Tėvelio dalyvavimas gimdyme
|
|
iin | Data: Sekmadienis, 2009-06-28, 5:16 PM | Žinutė # 106 |
[ ( SE) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 36
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote na tai gal dar pasirašys 16 kiek dar liko iki gimdymo? oi dar daug , dar tik pati pradžia nėštumo
|
Atsijungęs |
| |
Mike | Data: Ketvirtadienis, 2009-07-09, 1:40 PM | Žinutė # 107 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 185
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mano vyras dalyvavo gimdyme, manau, kad man daug lengviau pasisekė ištverti sąrėmius, kadangi jis nuolat masažavo nugarą ir pilvą. Džiaugiuosi, kad abu buvom kartu ateinant mūsų stebukliukui į pasaulį
|
Atsijungęs |
| |
Simutia | Data: Sekmadienis, 2009-07-12, 6:36 PM | Žinutė # 108 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2884
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mike, saunuolis vyriukas beje,sveikinu susilaukus stebuklelio
|
Atsijungęs |
| |
titanike | Data: Antradienis, 2009-07-14, 6:38 PM | Žinutė # 109 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1691
Apdovanojimai: 18
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mes taip pat abu dalyvavom
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2009-08-21, 8:37 PM | Žinutė # 110 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mes abu dalyvavom vaiko daryme tai net minties nebuvo ,kad nedalyvautų tėvas savo vaiko gimime
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vijoleta20 | Data: Antradienis, 2009-10-06, 6:18 PM | Žinutė # 111 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Naujokas
Žinutės: 12
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mes su vyru kartu atvykome i ligonine, ir kartu isvykome. Buvome kartu visa laika iki gimdymo, per gimdyma, ir paskui visi 3 gyvenom mokamoj palatoj. Labai daug man padejo vyras, kadangi po gimdymo buvo lb sunku, kletis nejo, tai leliuka priziurejo jis, o as tik maitinau. antra bijociau gimdyt viena .
|
Atsijungęs |
| |
simux18 | Data: Antradienis, 2009-11-03, 2:41 PM | Žinutė # 112 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 57
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| man dar savaite liko iki gimdymo tai nezinau kaip bus vyru neturi didelio noro dalyvaut bet tikiuosi kad per saremius bent jau mane palaikys
http://www.daisypath.com/wedding_announcement_mini.php
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Antradienis, 2009-11-03, 3:06 PM | Žinutė # 113 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| simux18, ikalbek...as tai pati nezinojau ar noriu jog vyras butu, bet aciu d... pasakiau jog noriu ir buvo...dabar nei minutei nedvejociau, be jo man butu dar sunkiau...nors nepadejo taip kaip per filmus rodo kai uz ranku laiko ir t.t. man to nesinorejo ir seip man mieliau buvo i sesute isikabinti... bet po visko tai nezmoniskai gera buvo jog jis salia, nes mazyli iskarto isnese stebejimui, man panika kilo ir tuo momentu as laaabai dziaugiuosi jog jis buvo salia....dar padejo nusiprausti, susitvarkyti ir t.t. nes ir paeiti ir atsikelti sunku zodziu, gimdysiu antra kart, tai mes vel busi kartu - viena komanda
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 3:23 PM | Žinutė # 114 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Man asmeniškai buvo saugiau ir ramiau kai buvo šalia vyras,o kai antrame gimdme buvau viena,tai labai bijojau,atrodė,kad pirmą kartą gimdau, buvo labai negera,baisu,tokia vieniša jaučiausi,tai ir gimdymui mano tas stresavimas atsiliepė
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 5:04 PM | Žinutė # 115 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| maniškis buvo ir jei dar kada gimdyčiau irgi būtų labai padeda tas palaikymas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Kamelija | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 5:25 PM | Žinutė # 116 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 313
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) maniškis buvo ir jei dar kada gimdyčiau irgi būtų labai padeda tas palaikymas pritariu-labai padeda, pirmas gimdymas ilgas buvo, tai neisivaizduoju ka viena buciau dariusi , i antraji nebespejo-pagulde, nes atvaziavom nakti ir potermino, bet gaqrantavo jog dar negimdysiu, o ryte pagimdziau per 10 min -buvo ten anekdotas su tais daktarais(nesiplesiu, nes tema ne apie tai)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 6:10 PM | Žinutė # 117 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kamelija) pritariu-labai padeda, pirmas gimdymas ilgas buvo, tai neisivaizduoju ka viena buciau dariusi jo mano ilgas irgi buvo gimdymas tai vienai būtų buve sunku,nors maniškis dar dirbo truputį ir viena buvau,paskui atvaževo Quote (snieguoliuke) labai smagu ir žiauriai žiauriai gera, kai paduoda vaikiuką ir kai gali pirmą kartą pamatyti kokį stebuklą sukūrei jo mes pamenu net apsiverkėm abu Quote (snieguoliuke) brangiausias pasaulyje žmogus kankinasi, jam skauda o tu tik stovi šalia ir negali jai padėti maniškis pamenu man sakė kaip man taves gaila,kaip padėti tau tada nervas ėmė o dabar juokas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 6:13 PM | Žinutė # 118 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) maniškis buvo ir jei dar kada gimdyčiau irgi būtų labai padeda tas palaikymas Tikrai pritariu,kai šalia vyras viskas lengviau,drąsiau jautiesi,ramesnė,saugesnė Aš visom keturom už tai,kad vyras dalyvautų gimdyme,nors ne visi tai pripažysta,daug kas neina ir net nenori tai matyt,kitos mamos pačios nenori,nes sako,kad tai turi likti mažytė paslaptis,čia kekvieno asmeninis reikals
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 6:14 PM | Žinutė # 119 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) mažytė paslaptis,čia kekvieno asmeninis reikals tai jau tikrai kiekvieno
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 6:16 PM | Žinutė # 120 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) maniškis pamenu man sakė kaip man taves gaila,kaip padėti tau juokas tada nervas ėmė o dabar juokas juokas Ir mūms taip buvo,aš rėkiu,o vyras sako kaip tau padėti,nežinau,jam pačiam stresas didžiulis žiūri stiklinėmis akimis ir nežino ką daryti,tai vos ne kartu sedėjome ant kamuolio jis mane supė per sarėmius,paskui kai prasidėjo gimdymas ir rėkiau nužudykite mane nebegaliu jis išėjo iš palatos,jam bloga pasidarė,bet paskui vėl atėjo
|
Atsijungęs |
| |