo stalciu juokas o ko vyresniuko nesivedei ar Dovydas nenori dar vieno brolio
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-12-17, 11:40 PM | Žinutė # 385 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na as jau po echoskopo, viskas leliukui gerai. smagu
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Antradienis, 2012-12-18, 9:28 AM | Žinutė # 386 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Katcia, koks šaunuolis tavo vyriokas, smagu, kad viskas gerai,kad pieno turi daug, ir toliau aukit taip gražiai Romeniuk, galima rezorbano (ar panašaus) tepaliuku teptis, man padėdavo.Žiūrėk, neįsisirk rimtai.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-12-18, 1:21 PM | Žinutė # 387 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) taip ir turi būti Gerai laukiame mes ir berniuko
Quote (snieguoliuke) o ko vyresniuko nesivedei ar Dovydas nenori dar vieno brolio Nesivedžiau nes jis nenorėjo.
Quote (snieguoliuke) smagu
Quote (virginijak) Romeniuk, galima rezorbano (ar panašaus) tepaliuku teptis, man padėdavo.Žiūrėk, neįsisirk rimtai. Oj gi rimtai aš turiu resorbano tepaliuko, reikės butinai paitepti prieš miegą
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Antradienis, 2012-12-18, 1:25 PM | Žinutė # 388 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na as jau po echoskopo, viskas leliukui gerai. liuks liuks liuks Ir dar karta patvirtino,kad tikrai berniukas gerai Deivydukas buvo kartu tai gavo broliuko nuotraukyte, sake pasides i savo stalciu sakiau, kad viskas bus gerai :gerai: dziugu brolis laukia mazylio..
Paskutinį kartą redaguota katcia - Antradienis, 2012-12-18, 1:26 PM |
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Antradienis, 2012-12-18, 1:27 PM | Žinutė # 389 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) Katcia, koks šaunuolis tavo vyriokas, smagu, kad viskas gerai,kad pieno turi daug, ir toliau aukit taip gražiai butinai :gerai:
Snieguoliuke, Laurituke, aciu
Paskutinį kartą redaguota katcia - Antradienis, 2012-12-18, 1:28 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-12-20, 12:28 PM | Žinutė # 390 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) sakiau, kad viskas bus gerai dziugu brolis laukia mazylio.. Tikrai taip
|
Atsijungęs |
| |