Berniukas ar mergaitė
|
|
benitux | Data: Trečiadienis, 2008-07-23, 8:25 AM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2219
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ar ką nors esate apie tai girdėję, ar ką bandėt? Kaip suplanuoti ir užsakyti vaiko lytį? labai būtų įdomu pakalbėti apie tai Mūsų nėštukės katcia - Terminas 2012.11.09 Romeniukas - Terminas 2013. 02 17- 02 24 neringa (laukiasi dvynukų)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2012-09-09, 2:25 PM | Žinutė # 76 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) tai taip, faina kam taip iseina porele, o jei ne norisi kitos lyties nors tu ka anwei jo,tiesa sakai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-09-09, 2:27 PM | Žinutė # 77 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jo,tiesa sakai o kas jei kiek bandai via gaunasi ta pati lytis
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2012-09-09, 2:31 PM | Žinutė # 78 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) o kas jei kiek bandai via gaunasi ta pati lytis va tada jau nežinau ką daryti bandyti ir bandyti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-09-09, 2:35 PM | Žinutė # 79 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) va tada jau nežinau ką daryti bandyti ir bandyti O dieve
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2012-09-09, 3:11 PM | Žinutė # 80 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) O dieve
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-09-25, 3:45 PM | Žinutė # 81 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na jei jau mes laukiamės berniuko tai manau bus Emilis Kadangi turėjo buti Emilija jei mergaitė
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2012-09-25, 4:16 PM | Žinutė # 82 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na jei jau mes laukiamės berniuko tai manau bus Emilis gerai Kadangi turėjo buti Emilija jei mergaitė o tai jau šimtas procentų?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-09-25, 5:23 PM | Žinutė # 83 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o tai jau šimtas procentų? Na nežinau, du kartus pažėjo ir sako matau spyglių, nebent dar nudžius Oj aš mielu noru kad čia būtų ne tiesa ir vėliau psakytų,kad mergaitė
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2012-09-25, 7:05 PM | Žinutė # 84 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Oj aš mielu noru kad čia būtų ne tiesa ir vėliau psakytų,kad mergaitė gerai nu jau nekalbėk taip,jeigu taip yra reiškias taip turi būti.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-09-25, 8:01 PM | Žinutė # 85 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu jau nekalbėk taip,jeigu taip yra reiškias taip turi būti.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-09-25, 8:31 PM | Žinutė # 86 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na nežinau, du kartus pažėjo ir sako matau spyglių, nebent dar nudžius juokas Oj aš mielu noru kad čia būtų ne tiesa ir vėliau psakytų,kad mergaitė gerai reikėjo pasiskaičiuot, gal būtų išėjus ir mergytė
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2012-09-25, 8:56 PM | Žinutė # 87 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) reikėjo pasiskaičiuot, gal būtų išėjus ir mergytė anwei anwei anwei anwei bet tie skaičiavimai,kažin pasiteisina
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-09-25, 9:10 PM | Žinutė # 88 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) bet tie skaičiavimai,kažin pasiteisina galvoju žinok pasiteisina, ir aišku priklauso nuo to kokie skaičiavimai va draugytė norėjo labai mergaitės susikaičiavo ten dienas, dar ten kažką ir bandė ir gavosi, brangiausiojo sesė norėjo antro berniuko apsiskaičiavo darė ir yra antras berniukas gal ir yra dalis tiesos bet aišku jei netyčiukas tai ir bus kas bus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Antradienis, 2012-09-25, 9:21 PM | Žinutė # 89 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2796
Apdovanojimai: 24
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na nežinau, du kartus pažėjo ir sako matau spyglių, nebent dar nudžius juokas Oj aš mielu noru kad čia būtų ne tiesa ir vėliau psakytų,kad mergaitė man irgi sake bus berniukas, bet as ten tai nieko nemaciau tam ekrane tai vis tikiuosi, gal bus mergyte viltis gi mirsta paskutine liko nebedaug jau laukt, ziuresim kas bus... nes su pirmu sapnavau, kad berniukas bus, ir gime berniukas...o db sapnavau mergaite,kad turiu, tai tikekimes kad taip ir bus.. o kur ta lentele skaiciavimo?... ieskojau bet neradau..
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-09-25, 9:24 PM | Žinutė # 90 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) man irgi sake bus berniukas, bet as ten tai nieko nemaciau tam ekrane juokas juokas tai vis tikiuosi, gal bus mergyte viltis gi mirsta paskutine juokas juokas liko nebedaug jau laukt, ziuresim kas bus... nes su pirmu sapnavau, kad berniukas bus, ir gime berniukas...o db sapnavau mergaite,kad turiu, tai tikekimes kad taip ir bus.. o kur ta lentele skaiciavimo?... ieskojau bet neradau.. geda mano draugytei gimdyt spalio 30, ir kiek darė echoskopų tiek kartų nesimatė tai nusipirko viską neutraliuos spalvos sako ai kas bus tas bus
|
Atsijungęs |
| |