Natūralus gimdymas ar cezaris?
|
|
sypsenele | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 5:43 PM | Žinutė # 46 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Epidūras-juosmeninė nejautra Quote (Valedy) kur leidžiami vaistai į stuburą. tai reiskia man leido siu vaistu kai man dare cezariuka ir buvo biskiuka problemikiu man poto po cezario bet tikiuosi antras bus gersnis nei pirmas nes i kita ligonine vaziuosiu gimdyti ir patikimesni ten daktarai kiek zinau nei raudonam kryziuje...nepykit jai ne i tema kazka pasakiau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 3:15 PM | Žinutė # 47 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Abu vaikučius pagimdžiau natūraliai,nors daug kas tuo labai abejojo,atseit per kur pas tave tie vaikai išlys Bet pagimdžiau natūraliai ir trečią manau pagimdysiu natūraliai
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 6:17 PM | Žinutė # 48 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš gimdžau natūraliai tik labai norėjau nejautros bet negalėjo nes tatiuruotė ant nugaros tai negalima tai teko be jokių nuskausminamų nu nieko ir pagimdžiau Quote (Romeniukas) trečią manau pagimdysiu natūraliai kada gimdysi?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 6:20 PM | Žinutė # 49 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kada gimdysi? Manau greitu laiku,labai jau noriu mergaitės Jei likimas susikostys kaip aš noriu tai 30 metų kažkur norėčiau dukrytės ir vėl pati pagimdyčiau be jokių nuskausminamūjų,rėkčiau klykčiau,o paskui nereali,neapsakoma palaima Kartais net vėl norisi patirti tą neralų jausmą kai jau būna VISKAS tada savijauta ir būsena neapsakoma Tai verta net ir dar didesnių skausmų
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 6:21 PM | Žinutė # 50 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Manau greitu laiku,labai jau noriu mergaitės Jei likimas susikostys kaip aš noriu tai 30 metų kažkur norėčiau dukrytės ir vėl pati pagimdyčiau be jokių nuskausminamūjų,rėkčiau klykčiau,o paskui nereali,neapsakoma palaima Kartais net vėl norisi patirti tą neralų jausmą kai jau būna VISKAS tada savijauta ir būsena neapsakoma Tai verta net ir dar didesnių skausmų miela na lauksime gerų žinių noriu ir aš mergaitės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 6:26 PM | Žinutė # 51 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na lauksime gerų žinių noriu ir aš mergaitės Ateis laikas bus ir vaikas
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 6:43 PM | Žinutė # 52 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) ir vėl pati pagimdyčiau be jokių nuskausminamūjų,rėkčiau klykčiau,o paskui nereali,neapsakoma palaima Kartais net vėl norisi patirti tą neralų jausmą kai jau būna VISKAS tada savijauta ir būsena neapsakoma Tai verta net ir dar didesnių skausmų net nupurte kaip baisu,nesuprantu koks tai gali but malonumas,man uzteko kankynes ir 3val ,bet pakartot nenoriu.nenoreciau ir nestumo kai pradzioj pykina,viskas nervina,paskui pasidaro nepatogu gyvent<nei gulet,nei sedet>,o po kanciu nemigo naktys,smirdantys pampersai,nervai istampyti iki negaliu....nu cia ir pavariau bet apie vaika jau net slapciausios mintys nekyla
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 6:57 PM | Žinutė # 53 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) net nupurte kaip baisu,nesuprantu koks tai gali but malonumas,man uzteko kankynes ir 3val ,bet pakartot nenoriu.nenoreciau ir nestumo kai pradzioj pykina,viskas nervina,paskui pasidaro nepatogu gyvent,o po kanciu nemigo naktys,smirdantys pampersai,nervai istampyti iki negaliu....nu cia ir pavariau juokas bet apie vaika jauo mane kaip tik dabar prisiminus viską tokia nostalgija apima,viskas ką tu dabar parašei man buvo tada kai aš pagimdžiau ir kŽKUR TAIP IKI METŲ net slapciausios mintys nekyla Keista... man viskas taip atrodė kažkur iki metų O dabar kai prisimenu, tai ir nėščia norėčiau būti ( o kažkada matydama nėščias moteris,atrodydavo jos man kaip kokios nelaimingosios kankinės) Kai prisimenu judesiukus vaiko,tai visai kažkas nerealaus,norėčiau vėl tai patirti Aš gimdžiau trigubai ilgiau už tave,bet norėčiau vėl tai patirti,dėl to,kad kai viskas baigėsi mane užplūdo toks palaimos jausmas po tokių kančių,kad vėl noriu to neapsakomo palaimos ir džiaugsmo jausmo,buvo taip gera,kad ne tas žodis,galėčiau vėl visai tai iškentėti,kad po visų kančių vėl užplūstų tokia laimai ir nerealus gerumo jausmas Smirdančių pampersų kažkaip neprisimenu Gal man vaiko kakius nesmirdėjo Bet jei paėmus antrą gimdymą kai gimdžiau viena visai nebenorėčiau pakartoti
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 7:11 PM | Žinutė # 54 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Bet jei paėmus antrą gimdymą kai gimdžiau viena visai nebenorėčiau pakartoti o as dziaugiuosi kad viena gimdziau greit ir beveik be skausmo.pradzioj pykau kad nedare cezario ar neleido epiduros<nors i daba nesuprantu jiem ka gaila buvo? siuliau net pinigu >o va kai girdejau kaip moteriskos savo vyrus vadina,gydytojus irgi tai kraupu,o kokia geda turetu but vyram kad ju gleznos moteriskos tokiu zodziu moka
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 7:11 PM | Žinutė # 55 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) net nupurte kaip baisu,nesuprantu koks tai gali but malonumas,man uzteko kankynes ir 3val ,bet pakartot nenoriu.nenoreciau ir nestumo kai pradzioj pykina,viskas nervina,paskui pasidaro nepatogu gyvent,o po kanciu nemigo naktys,smirdantys pampersai,nervai istampyti iki negaliu....nu cia ir pavariau juokas bet apie vaika jau net slapciausios mintys nekyla na tu jau užtektinai ir turi
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 7:12 PM | Žinutė # 56 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| bet tik du gimdymai ir jokio cezario
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 7:21 PM | Žinutė # 57 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| idit, o tu labai cezario nori?
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 7:35 PM | Žinutė # 58 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| norejau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 7:40 PM | Žinutė # 59 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) norejau juokas Kodėl? bijai skausmo?
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 7:42 PM | Žinutė # 60 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nea del idomumo gi jau patyriau ka reiskia paciai gimdyt.
|
Atsijungęs |
| |