Buitinė technika
|
|
titanike | Data: Ketvirtadienis, 2011-01-13, 10:15 PM | Žinutė # 106 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1691
Apdovanojimai: 18
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mergaitės ką manot už maximos lipdukus philips prekes ? noriu trintuvą nusipirkt bet beveik 90lt o dar kiniečiu gamybą,dirbu maximoj tai kiek girdėjau iš vadybos tai kombainą už tokia sumą neapsimoką pirkt, o ir taip sakė labai daug kas jau gražiną jog blogi,tai galvoju gal nusipirt koki GAMA už 20 lt tai nebus gailą jai suges
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-01-13, 10:19 PM | Žinutė # 107 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (titanike) Mergaitės ką manot už maximos lipdukus philips prekes ? noriu trintuvą nusipirkt bet beveik 90lt o dar kiniečiu gamybą,dirbu maximoj tai kiek girdėjau iš vadybos tai kombainą už tokia sumą neapsimoką pirkt, o ir taip sakė labai daug kas jau gražiną jog blogi,tai galvoju gal nusipirt koki GAMA už 20 lt tai nebus gailą jai suges aš tai irgi nusižiūrėjau eektrinę kepsninę už tuos lipdukus tai žinok pažiūrėjau kad ir nežinomos firmos kainuoja apie 100, o čia tai tipo gera firma nes ten tokias svarstykles pirkt už 70 lt absurdas turiu va kaip sakai Gamos firmos ir kuo puikiausiai sveria o kainavo gal 10 Lt
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-01-13, 10:26 PM | Žinutė # 108 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kainavo gal 10 Lt _liuks_ už vyra mokama ir fsio kai užkelia kainas už tuos fyrminius pavadinimus tai baik o nežinomų fyrmų ir pigesni kuo puikiausiai veikia
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-01-13, 10:32 PM | Žinutė # 109 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kai užkelia kainas už tuos fyrminius pavadinimus tai baik o nežinomų fyrmų ir pigesni kuo puikiausiai veikia tikrai taip, va ir skrudintuve gamos turiu ir smukintuvą, tarnauja gal 3 metus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-01-13, 10:57 PM | Žinutė # 110 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu db žiūriu ką čia parašiau už vyrą blemba durna kokia matai apie ką sukasi galva turėjo būti FYRMĄ bet snieguoliuke, žiūriu supratai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-01-14, 3:18 PM | Žinutė # 111 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu db žiūriu ką čia parašiau už vyrą blemba durna kokia matai apie ką sukasi galva turėjo būti FYRMĄ bet snieguoliuke, žiūriu supratai aga supratau, kai pirmą kartą perskaičiau nesupratau, bet paskui daėjo na nieko pasitaiko kartais
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-01-14, 4:10 PM | Žinutė # 112 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na nieko pasitaiko kartais juokas tai taip
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Penktadienis, 2011-01-14, 4:51 PM | Žinutė # 113 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2066
Apdovanojimai: 31
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš tai irgi nusižiūrėjau eektrinę kepsninę už tuos lipdukus o aš jau ir nusipirkau kepsninę ir jau teko kepti kepsniukus ir man patiko ir vyrui patiko net liežuvį patiesęs žiūrėjo kaip kepiau
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-01-14, 7:00 PM | Žinutė # 114 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) o aš jau ir nusipirkau kepsninę ir jau teko kepti kepsniukus ir man patiko ir vyrui patiko net liežuvį patiesęs žiūrėjo kaip kepiau ir kaip, prašau plačiau aš irgi pirksiu, ir baigiam dar vieną pririnkti tai gal dar ką sugalvosim
|
Atsijungęs |
| |
titanike | Data: Penktadienis, 2011-01-14, 8:36 PM | Žinutė # 115 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1691
Apdovanojimai: 18
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ir kaip, prašau plačiau jo norėtume plačiau kai dirbau (nes man reik pakraut stovus tuos jog pilni būtu) tai viena pirkėja skundės jog nusipirko arbatini ir nieko gero nepatenkinta bet kuo arbatiniu gali būt nepatenkinta
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Šeštadienis, 2011-01-15, 11:21 PM | Žinutė # 116 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ir kaip, prašau plačiau na ką aš žinau man patiko, vienas dalykas mėsa kepama be riebalų, o ir paviršius nusivalo lengvai, o kiek ji tarnaus tai turbut niekas negali pasakyti o kas dėl arbatinio tai man tikrai juokinga kad surinkus tiek lipdukų dar tokius pinigus reikia mokėti kur tikrai galima už kokių 20-30lt galima nusipirkti tikrai gera na šiais laikais visos prekės gaminamos (bent jau tos kurios platinamos LT) yra Kinijoje, nes kitaip mes jų neipirktume
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-01-16, 5:52 PM | Žinutė # 117 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) na ką aš žinau man patiko, vienas dalykas mėsa kepama be riebalų, o ir paviršius nusivalo lengvai, o kiek ji tarnaus tai turbut niekas negali pasakyti man irgi atrodo kad turėtų būti visai nieko, tuo labaiu kai pažiūrėjau kad analogiška kepsninė apie 100 kainuoja o čia tai philipsas o už arbatinį ta aš irgi tiek nemokėiau
|
Atsijungęs |
| |
vijole1972 | Data: Sekmadienis, 2011-01-23, 9:58 PM | Žinutė # 118 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| va ikeliu kaip atrodo kepami kepsniukai su kepsnine
FACEBOOK
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2011-02-04, 2:57 PM | Žinutė # 119 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) va ikeliu kaip atrodo kepami kepsniukai su kepsnine Labai gražiai ir skaniai atrodo Čia ta kepsninė elektrinė?O kiek elektros suvalgo?
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2011-02-04, 5:00 PM | Žinutė # 120 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kas turit konvekcines, patenkintos jomis?
|
Atsijungęs |
| |